בטח כולכם מכירים את

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
בטח כולכם מכירים את

step up של לינקין פארק אני גיליתי אותו רק אתמול והייתי חייבת לציין שזה שיר ע-נ-ק!!!! זה ממש שיר ראפ משובח ביותר וממש התפלאתי לשמוע שיר ראפ מלהקת רוק אבל זה מה שטוב בהם שהם משלבים את כל הסגנונות במוסיקה שלהם וזהו רק רציתי לשתף אתכם בהתלהבותי
M

HaWk34

New member
תגובה והבהרה....

קודם כל שוב, אחלה להקה ב. השיר הזה הוא בזמן שקראו ללהקה Hybrid Theory והיה חסר להם אז הבסיסט ויכול להיות שגם הסולן (סולן הרוק) ג. זה לא מפתיע אם מתחשבים בזה שהסולן השני שלהם הוא בעצם ראפר כשמקשיבים לדיסק שלהם שומעים הרבה מאוד ראפ, כי זה הסגנון שלהם, יש שירים שהם הרוב ראפ וקצת אלטרנטיב, ויש שירים של רוק בלבד, יש אולי שני שירים שיש גם רוק וגם ראפ וזה נחמד כי שומעים שורה בראפ ושורה של רוק בקיצור אחלה להקה.......

BoR|S

New member
תגובה...

בקשר לסגנון שלהם, מה שאני חושב הוא שהם להקה שרצתה לפנות לקהל הכי רחב שאפשר (ז"א להגיע לכמה שיותר אנשים שיקנו את האלבום), לכן הם משלבים כמה סגנונות של מוזיקה... מצד שני אולי הם לא עושים את זה בגלל בצע כסף (לאאאאאאאאאאא) אלא בגלל שככה הם רוצים כי זה נראה להם הכי טבעי... לא יודע ולא אכפת לי, אני אוהב את הלהקה ולא ממש מזיז לי שהם "התמסחרו". בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

sivani

New member
תגובה../images/Emo68.gif

לינקין פארק לדעתי-להקה פשוט אדירה. הראפר שיש להם הוא בכלל אין מה לדבר....הוא פשוט מצויין! step up שיר גדול, גם crawling,runaway ועוד המון :) קבלו המלצה ותשמעו אותם-להקה פשוט מצויינת!

Brain Damage

New member
linkin park

דבר ראשון ללהקה הענקית הזאת!!!! יצא כבר דיסק חדש אחד השירים היפים מהדיסק הוא creed הם משלבים ראפ ורוק כי זה השילוב הכי קטלני שיכול להיות זה פשוט הולך ביחד הראפ לא יכול לחיות הרבה זמן בלי קצת רוק ולהפף כי אחרי זה המוזיקה נהיית משעממת לדוגמא שבקס בגלל זה הם הלהקה הכי טובה היו וישארו אבל סאבלימנאל וכל שאר הראפרים פשוט יעלמו עוד מעט בעיקר בישראל שיר יפה של לינקין forgotten] Brain Damage

MC ROEE

New member
אישית אני בעד סגנון כזה

למרות שלא הייתי רוצה שההיפ הופ יעלם לגמרי אבל זה נחמד מאד לשמוע את הסגנון שלהם הוא פשוט כזה לא מורכב כל כך אבל יודע להיכנס לנשמה של האדם ואגב גם השירים שהם משחררים לאם טי וי ממש טובים כך שאני לא בטוח אם הם יצרו בכוונה סגנוון כזה או שהם באמת רצו ליצור כזו מוזיקה רועי - שמאוכזב מחברו שלא בדיוק מחבב ראפ(אבל למה טראנסים) ולכן הוא לא מוכן ליצור איתו שירים ושאר דברים

למעלה