בטירוף!

lihi50

New member
מממ זה היה לי השבוע ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אני שמעתי- מטאליקה?(הרבה שירים שאני לא מכירה עזרו לי להתעצבן) ורמשטיין(גם שירים שאני לא מכירה שלהם עזרו לי
). או כמו שאמרו- יש את דה דארק סייד אוף דה מון... אם באלך- לכי לכלי זמר, תקני גיטרה יד שניה במאה שקל ותנפצי אותה על הקיר ( סתם, סתם
)
וד''א= זה כיף להוציא עצבים על גיטרה. (לא שהעזתי כן, הם פשוט יקרות מדיי
)

«Jimmy Page»

New member
בנגינה, אולי.

אגב, כמה מהקטעים הכי מעניינים שלי נוצרו בפרצי עצבים כאלה ואחרים. וסה"כ הרבה יותר בריא לפרוק בנגינה מעל אנשים או על עצמך.

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif חח..

גם אני לא אבל אפשר להירגע דרך נגינה של גיטרה איזה חרא זה... אני התחלתי לנגן אחר כך הפסקתי כי המורה מלמד אותי בשירים את האקורדים הלא נכונים ואז אני מנגנת כמו עילגת הקיצר או שחבר שלי מלמד אותי או שאני לומד באצמי בבית הכי טוב!

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif יש לי כמה הצעות

Smells Like Teens Spirit-Nirvana Seether Feat Amy Lee - The Punisher - Broken april sixth-dear angel

sha na na revol

New member
SLTS

זה כזה cheerful song מבחינתי... למרות שהתגובה הראשונית שלי היא "חחח, עוד פעם השיר הזה..." ואני מסכים עם מי שאנרה רייג', זה סןג הדברים שרציתי בהתחלה להציע.

«Jimmy Page»

New member
תכלס...

שמעתי את השיר הזה 200 פעם, אבל כל פעם שהוא יושמע בפאב או משהו כזה כולם ישתגעו בדיוק כמו בפעם הראשונה. ו-Killing in the name of של רייג' אחד השירי התפרקות היותר טובים שיש.

«Jimmy Page»

New member
אישית...

אני לפעמים יוזם עצבים בעזרת שירים בסגנון, זה ממש מרגיע בסופו של דבר. בטח גם טוב ללחץ הדם או משהו רפואי ופלצני בסגנון. וזה תחליף נהדר למי שכותב מוזיקה ואין לו אסיד או מריחואנה בהישג יד.

למעלה