בטח שמתם לב - כ-15 דקות

סלים וארזה

New member
מנהל
בטח שמתם לב - כ-15 דקות מצטער, אבל עקב תקלה טכנית (שלא תלויה בי) שידורי הטלוויזיה הופסקו אצלי בבית וגם האינטרנט לא עבד ולכן לא יכולתי לראות את המשך המשחק בערך מאמצע הרבע השני. אבל הנה מה שהצלחתי לאסוף

"סיינה היא האלופה הנצחית של איטליה בשנים האחרונות" - כתב הקווים מדווח על הקבוצה טרום המשחק

בין מחיאות הכפיים היו גם שריקות בוז כשאוחיון הוצג, אבל בגלל המוזיקה החזקה והכרוז בקושי שמעו בשידור בבית

שחקני מכבי ת"א מחזיקים שקיות של אלקטרה. הם נותנים ליריבים מזגנים? טוסטרים? מה עוד אפשר לתת בשקית מטעם הספונסר?

טקס פרידה לבורשטיין, הקהל מודה לו, אבל בזמן שמראים באולם את סרט ההיילייטס של טל, רסקין ושלח עוברים לנתח את הקבוצות עם קטעים מוקלטים משלהם

שארפ, בורשטיין, פניני ושלף מצטלמים. לדעתי השחקן הפחות טוב מבין הארבעה הוא השחקן היחיד שפעיל

הקהל שר את התקווה בקצב של פופ

מכבי ת"א פותחת עם שני ישראלים.

"כדור ראשון, כדור בצבע שחור" - רסקין פותח את המשחק

5 התקפות ראשונות של מכבי ת"א, 3 זריקות ל-3 (אחת נכנסה), סל ל-2 ואיבוד.

אליהו רוצה להיכנס, אבל השחקנים יוצאים לפסק זמן. הוא עושה יו טרן וחוזר לכיוון הספסל.

מראים בפסק הזמן שידור של משחק מ-2004/5 של מכבי ת"א מול סיינה והאיכות היא כמו של ערוץ 1 בשנות ה-80.

התסרוקת של האקט לקוחה מהסימפסונים

מי אחראי על הגופן (פונט) של שמות השחקנים של סיינה על גב הגופיות שלהם?

סיום הרבע בראון עם שלשה משלושת רבעי מגרש

שמרדיני נכנס, עושה עבירה אחרי כחצי דקה ויוצא

אם סיינה היתה קולעת את השלשות החופשיות, מכבי ת"א היתה בברוך עמוק

*הפסקת שידור*

עמיקם10

New member
פניני-שארפ-טל-שלף-לכל אחד שמורה זכות להיות בתקופות היפות. ברור שוויצ'יץ' היה יותר טוב שלא לדבר על פארקר. מה זה טוב ראינו אצל פארמר. אז זה חסר טעם להשוות. ומ.י.ק.י..כמובן. שלעומתו הם שחקנים די בינוניים. מצד אחר הזכות של שארפ להשגת האליפות עם שתי עבירות תוקף שהוציא מטפירו..במשחק בו ירושלים הובילה 39 דקות..בגמר לאליפות. עד היום אוהדי י-ם ושונאי מכבי טוענים לקיפוח.
זה מה שיפה. בכדורסל. ואתמול מכבי ניצלה בנס מהפסד. ודייויד יודע את זה. מה שהוא לא דפק..[כתבו שאין לקבוצה מנהיג..!] עפר שלח..מספר לצופים מה ראינו- אתמול הייתי במשחק- והוא ממש לא חסר לי. חבל שצביקה לא הפרשן..והיינו מבינים קצת יותר מה קורה. במיוחד אתמול כשלא הלך. שבת שלום..בעוד שבועיים יש משחק ..נגד הפולנים..אז נא להתכונן..!!

Roy M

New member
הכל עניין של השקפת עולם או דיעה אישית, שהם אצלי לא היו הפסקות שידור למען האמת (לא ברור לי האם זו תקלה רק של HOT או משהו אזורי בחשמל), הצילום היה סביר לטעמי, רק שהפרסומות מטריפות אותי.
גם הצמד המזעזע שלח את רסקין גורם לי לגעגועים עזים לגדעון הוד והרדיו של שנות ה-80.

רסקין לא מבין את מה שקורה על המגרש, שלח לא מבין כדורסל בכל מצב, אלא מסיט את ה"פרשנות" למנטרה הפרטית שלו.
רק בשביל ערן סלע, הייתי שמח אם וואן היו משדרים את המשחקים האלה. (האזנתי לסלע במשחק של גלבוע שלשום, האיש תותח).

באמת התבדחתי עם החברים על הגופן של הכתוביות אצל סיינה, במיוחד "בראון" היה משעשע.

האקט ומוס יכולים בהחלט להקים להקת רוק של סוף ה-70 עם התסרוקת שלהם.

אבל לסתור את המשפט האחרון שלך:
אם מכבי היתה קולעת רק חצי מהשלשות החופשיות שלה, לא היינו חוזים בהתקפי לב בדקות הסיום...

סלים וארזה

New member
מנהל
לצערי לא ראיתי את הסיום זו היתה תקלה איזורית של HOT שזה קצת אירוני כאשר החתימה שלי מתארת את מסע הייסורים שלי עם YES

גור שלף היה יותר טוב מגיא פניני לדעתך? הגזמת
גור היה שחקן בינוני מינוס, שקנה את עולמו בבמסירה אחת מטורפת לשארפ. מה שמכונה "נס ז'לגיריס.
פניני שחקן מעולה.

Puskas

New member
בטח שגור היה עדיף גור היה שחקן מצוין שבגלל פציעות ושטויות אחרות לא הגיע רחוק יותר.

סלים וארזה

New member
מנהל
כנראה אתה לא זוכר את התקופה שלו בגליל שחקן שעקב הרוטציה הרחבה במכבי ת"א לא מיצה את יכולותיו כפי שעשה בגליל וגם קצת בנבחרת. שלף בעצם נפל "למלכודת" שאליה גם נפל יואב ספר: כיוון שיש הרבה שחקנים טובים במכבי ת"א, אז הוא בעצם מוגבל לסוג מאוד מסויים של תפקידים.

לא רק זה. הוא היה פשוט איטי מדי לאירופה לשחק מספר 3, ונמוך מדי ל4... מה עוד שהייתה לו תחרות עם פארקר ובאסטון - ממש לא הוגן

tristan79

New member
אם הזכרת את שארפ אם הוא וריקי היקמן מחליטים להחליף מקומות במחצית, כמה זמן נראה לכם שיקח עד שמישהו, אם בכלל, ישים לב?

עמיקם10

New member
היקמן דומה לשארפ..ולשארפ נזקפת האליפות ההיא כשהוציא מטפירו שתי עבירות תוקף..כשבשניה פניני קלע שלשה..שלא נחשבה. וחסרות לי ולמכבי הקליעות מעבר לקו של שארפ. איפה יש -עוד - שחקנים כאלה ?.

למעלה