בטחונות

מצב
הנושא נעול.

יאוש

New member
בטחונות

בטחונות
שלום למומחים. יש לי שאלה חברה טובה שלי ובעלה החליטו להתגרש בהבנה ללא מלחמות יש להם שני ילדים קטנים והבעל מתחייב לשלם להם מזונות כמו שהחוק אומר הוא מתכוון לנסוע לאחת ממדינות מערב אירופה לכמה שנים לפתח את עסקיו. החברה שלי חושבת "שיהיה בסדר" אני חושבת שרצוי שתקבל ממנו ערבויות מאחר ומדובר בכל זאת למזונות ארוכי טווח הילדים בגילאי 10 ,12. תודה

תשובה

בטחונות
שלום למומחים. יש לי שאלה חברה טובה שלי ובעלה החליטו להתגרש בהבנה ללא מלחמות יש להם שני ילדים קטנים והבעל מתחייב לשלם להם מזונות כמו שהחוק אומר הוא מתכוון לנסוע לאחת ממדינות מערב אירופה לכמה שנים לפתח את עסקיו. החברה שלי חושבת "שיהיה בסדר" אני חושבת שרצוי שתקבל ממנו ערבויות מאחר ומדובר בכל זאת למזונות ארוכי טווח הילדים בגילאי 10 ,12. תודה
תשובה
אפשר לעשות הסכם גירושין בלי ערבונות. אם היא מסכימה למה לחבל בהבנה?

תשובה

בטחונות
תשובה
לדעתי את צודקת לחלוטין. חברתך חייבת לעמוד על קבלת בטחונות לתשלום מזונות אם אבי הילדים עומד לעזוב את הארץ. עדיף לעמוד על כך כיום מאשר לעמוד בפני שוקת שבורה לאחר מכן.

יאוש

New member
תודה לך עו"ד דיין - וולפנר ו...

תשובה
לדעתי את צודקת לחלוטין. חברתך חייבת לעמוד על קבלת בטחונות לתשלום מזונות אם אבי הילדים עומד לעזוב את הארץ. עדיף לעמוד על כך כיום מאשר לעמוד בפני שוקת שבורה לאחר מכן.
אילו סוגי בטחונות עשויים לתת מענה בנסיבות שכאלה ??? ושוב נתונה לך תודתי .

יש כל מיני סוגי בטחונות

אילו סוגי בטחונות עשויים לתת מענה בנסיבות שכאלה ??? ושוב נתונה לך תודתי .
יש כל מיני סוגי בטחונות
כמו יפוי כח בלתי חוזר על דירת מגורים, כמו הפקדת כסף בחשבון נאמנות, כיוצ"ב. רצוי מאוד לפנות בענין זה ליעוץ משפטי פרטני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה