בטי הבריאה,

ofir_y

New member
בטי הבריאה,

אבל עדיין אני חושש לשלומה! אז הבעיה הייתה כזאת: פלאגים מספר 3,4 לא עבדו! לאחר כמה פעמים של הוצאת הפלאגים, משחק עם מגעים, שיוף ובדיקת המרווח (שלא עזרו) החלפתי את 2 הפלאגים לפלאגים הישנים (ששמרתי). כאן כבר המנוע עבד... אבל.. לפלאג מספר 4 בקושי יש השפעה על הטורים (בזמן עבודת המנוע ניתקתי וחיברתי אותו).. קשה מאוד לשמוע שינוי. מה נראה לכם?

Joe Bugin

New member
תפתח את המפלג ותשפשף את המגעים

בפנים , תבדוק עם יש ניצוץ דרך כבל ההצתה ותבריג את הראש שמתחבר לפלאג טוב טוב לחוט ההצתה ואם זה לא עוזר תחליף שוב את הפלאג

ofir_y

New member
אם מפלג=דיסטרבוטור

אז עשיתי את זה כבר. ויש ניצוץ דרך כבל ההצתה (קירבתי את כבל ההצתה קרוב למפלג, איפה שהחיבור והיו ניצוצות).. לאיזה ראש שמתחבר לפלאג אתה מתכוון? תודה, אופיר

vq55205

New member
פלגים

מה לגבי כיוון שסתומים ,בדוק אם השסתומים של פלאג מס´ 4 לא נסגרו קצת (אה שכחתי שאין לך פילר גייג´) עם זאת לא צריכה להיות בהכרח השפעה זהה עם ניתוק כל פלאג בתורו , אם המנוע עובד וסוחב טוב אז הכל בסדר.

vq55205

New member
פלגים

איפה קנית פלגים ? האם בא.ש. (הם מוכרים של חברת BERU) קניתי שם אבל עוד לא החלפתי , האם קנית של בוש ? אולי הם לא מתאימים ? נראה תמוה ששניים מתוך ארבעה עשו בעיות. מה כתוב על האריזה ?

ofir_y

New member
בראשל"צ בא.ת ישן

חנות לחלפים.. אני לא זוכר מה כתוב על השקית אבל אני אבדוק

vq55205

New member
אבל מה היתה הבעיה עם

שני הפלגים מתוך ארבעה , משהו כאן לא מסתדר לי. בגלל זה שאלתי אולי הם של בארו ולא כדאי להתעסק איתם בכלל.

למעלה