בטיפול..

noali

New member
הלו הלו

ליאור אשכנזי הוא שלי! מה את נדחפת ?
תעמדי בתור מאחוריי כמו כולן

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif

אחת הסדרות היותר קרובות לחיים האמיתיים. גורמת לי ל"התגעגע" לפגישות האלה איתה לתחושה שאפשר לומר הכל, אפשר להתפרק אפשר לבכות ולדעת שאתה במקום מוגן, תומך, מכוון.. ללא שיפוט מקום שבו רק טובתך חשובה (והצ'ק שאתה משאיר בסוף
) הייתי נוסעת אליה פעם בשבוע במשך שנה כמעט הדמעות מציפות אותי כבר באוטו, בדרך, כאילו יודעות שכאן מותר, שכאן זה בסדר ואף אחד לא נבהל מזה שאת בוכה שעה של מסאז' לנפש שעה שבה אתה עוצר לרגע ומפנה את המבט פנימה עמוק מציף רגשות במקום להחביא אותם בוחן אותם באור יום, ולאט לאט עושה "סדר בבאלאגן" מין חלון כזה לתוך עצמי. בשעות שאחרי עוד הייתי מפורקת קצת אבל עם הזמן המשא הזה שישב על הלב הוקל . כל פעם קצת יותר. לא קסם, כי אם תהליך איטי אבל מומלץ בכל לב...

../images/Emo45.gif אכן מומלץ מאד ../images/Emo13.gif

הוצאת לי את המילים מהפה שעה שלי,עבורי,בשבילי,לעצמי,רק אני (והיא
) מומלץ בכל לב

ליאהה

New member
אתמול

ישבתי עם הבן שלי לראות את הסדרה.. (אחרי הסצנה הלא נעימה עם האבא) ישבנו ביחד.. הוא עדיין בוכה.. ופתאום הוא מבין שהחיים מורכבים. ושלעיתים לא הולך חלק.. ושיש לפעמים צורך בעזרה של פסיכולוג.. וזה עשה לו טוב לראות שיש כלמני סיטואציות...

ב ד ר ך

New member
סידרה מצויינת

כל פרק ממש "מתיש" אותי כאילו אני הייתי בכל ההתחבטויות וההתכתשויות הלשוניות האלה. מחכה לפרק הבא . ו

ערסlight

New member
בטיפול

יש איזו חברה שצריכה להחזיר לי כסף על שירות ששולם ולא סופק. כל פעם שאני מתקשר ושואל, הם אומרים לי... בטיפול. עכשיו אני מבין פתאם שזה תהליך שיקח זמן.

ayb1

Well-known member
והנה תגובה גברית שלישית -טיפוסיתו

מתעלמת ומלגלגת מעט על הטיפול הפסיכולוגי. האם הגישה הגברית והגישה הנשית לטיפול פסיכולוגי כל כך שונות???

ayb1

Well-known member
תהיות-שמתם לב שלמעט 2 תגובות כל יתר

התגובות בשרשור לסדרה הזאת היו של נשים. ומשני התגובות הגבריות אחד ביקש אינפורמציה מתי הסדרה מוקרנת והשני הסתייג ממנה באמירה שבחיים זה הרבה יותר איטי. בהשואה לתגובה הנשית הכמעט כללית שמביעה התפעלות אין קץ. למה זה כך ? מקרי או לא??

ayb1

Well-known member
והנה תגובה גברית שלישית -טיפוסית

מתעלמת ומלגלגת מעט על הטיפול הפסיכולוגי. האם הגישה הגברית והגישה הנשית לטיפול פסיכולוגי כל כך שונות???

r o n i t 3 7

New member
תגובה

תשובוה בשלוף בלי להעמיק הרבה מחשבה: מצד אחד לא יודעת אם יש הבדלים בין גברים לנשים בגישה לטיפול, עניין של מוכנות נפשית, מה שכן גברים [לפי ראותי] עצם היותם מודים בפני בעצמם ובפני העולם בחוץ כי הם הולכים לטיפול פסיכולוגי - רואים זאת כפגיעה באגו הגברי, משהו נשבר שם, הכוח שלהם נעלם. אני לעומת זאת [בלי הבחנה למין] רואה זאת כמעלה, אדם שמוכן להודות ראשית בפני עצמו כי יש משהו המפריע להתנהלות תקינה בחיו ולוקח את עצמו ועושה עם זה משהו, ואני מדברת אך ורק על טיפול פסיכולוגי ולא על תהליכים פנימיים שאנחנו עוברים לבד - אני מצדיעה לאותו אדם ומוקירה אותו.

ayb1

Well-known member
פרטי נמקי הסבירי-מה בתחום שונה

אצלכם ולמה הצורך החזק הזה בפסיכולוג ובטיפול

d a n i e l s 5

New member
סוג של הומור דפוק כזה שלי.

אם הפורום או בכלל שרשור כזה או אחר הוא אינדיקציה בשבילך להחליט שאצלכם (הגברים) זה ככה ואצלנו (הנשים ) זה ככה..... כל מה שנותר לי הוא רק לנסות את כוחי בהומור .... בלונדינית שכזאת אני :)

אא ניר

New member
אכן סדרה טובה,

והיא אכן נותנת מושג כללי לגבי טיפול פסיכותראפי למי שלא מטופל. נדמה כי מי שמתמכר ואוהב את הסידרה, או שהיה בטיפול, או שהוא בטיפול, או שהוא קרוב {מבלי שידע, אולי} להתחלה של תהליך טיפולי.

למעלה