בטיפול..

בטיפול..

אסי דיין וסוללה של שחקנים מהטובים שיש איתו.. תגידו.. ככה זה שהולכים לפסיכולוג..לטיפול... ואם כבר..אפשר את אסי.. עוד סידרה מהטובות שראיתי.. מסקנות..תהיות..ןמעבר מדרמה טלויזיונית לחיים פרטיים...אח"כ..

זה נראה..

כמו איזה מקום מבטחים לגשת אליו.. אבל מי מבטיח לי שלא יהיו סערות בדרך..

מיKה

New member
"מי מבטיח שלא יהיו סערות בדרך"

לא נשמע שאת מוכנה לטיפול:)

יודעת מה לי נשמע..

לפחות ממה שאני מכירה את עצמי וקשיבה.. זה שכלכך רוצה כבר..להיות שם בתוך הטיפול..בתוך השיחות האלה.. יודעת שלי זה רק יעשה טוב...ישחרר יפרק ..ואין לי בעיה להרכיב שוב.. ושם.. כשאהיה שם בתוך הטיפול..בטח יתברר גם למה זה לוקח כלכך הרבה זמן..בין ההחלטה לישום.. בנתיים חושבת בקול...יותר קל לי להקשיב כך.. נ.ב בגיל 10 היתי בסוג של טיפול.. שם לא שאלו אותי..החליטו שאני צריכה..ושם לא היו סערות..ההפך רק הרגעת רוחות... נעלמתי לה באמצע.. וזהו..לא חיפשו אותי יותר.. ואני..לא רוצה לברוח שוב באמצע.. טוב יצאתי.. לקחתי יום חופש לדברים חשובים שצריכה לסדר..ואני מתעכבת כאן.

לא גנובה..

אלה סתם חטופה..בתוך סערה זמנית.. בדר"כ היא נעלמת..ונשאר רק מה שנכתב..כעדות להיותה כאן.. נ.ב שקט אחרי הסערה.. בררר...יותר חזק מהסערה עצמה...שהיא לפעמים רק רוח..חזקה..אבל בכל זאת רוח..

איך לא לאט יותר?

איך הם יעשו כסף?

עתליה*

New member
למה להשמיץ?

הקצב תלוי במטופל[ת] וכמיטב ניסיוני, הקצב בהחלט יכול להיות זהה

r o n i t 3 7

New member
אכן סדרה טובה

שיכולה לתת לנו לראות דברים מנקודת מבט אחרת, שונה... ו....אסי... הייתי מעדיפה מטפל אחר, צלול יותר, לא כזה שנמצא על ממריצים...

נקודת מבט אחרת..

הבחור בא..כדי לדבר על משהו ספםציפי.. להבין נושא מסויים בחייו.. ואכשהו..עבר הווה עתיד..מתערבב.. ואנשים מכאן ושם..שמשפיעים על פה..על אותו משהו ספציפי.... ואם חשבתי.. שאבוא בשביל להוריד משקל ועומס... אצא עם משקל יתר.. ובכל מה שקשור לאסי...זה כבר אבוד.

../images/Emo13.gif

זה כל הענין. כל החיים שלנו קשורים בעבר,הווה ועתיד שלנו, לא תמיד יש לנו מודעות להשפעות מחוויות שקרו לנו בעבר על ההווה והעתיד שלנו. ברגע שנדע להכיר ולהוקיר אותם, זה כבר לא יהיה משקל יתר, אלא עוד "חבילה" שאנחנו מורידים בדרך.

ב ה י ר

New member
זה בדיוק העיניין

זה מהות הטיפול דעה אובייקטיבית כיצד הדברים נשמעים "מהצד" ההרגשה שלנו כל כך סובייקטיבית שאנחנו מתעלמים מכל השאר. "משקל יתר"??? הייתי מחליפה ב "שורש הבעיה".

r o n i t 3 7

New member
טיפול פסיכו - לוגי

כשמו כן הוא, נותן לנו למבט לוגי להבנת הנפש, טיפול [כמו שאני רואה] הינה היכולת לראות דברים מהעבר אשר משפיעים על הווה שלנו, דברים אשר לפעמים תוקעים אותנו במקומות מסויימים ולא נותנים לנו את היכולת להתקדם הלאה למקומות אחרים... על מנת לא להכניס את העבר אל תוך העתיד, בעיני חשוב מאוד לעשות התבוננות פנימית. יש העושים זאת לבד עם עצמם, ויש העושים זאת בעזרת טיפול [אשר בעיני הוא הטיפול היעיל ביותר, תהליך לא קל]...

R a c h e li

New member
ומה אני עושה.....

אם רוצה להגיב לך עם נשיקה אבל לא מכירה את הסידה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב יאללה בכל זאת

r o n i t 3 7

New member
את יכולה לבחור סוגי טיפול

טיפול פנים, מסא'ז שוודי, אבנים חמות, רקמות עמוקים... מה שתבחרי, המטפל עליי, אמנם הוא מצפת, אבל ישמח להגיע לכאן...

shemesh22

New member
עזבי אסי...

רוצה את ליאור אשכנזי כמטפל! רוצה לטפל בליאור אשכנזי! טוב בסדר מוכנה להתפשר על טיפול הדדי עם ליאור אשכנזי

למעלה