מהיום בצהריים מופע פותח המאדר פאקינג MC שירי כרטיס כניסה - 80 ש"ח כרטיס כניסה עם קופון מאתר האינטרנט של הבארבי - 65 ש"ח 21:45 פתיחת שערים 23:00 הדג נחש עולים לבמה
ההופעות התארכו אם שמת לב, יש גם מופע פותח, ואל תשכח שהערך שלהם עלה בשנה האחרונה וחברת ההפקות שלהם דורשת סכום גבוה יותר =\ אבל אחרי הכל לפני שנה וחצי עלתה הופעה בבארבי 60 עם קופון והיום 65 עם קופון אז ככה שזו לא התייקרות כזו קריטית.
ההופעות התארכו אם שמת לב, יש גם מופע פותח, ואל תשכח שהערך שלהם עלה בשנה האחרונה וחברת ההפקות שלהם דורשת סכום גבוה יותר =\ אבל אחרי הכל לפני שנה וחצי עלתה הופעה בבארבי 60 עם קופון והיום 65 עם קופון אז ככה שזו לא התייקרות כזו קריטית.
פופולרים כמו היום... והיו הופעות בבארבי ב30 ש"ח אייייש אלו היו ימים כשאטרף היה שר את כוסאמאמכ.. אבל מה לעשות - אם הכסף לא עלה למוח של הדגים, אז מוצאים מי שישלוט בהם ויגרום לכסף לעלות.. אין לי מושג למה אני באה בכלל להופעה בכפ"ס - זה גם לקחת רכבת בצהריים ולשרוף שעות בכפ"ס גם לחזור בלילה במונית לת"א וכל זה מהכסף שאני מנסה לחסוך לקעקוע קשה קשה..
חחחח זה משהו כפר סבאי כזה להיות נחמדים ומארחים בקלילות כאלה?.. או שזה קטע של מעריצי הדג נחש? או שזה סתם שיצא שהאנשים בפורום הזה נחמדים? או שאולי כולכם מזמינים אותי כי.. אתם רוצים לנצל אותי? כל זאת ועוד בפרק הבא! וגיל - תודה הזכרתי כבר שאני מאוהבת בך עד אין קץ?
אבל שאלה אחרת.. בתיאור של המופע בקופון רשום: "לא מוותר", "אף אחד"... הם רק חלק מהלהיטים שתשמעו בהופעה. האם זה אומר שנשמע את לא מוותר בהופעה אחרי כל כך הרבה זמן, או שזה לא ממש מדויק?