בטח אין PO אפ'חד עכשיו אז אני שומע את זה בשקט בשקט ומתענג.....
מ מאוהב ברעיון Well-known member 19/9/10 #1 בטח אין PO אפ'חד עכשיו אז אני שומע את זה בשקט בשקט ומתענג.....
ד דלת Xחורית New member 19/9/10 #2 אני עדיין בהשראת יומכיפור אני חושב שהביצוע הזה עדיף אבל גם זה לא רע בכלל
ד דלת Xחורית New member 19/9/10 #4 כן גם הצעתי לאישתי לקיים מצוות מיד אחרי החג כמובן שהיא שלחה אותי לבנות סוכה והלכה לישון
מ מאוהב ברעיון Well-known member 19/9/10 #6 אני אמרתי לאשתי שזו מצווה לתקוע יתד מיד בצאת הצום... אמרה לי שעם יתד כמו שלי שום דבר לא יחזיק מעמד..
ה החיים לפניי New member 19/9/10 #7 גמני כאן בטח אתם חורפים ולי יש נידנודי שינה לפחות אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב עכשי.ו
ה החיים לפניי New member 19/9/10 #9 סיכות של שדכן ההיתי אומרת שלבורא עולם יש נטייה מוזרה לבדוק אם הוא רוצה בי על ידו לפחות פעם בשנה.. מסתבר שגם השנה הוא בחר להשאיר אותי כאן...
סיכות של שדכן ההיתי אומרת שלבורא עולם יש נטייה מוזרה לבדוק אם הוא רוצה בי על ידו לפחות פעם בשנה.. מסתבר שגם השנה הוא בחר להשאיר אותי כאן...
מ מאוהב ברעיון Well-known member 19/9/10 #10 אני מתפלא עלייך, בתור צדיקה ידועה איך לא דאגת שייתקעו לך יתד או לפחות היית תוקעת בעצמך...? ידוע הרי במקורותינו שזו מצווה גדולה. את בונה סוכה בכלל?
אני מתפלא עלייך, בתור צדיקה ידועה איך לא דאגת שייתקעו לך יתד או לפחות היית תוקעת בעצמך...? ידוע הרי במקורותינו שזו מצווה גדולה. את בונה סוכה בכלל?