בטי פורד

גידי42

New member
בטי פורד

את השבוע העמוס לעייפה באירועים בעלי אופי קולינרי, החלטנו, גם לטובת האורח מחו"ל, אבל גם כי ידענו שגם אנחנו לא ניסבול, לסיים במקום עם אולי אוכל פחות איכותי אבל עם אוירה (בקיצור, עלמות חן צעירות וסקסיות). משהוא יותר קרוב לפאב. בטי פורד היתה ברשימה שלי כבר הרבה זמן, בעיקר בגלל ששמעתי שההמבורגרים שלהם נחשבים לטעימים בעיר והמלצריות שלהם לסקסיות בעיר (חבל שלא הפוך אבל זה מה יש). השולחן שחיכה לנו היה במרפסת מה שנתן לנו קצת שקט ואפשרות לנהל שיחה, אבל זו הפעם הראשונה שכל כמה זמן קמתי לשרותים שלא בגלל השלפוחית , אלא בגלל שהם היו ממוקמים בקידמת המקום עם נקודת תצפית המכסה את כל הבר וסביבתו, כולל הנעשה על הספות והכורסאות הממוקמים בתוך הפאב. לא התאכזבנו בכלל, כפי שתוכלו לקרא להל"ן, לא מהאלכוהול, לא מהמלצריות, לא מהאורחות ואפילו לא מהאוכל. אקדים ואומר בטי פורד הוא לא המקום לצאת לאכול ארוחת גורמה. אבל אם משקללים את כל הפראמטרים שהוזכרו בפתיח, מקבלים אחלה מקום עם אוכל למעלה מסביר, סביבה שורצת הורמונים וביציות (לא של ארוחת בוקר...) ומחירים המתאימים לאוכלוסיה (סטודנטים וסתם צעירים צפוניים אך תפרנים) מיד עם הגיענו הזמנו קאמפרי מיץ תפוזים (26) ג'ין טוניק גורדונס (31) ובירה קאלסברג. לפתיחה ,מנות ראשונות קטנות ונחמדות לנישנושים : קאלמרי מטוגן (65) יש גם חצי מנה, פלפלים קלויים (12) לחם הבית (12) כבד קצוץ (15) טונה מעושנת ורוקט (15). הכל ענה על הציפיות, ניכר היה כי הסלטים היו טריים והוכנו במקום. לא נרשמו עילויים מסעירים (אולי מנת הקלאמרי שהתעלתה קצת מעל השאר ולכן הוזמנה עוד חצי מנה). את האתנחתה ניצלנו לסיבוב נוסף לשרותים ולהזמנת היין (רקאנטי מרלו , 85 ש"ח ). העיקריות: המבורגר (200 ג"ר)מעולה מעולה שהצדיק במלואו את המוניטין שיצא למקום עם תוספת ירקות ובצל ומחיר ממש מצחיק של 38 ש"ח. ספריבס, בסדר ,לא יותר אבל המחיר 58 ש"ח יותר מהגון, וקבב טלה ,שלא טעמתי, אך ע"פ המהירות שהוא ניבלס, בוא נגיד שהוא לא היה "רע" (58). פה עשינו עוד הפסקה (כן לשרותים) ולפני שהזמנו את הקינוחים ניסינו, דיי באופן פאטטי לחקות את היושבים סביבנו "ולהקפיץ" טאקילה קוורבו גולד (38 ) הנזק: חולצה מוחתמת ושוב סיבוב בשרותים... קינוחים: סורבה (22), קדאיף וחלבה(27), סמיפרדו חמאת בוטנים (פה יש איזה בדיחה פרטית, לא משנה) היו עוד אספרסואים, הפוכים והרבה צחוקים... לסיכום מקום איני, לא מפציץ במחירים, אחלה לבילוי ולהפגת מתחים. מומלץ לאוהבי הקונצפט.

B r u l e

New member
מסכים עם הכל

הייתי שם, מקום בסטנדרטים תל אביביים גבוהים, אוכלוסיה כפי שציינתי, צעירים יאפים, אוכל טעים (אכלתי שם נקנקיות שהיו טובות). שירות קצת לוחץ (תאכלו עוד תשתו עוד, מה לא???). ביקורת יפה.

SigurRos

New member
נשמע פנטסטי...

קונספט אטמוספירי קליל ונינוח, אוכל נעים וטוב. מה עוד צריך האדם?

meravbr

New member
אחלה ביקורת,

ובהחלט אחלה מקום! אני מאוד אוהבת את האוירה שם, וגם את האוכל, ובמיוחד את העובדה שאפשר לנשנש מנות קטנות (ושיש תמחור שונה למנה וחצי מנה בחלק מהדברים, למיטב זכרוני...) הבעיה היחידה שם - שהמקום הוא אזור עישון אחד גדול, שזה משהו שלא מפריע לי בד"כ כשאני באה בתצורת זוג לישיבה בבר ב- 23:00 בלילה, אבל מאוד מפריעה לי כשאני באה עם הקטנטונת לבראנץ' בצהרים ...

