בטירוף!

בטירוף!../images/Emo46.gif

למישהו יש הצעות למוזיקה שתוציא ממני את כל האנרגיות השליליות?? אני ממש עצבנית,כועסת ומאוכזבת

Caraya

New member
יש 2 דרכים

שמוסיקה יכולם לגרום לך להתמודד עם עצבים, כעסים ואכזבות... הדרך הראשונה היא לגרום לך לעשות הדבאנגינג כ"כ חזק עד שתדפוק את הראש במשקוף ותאבד את ההכרה. הדרך השנייה היא להיות כ"כ אסקפיסטית וכ"כ רגועה עד שהיא מעיפה אותך רחוק רחוק, וכל מה שהרגיז נראה פתאום כמו חלק מחיים של מישהו אחר... בקיצור, בשבע מלים Pink Floyd- Dark Side Of The Moon

«Jimmy Page»

New member
יש כמה אופציות...

או שאת צריכה משהו מהיר וכבד עם הרבה דיסטורשן, או שאת צריכה מוזיקה שסתם אפשר להשתגע כשהיא ברקע, או שאת צריכה משהו מרגיע. מהיר וכו'- Megatdeth, Pantera, הכבדים יותר של מטאליקה, ואם את בנויה למוזיקה יותר כבדה- Lamb of God, Amon Amarth, In Flames סתם להשתגע, יכול להיות כל דבר מספיק קצבי. יש כמה של לד זפלין, Rage against the machine, אודיוסלייב וכו'. מרגיע? ביטלס, גרייטפול דד, פינק פלויד, הנדריקס, ובלוז וג'אז בכללי. ואם אפשר לשאול, למה את כ"כ עצבנית?

כי הבנתי שיש אנשים ממש חראות

זה למה אני עצבנית אבל נרגעתי שמעתי מטליקה ואת פינק פלויד טנקס

sha na na revol

New member
לאנשים שיש להם בעיה עם חארות,

אני ממליץ קודם כל על Six של Mansun. אלבום לא קל לדעתי, אפילו לסוגו, אבל כל דקה שתיכנסי אליו שווה את זה. יש בהם משהו עדין, אולי גם בסולן הלהקה שנשמע קטן ופגיע, המוזיקה מאוד נגישה (אפילו שמחה באופן כלשהו, אבל שומעים את הסדקים בתוך השורות) אבל הם מדכאים כך שיש איזשהו טוויסט ציני. וזה טוב כי זה מוציא ממך המון רגשות. להרגעות אני מציע את IdleWild - The Remote Part, כי זה מרפא ומרטיט ונוגע בעת ובעונה אחת, ממש לא 'דיסק עצבים' אבל טוב לנשמה. ודיסק עצבים שנכתב מתוך עצבים ואני ממליץ עליו - אלבום הבכורה של Dirty Pretty Things, אין לי צורך להוסיף כלום בנושא. שביר וחותך כמו זכוכיות.

sha na na revol

New member
הערה לפורום,

הכוונה שלי הייתה לעשות רשימה של אלבומי פאנק, מחאה וכיוב', וכן זה דווקא
מאוד
עוזר לי כשאני מרגיש רע, ויותר דומה למה שהיא נתנה - אבל חשבתי לתת יותר דגש על אלבומים אישיים כי את הדבר השני אני יכול לעשות בכל זמן. זה מה שיצא לי.

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif יש בעולם הזה הרבה אנשים חראים

היום הבנתי שאני גם צריכה להתחשב גם בעצמי ולא באחרים כי אחר כך חושבים שאני משוגעת שממציאה דברים.. וזה ממש לא טוב, אבל אם יש לך אם מי לדבר.. אז זה טוב..

למעלה