בטח שמתם לב...

חתחתול

New member
בטח שמתם לב...

שפורום תמיכה באינטרנט לאנשים שמכורים לאינטרנט זו האירוניה בהתגלמותה :)

כרמית מ

New member
לא כך כך, כי אני חושבת שהפתרון

הוא לא ``גמילה`` מאינטרנט, כלומר הפסקה טוטאלית, אלא ``מיתון`` השימוש באינטרנט. כמובן שאין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה (אתמול אחותי אמרה לי שהיא חושבת שיש לי קוי ISDN בגוף במקום ורידים), אבל ככה נראה לי.

e-magine

New member
מסכים איתך כרמית

ושיהיה ברור, מה שכתוב בתגובה האחרת זה לחתחתול ולא לך.

e-magine

New member
בטח לא קראת כלום אבל נורא רצית

להוכיח שאתה חכם ושנון. ****כל האלה שכבר הבינו פטורים מלקרוא הלאה, יען כי חבל על זמנם***** אני שמח ששאלת, חתחתול. כמו שכבר אמרתי, אני לא פסיכולוג ולא מומחה לגמילה. אני יודע שהעיסוק בפורום לא יגמול אותי ולא את המכורים האחרים. אני לא רוצה להגמל מאינטרנט אלא מהתלות בו. אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל מה לעשות, יש גם אנשים שצריך להסביר להם כמה פעמים עד שמתחילים להבין קצת. זה דומה לדיאטה. האדם שעושה דיאטה לא מנסה להגמל מאוכל, אלא מהתלות הנפשית והפיזית שבאכילה המופרזת. לי היה ועוד יש צורך וממש רעב, לדבר עם אנשים שמרגישים מכורים, פחות או יותר כמוני. האינטרנט הוא מדיה, הוא לא משהו שלילי כשלעצמו. אם ניתן לקיים קבוצות תמיכה אחרות, ניתן לקיים גם קבוצת תמיכה להתמכרות הזאת. עשרות אלפי אמריקאים טועים?

חתחתול

New member
קודם כל, מצטער אם פגעתי

אבל התופעה היא ייחודית ולא ניתן להקביל אותה לקבוצות תמיכה אחרות שכן אלכוהוליסטים אנונימיים לא עורכים פגישותיהם בפאב ואנשים המכורים לאוכל לא הולכים לאל גאוצ`ו כדי להגמל. לכן לדעתי האישית עדיף להגמל (מהתלות וכמובן לא מהאינטרנט שהוא דבר נפלא) בסביבה נייטרלית, אבל גם לי כמו לך אין נסיון וייתכן שהשיטה עובדת. בכל מקרה, בהצלחה לכל הנגמלים!

e-magine

New member
טוב, אני שמח

העניין הוא שהאינטרנט הוא מדיה אבל כמו שנאמר מאפשר גישה מהירה לתכנים שונים. אין היום כל דרך לאפשר אנונימיות במפגש בין אנשים, כמו באינטרנט. למעשה תאורתית אנשים יכולים לבוא למפגש ריאלי מחופשים, כמו סוכנים משטרטיים סמויים כשמעידים בבית משפט, אבל זה יהיה קצת מוזר ולא נראה ל שזה יצליח.

S.L.

New member
?!?!

1)בכלל מי אמר שההתמכרות רעה?!?! 2)מסכים עם שאר החבר`ה בפורום.

למעלה