בטירוף שלנו!! טל פרידמן יככב בפרסומת החדשה של פאנטה!!!
M mati88 New member 27/5/03 #2 אויש!!!!גאוני!!!! הם לא יכלו למצוא מישו יותר טוב לפרסומת ה=ז=א=ת!!! אני מקווה שהיא תצא טובה.... חחחח....הרג אותי אז, כהוא היה ישו נראה לי....:אני אעבוד על יפה ירקוני והיא תצעק בטירופ שלנו בטרופ שלנו!!!" איזה ממי יא אללה.... טוב, אני צריכה ללמוד. בי... (:: ::) V@
אויש!!!!גאוני!!!! הם לא יכלו למצוא מישו יותר טוב לפרסומת ה=ז=א=ת!!! אני מקווה שהיא תצא טובה.... חחחח....הרג אותי אז, כהוא היה ישו נראה לי....:אני אעבוד על יפה ירקוני והיא תצעק בטירופ שלנו בטרופ שלנו!!!" איזה ממי יא אללה.... טוב, אני צריכה ללמוד. בי... (:: ::) V@
G greeneye New member 27/5/03 #3 ../images/Emo12.gif בדיוק באתי לכתוב על זה. אמאלה. "חברה, מי שיחרר?!" איזה חמוטטטטט
G ~*~gaL New member 28/5/03 #4 אכן כן ) ויצא לי לראות אותה (טוב, לפחות את החלק עם טל...)... אין עליו. ) איזה קטע שהוא אומר "בטירוף שלנו!", זה כ"כ מתאים... אקסטרים לונג שוט... ספרייה בבודפשט...
אכן כן ) ויצא לי לראות אותה (טוב, לפחות את החלק עם טל...)... אין עליו. ) איזה קטע שהוא אומר "בטירוף שלנו!", זה כ"כ מתאים... אקסטרים לונג שוט... ספרייה בבודפשט...
G greeneye New member 28/5/03 #5 ככה הוא אומר? כי אממ..... אני שמעתי משהו כמו- מישהו שיחרר? אבל ממש לא שמתי שהוא אומר "בטרוף שלנו". טוף, צריך להסתכל על הפרסומת פעם שלישית עכשיו.
ככה הוא אומר? כי אממ..... אני שמעתי משהו כמו- מישהו שיחרר? אבל ממש לא שמתי שהוא אומר "בטרוף שלנו". טוף, צריך להסתכל על הפרסומת פעם שלישית עכשיו.