כמובן. מי שהחיים שלו חסרי משמעות, גם המוות שלו חסר משמעות נראה שזה משקף אותך היטב
G giovanni 1 New member 13/2/18 #21 כמובן. מי שהחיים שלו חסרי משמעות, גם המוות שלו חסר משמעות נראה שזה משקף אותך היטב
קלייטון.ש Well-known member 14/2/18 #22 החיים של כולם חסרי משמעות רק יש הרבה אנשים - כנראה הרוב - שעובדה זו קשה להם, והם ממציאים להם משמעות פרטית ומזוייפת, וכשהם תופסים שהיא תתפוגג עם מותם הם מתמלאים בחרדה.
החיים של כולם חסרי משמעות רק יש הרבה אנשים - כנראה הרוב - שעובדה זו קשה להם, והם ממציאים להם משמעות פרטית ומזוייפת, וכשהם תופסים שהיא תתפוגג עם מותם הם מתמלאים בחרדה.
ה ה כ ל New member 14/2/18 #23 "האדם לא נברא אלא להתענג על ה' וליהנות מזיו שכינתו שזהו התענוג האמתי והעידון הגדול מכל העידונים שיכולים להימצא."
"האדם לא נברא אלא להתענג על ה' וליהנות מזיו שכינתו שזהו התענוג האמתי והעידון הגדול מכל העידונים שיכולים להימצא."
קלייטון.ש Well-known member 14/2/18 #24 כן אבל אפילו אדם וחווה שהיתה להם האפשרות האידאלית התחרפנו מרוב שיעמום וחיפשו בכל מחיר ריגוש נוסף על זיו השכינה.
כן אבל אפילו אדם וחווה שהיתה להם האפשרות האידאלית התחרפנו מרוב שיעמום וחיפשו בכל מחיר ריגוש נוסף על זיו השכינה.
P puma141 New member 18/2/18 #30 איזה משפט יפה..... גם כי בהקשר הזה, אני בטוחה שהוא מכוון גבוה.......
D dory141 New member 12/2/18 #5 גם אבל לא רק אני לא אוהב דרמה קווינס. זה מזמין צרות. מישהי שקולה, רגועה ועם קומן-סנס. בקיצור, ההפך הגמור מאלה שנתקלתי בהן עד כה.
גם אבל לא רק אני לא אוהב דרמה קווינס. זה מזמין צרות. מישהי שקולה, רגועה ועם קומן-סנס. בקיצור, ההפך הגמור מאלה שנתקלתי בהן עד כה.