בטלפון

giladz11

New member
בטלפון

את ר' פגשתי באחד האתרים למציאת בני זוג ברשת (xlove). לאחר שיחות מרובות בעזרת מערכת מסנג'ר והחלפת מספר אימיילים מגששים לא עבר זמן רב ומספרי טלפון החליפו ידיים, ובלילה חם אחד של חודש יולי, שמעתי את קולה מעברו השני של קו הטלפון. הקול שלה עשה לי את זה לגמרי. קול מלחשש שכזה, גם כשהיא מדברת בקול רם. למרות שלא עישנה, היה לה קול של שדרנית רדיו צרובת סיגריות בתוכנית לילה חרמנית במיוחד. לשנינו היו אילוצים מאילוצים שונים שמנעו מאיתנו להיפגש, למרות שהפרידה בינינו פחות משעת נסיעה אחת, ואת הלילות הבאים הקדשנו לשיחות סקס ואוננות הדדית אל תוך הלילה. מעולם לא הייתי איש של פון-סקס, וזו היתה בהחלט הפעם הראשונה שנהניתי מזה. גמרתי כמה פעמים בכל לילה לקול תיאוריה המחרמנים. לאחר כשלושה שבועות של שיחות שכאלה הגיע היום בו קבענו להיפגש. היא הזמינה אותי אליה הביתה. לבשתי את מיטב הבגדים שקל להוריד מהר, דחסתי מספר קונדומים אל תוך הכיס, ויצאתי לדרך. עליתי במדרגות כשליבי דופק בחוזקה. עמדתי מספר שניות על יד הדלת, לסדר את הנשימה, וצלצלתי. את הדלת פתחה מישהי שהייתה כל כך רחוקה ממה שציירתי לעצמי בראש. היא לא הייתה מאד מכוערת, אבל גם לא ממש רחוקה מההגדרה הזו. הזמינה אותי להיכנס, התיישבתי בסלון. הלכה להכין קפה. חזרה לאחר כמה דקות, עם מגש קטן ועליו שתי כוסות קפה, וצלחת עוגיות. את הבגדים שלה היא השאירה אי שם במטבח. היא התיישבה בכורסא שמולי, בתחתונים סקסיים בלבד (חוטיני תחרה) שהסתירו במעט את איברה הלך והמגולח. כששנינו לוגמים את הקפה ומכרסמים עוגיות היה לי ברור שאני לא רוצה לזיין אותה, היה לי ברור שזה בדיוק מה שהיא רוצה. מה עושים עכשיו? הסתכלתי בדאגה על מפלס הקפה ההולך ויורד בכוסות. הזין שלי מאידך, כהרגלו בקודש, לא יכול היה להישאר אדיש לזוג הפטמות שהזדקרו למולו והגיב בהזדקפות משלו. כשנגמר הקפה, היא קמה, הפשילה את תחתוניה והתקרבה אלי. ידעתי שאני חייב לעשות משהו, ועכשיו. הרמתי את הטלפון שלי שהיה מונח על השולחן וחייגתי את המספר האחרון שוב, זה היה כמובן המספר שלה, אליו חייגתי מהדרך. הטלפון שלה צלצל והיא ענתה. "שבי על הכורסא ברגליים פסוקות" אמרתי לה דרך הטלפון. היא התיישבה מולי, מביטה בי בחוסר הבנה. "עכשיו אני רוצה לראות את כל מה שתיארת לי כשלא הייתי כאן". היא התחילה לאונן מולי. שלפתי את הזין מהמכנסיים ואוננתי גם אני מולה. שנינו ממשיכים לדבר בטלפון, כמו בכל הימים שקדמו לכך, מתארים בדיוק מה אנחנו עושים.... אחרי ששנינו גמרנו, היא שאלה אותי אם אנחנו ממשיכים משם למיטה. "מצטער, לא הפעם, נגמרה לי הסוללה".

סיפור מקורי!!!

למעלה