בטח שאלתם את עצמכם

אבן חצץ

New member
בטח שאלתם את עצמכם

לאן נעלמתי, (או שלא אולי אני לא חשוב מספיק?
) זה בגלל שהיתה בעיה במחשב ולא יכולתי לכתוב בעברית, אבל אל דאגה, כל לילה קראתי את ההודעות בפורום, בכל אופן בינתיים עברתי טסט (שני), רישיון יהיה לי רק אחרי פסח, (משרד הרישוי כבר אמרתי) ועכשיו לשאלה, מישהו יודע מה ההבדל (בערך כמובן) במחיר הטיפולים בין 50 ל-125 סמ"ק, לכלי שעובד 8 שעות ביום (אם הרבה מנוחות), וגם כן כמה קילומטר עושה כזה כלי בשנה? והאם יש עוד הוצאות משמעותיות בין 50 ל-125 מלבד ביטוח טיפולים ומחיר הכלי, תודה לכל העונים.

אבן חצץ

New member
אני באמת כל כך

לא חשוב
אתם ממש פויה
נו איפה התשובות??? איפה איפה איפה איפה, איפה התשובות........... להמשיך

אבן חצץ

New member
טוב, אם לאף אחד אין תשובה

לשאלות ששאלתי, שמישהו רק יראה לי איפה יש מבחן או טבלת מחירי טיפולים לטייפון, תודה

אין משמעות למספר שעות עבודה

אלא לק"מ חודשי/שנתי יש קטנועים שצריכים טיפול כל 3,000 ק"מ גדול/קטן לסירוגין יש את הונדה עם מרווח טיפולים יותר גדול (כל 4,00) עשה חיפוש בשירשורים פה יש הרבה הודעות על מחירי טיפולים גם טלפון זריז ליבואנים יתן לך את התשובה

אורי-

New member
לא קיים.

או לחכות בסבלנות, ואחרי שמיקדת את השאלה לטייפון אולי תקבל תשובה. או לשאול מוסכניק מה יהיו עלויות של 125 ושל 50. העלויות יהיו כנראה די דומות בחישוב הכללי, ומבחינת עלות כוללת בשיכלול הביטוח, אם אתה מחפש לחסוך ויכול להסתפק ב50 סמ"ק - לך על 50 סמ"ק. אולי הוא יהיה פחות סחיר, אבל הביטוח זול יותר בערך ב1200 שקלים. אם אתה צריך את תוספת הכוח של ה125 סמ"ק, אז לא ממש משנה לך כמה עולה ה50.

אבן חצץ

New member
העניין הוא

שראיתי במבחן שעשו ל-125ים בפולגז, מחירי טיפולים עד 24000 קילומטר (לדוגמא vs125 של סאן יאנג 4000 ומשהו שקל), אז רציתי אותו דבר לדעת לגבי טייפון, + כמה קילומטר עושה כלי כמו שציינתי בשנה+ איזה עוד הוצאות יש בין 50 ל-125

למעלה