בטחןן עצמי

נועה2004

New member
בטחןן עצמי ../images/Emo41.gif

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל נראה לי שפה יהייו תשובות מגוונות ושהשרשור הזה יהייה יעיל ויתרום משהו לכולם. איך אתם מחזקים את הבטחון העצמי שלכם - כלפי עצמכם וכלפי החברה? כלומר, איך אתם מציגים את עצמכם לחברה: האם אתם מפריזים בבטחון העצמי או שלא. מה דעתכם על אנשים עם בטחון עצמי מופרז? או על אנשים שקטים עם פחות בטחון?

תעמדי מול המראה

ותעריכי כל חלק וחלק. צריך ללמוד לאהוב את עצמך,זה הכי חשוב. ואני חושבת שביטחון עצמי מופרז שגובל לפעמים גם ביהירות נובע מחוסר ביטחון.נקודה.

TriPax

New member
זה משהו שקשה לעבוד עליו ישירות

נקודת ההתחלה שונה אצל אנשים שונים - יש כאלה שאין להם שום בעיה, יש כאלה שבאופן טבעי מפריזים ואחרים נחבאים אל הכלים. לגבי עצמי, אף פעם לא הייתה לי ממש בעייה של ביטחון עצמי נמוך. בקטעים ספציפיים שכן הייתה לי בעיה, אני חושב שברגע שהתעמתתי עם הפחד הזה (למשל, בעייה של ביטחון עצמי מול בנות) בפעם הראשונה וראיתי שאין באמת שום בעיה, הכל עבר (והיום אני פלרטטן בלתי נלאה
). יש אולי כמה נקודות חלשות גם היום, אבל זה לא ברמה של ממש "בעייה". אני חושב שמשהו שמנחה אותי בקטעים כאלה זה האמונה שלי שאין סיבה שאחרים יהיו יותר טובים ממני, ולכן אני לא צריך להרגיש נחיתות מול אף אחד. נ.ב כמובן שאני לא "הכי טוב" בהכל ושיש טובים ממני, אבל זה עדיין לא גורם לי להרגיש חסר ביטחון, לידם ולבדי.

אני לא יודע את התשובה . אבל היה כאן דיון דומה

בטחון עצמי מובנה עם השנים . התכתבות יכולה להועיל . יש פורומים בנושא ופורומים פרטיים , שיכולים אולי יותר לעזור. לי לא היה בכלל בטחון עצמי . או שאין לי בכלל , או שיש לי יותר מידי . זה בכלליות , ויתכן בקיצוניות . (או שאני עייף).

exterior

New member
שאלון פתוח - יאמי ../images/Emo99.gif

איך אתם מחזקים את הבטחון העצמי שלכם - כלפי עצמכם וכלפי החברה? יוצאים עם גברים שווים שיחזקו אותו (
). ויותר ברצינות, שיוחת אל תוך הלילה ביני לבין עצמי...לבחור בדברים שאני באמת (!) רוצה, ולא מה שמצופה ממני עקב X Y Z, לחיות ע"פ האמת הפנימית שלי, להגיד לעצמי שאוניברסיטה זה לא הכל בחיים, וזו בועה אקדמית ותו לא, אז שלא אתפוס תחת (בגלל ציונים ושות') או מצד שני שלא אתבאס אם אני לא הכי טובה שיש. איך אתם מציגים את עצמכם לחברה: האם אתם מפריזים בבטחון העצמי או שלא? אין מה להפריז במה שאין, זה סתם מבטא חוסר בטחון. מה דעתכם על אנשים עם בטחון עצמי מופרז? או על אנשים שקטים עם פחות בטחון? אין לי דעה. קודם נכיר אותם, ואח"כ נראה ממה נובעת כל התנהגות. כעקרון, אני מעדיפה להיות בחברת אנשים שקטים בעלי בטחון עצמי שלא מרגישים צורך להוכיח שהם X Y Z

EdisonGirl

New member
תביאו עוד כאלה!!

איך אתם מחזקים את הבטחון העצמי שלכם - כלפי עצמכם וכלפי החברה? כלומר, איך אתם מציגים את עצמכם לחברה: האם אתם מפריזים בבטחון העצמי או שלא. תלוי.. הרושם הראשוני שאני יוצרת משדר כמעט תמיד ביטחון, ולא מעט אמרו לי שאני גם משרה ביטחון על האנשים שאיתי. הביטחון שלי לא מופרז, אבל בודדים שמצליחים לעצבן אותי "זוכים" ליחס קר שמזכיר מאוד את היהירות שנובעת מביטחון עצמי מופרז.. מה דעתכם על אנשים עם בטחון עצמי מופרז? או על אנשים שקטים עם פחות בטחון? אין לי דעה כללית עליהם. הם לא מפריעים לי...

למעלה