דבר ראשון- ביקורת יפיפיה ../images/Emo68.gif

דבר שני- לא קלטתי איך קוראים לקינוח עם החמאת בוטנים... סמיפֶּר-דו? או אולי סַמי-פָר-דו? איזה כיף בטח היה לכם, הכי בעולם אני אוהבת לצחוק

anat11

New member
רגע אחד...

אני שומעת המון על בטי פורד, אבל - בשמם המאותגרים גילאית רציתי לדעת אם האוירה שאתה מתאר לא גורמת למי שחצה את 'גיל בר המצווה' (בשינויים המחוייבים) להרגיש נוח או כדינוזאור שתעה בדרך למעון סעודי משען?
ועוד משהו - אני מתאפקת נורא יפה כבר כמה ימים, אבל זה הרי יעלה לי בסוף באולקוס
--> איך למען השם אתה מתרוצץ ממסעדה למסעדה??
לפי הספירה שלי (או קיי, מתמטיקה זו לא הספציאליטה שלי אבל בכ"ז) כמות הזמן שאתה במסעדות וכד' עולה על השעות שיש לאדם סביר ביממה (אתה לא אדם סביר, מה?) ועוד לא אמרנו כלום על הכסף. טוב, זהו, שחררתי, אתה לא צריך לענות, העיקר שהורדתי את זה מהלב (טראח אל המקלדת, בבית מלון באתונה).

גידי42

New member
ענתי...

נתחיל בשאלות היותר קלות (או הפחות קשות..) . גיל זה ענין שבראש. אני הרגשתי שם כמו דג במים. כלומר הדגים שחו במים ואני הבטתי מהיבשה... באופן כללי אני מרגיש טוב בכל מקום בלי שום קשר לגיל. כמובן שאם זה לא מוגזם ( מסיבות טרנס וכאלה...).למרות שכבר יצא לי להיות בגת רימון במסיבה שהגיל הממוצע היה 17 . לגבי השאלה שניה : אני מבטיח תשובה מפורטת במפגש הבא.ותרגישי חופשי שלאול כל שעולה על דעתך. סה"כ אני מעדיף את זה על פני התמודדות עם רגשות אשם לגבי האולקוס שלך...

SigurRos

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני צריך לדבר עם עוה"ד שלך,גידי. כנראה ששכר הטרחה שהוא גובה ממך נמוך מדי ומותיר לך כסף לביזבוזים.

Lear22

New member
אחלה מקום הבטי

באמת אחלה אוירה ואוכל סבבה. גם הקוקטלים נחמדים. אנחנו חגגנו שם יומולדת 22 לידידה שלי והם היו מאוד נחמדים אילנו. גם כשסתם הייתי שם עם חברים היה טוב. אגב מול הבטי פתחו מקום חדש בשם מענטש. קראתי כמה ביקורות לא מפילות אבל עדיין לא הייתי במקום. יש לבטי גם מנה טובה של סרטנים, וגם הכנפיים לא רעות. מקום טוב לאמצע הלילה. אם יש לכם כוח לעמוד בתור (ע"ע הביקורת שלי על הדיניץ משבוע שעבר...) גידי, האמת שהאוכלוסיה היא די לכיוון ה20 ודרום מזרח אבל העיקר שעשית חיים.

גידי42

New member
סיגור ידידי, אני מאוכזב קשות....

אבל מבין. לכשתסיים את חוק לימודך (ובהצלחה אני מאחל מכל הלב) תבין שבדיוק ההפך הוא הנכון. עורך דיני היקר שוחט אותי על ימין ושמאל (וזה בלי לקחת בחשבון את ארוחות הצהרים הדו חודשיות) אמה מה.. בתמורה הוא מייעץ לי עצות כה חכמות ועורך לי חוזים כה מעולים ,שהרווח מהם הוא כה רב, עד שזה מותיר לי דיי והותר לכל הארוחות ואפילו נשאר קצת לטיפ.ראה מקרה מול ים (להל"ן) תמחד שווה לשלם והרבה וזאת במידה והתמורה מצדיקה את המחיר.

liti

New member
מה קורה פה?

לפי הפסקות השירותים הייתי חושבת שאתה בהריון או משהו כזה... בכלל קורים בפורום דברים מוזרים לאחרונה (ענייני ביוצים וכו'). הכל מקרה סימנתי את המקום לקחת את הבנ"ז להמבורגר טוב.

למעלה