בטחון !!!!!!!!!!

בטחון !!!!!!!!!!

תושבי כפר אדומים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד מתי תגידו לי אתם עד מתי נישב בחיבוק ידיים ולא נעשה כלום בנושא הבטחון בכפר !!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרי כולנו חכמים כולנו נבונים וכולנו יודעים את התורה ולכולנו יש מה לומר לרבש"ץ בנושא הבטחון . אבל האם משהו ניסה להחליף אותו ולראות מה הוא עובר ? אם אנו לא ניקח לידים את נושא הבטחון אף אחד לא יעשה זאת בשבלינו המשטרה טרודה במשימות האבטחה היום יומייות שלא נדבר על מג"ב או הצבא אז מי נשאר נכון אנחנו. ובמקום לעזור קל מאוד לזרוק את הרפש על אדם אחד שיש ברשותו עוד ארבעה שומרים בשכר ולבקש ממנו שיגן ויפתור את מכת הפריצות. אני דורש בזאת אסיפה דחופה שבא יטלו חלק גם מזכיר הישוב ועדת הביטחון וועדת ההנהלה וכל תושב שאכפת לו על מנת לשים סוף לגל הפריצות ולתת יותר כלים אמצעים וכוח לרבש"ץ לנהל את נושא הבטחו, כי את זה הוא עושה מצויין אז תנו צאנס וכלים והשקט יחזור לאזורינו.

אפי136

New member
תושבי כפר אדומים היקרים

בוקר טוב לכולם בהמשך לרינו צרור רציתי לציין כי ביום הכיפורים לא נכחתי לא בתפילת כל נדרי וכן לא בתפילת נעילה וזאת כי התנדבתי עם מס' חברים (שמתנדבים באופן קבוע) כדי לשמור על בתי התושבים מפני פריצות אך מה שהתברר כי המתנדבים היו רק מהמגזר שמכונה "חילונים" ולא מצאתי בנינו אף דתי לרפואה,נכון תמיד קל לצעוק על אחראי הבטחון שלא שומר עלינו ולא ממגר את הפריצות אז תושבים נכבדים אם אין נכונות להתנדב לא לבוא בתלונות,דבר שני גם אם אתה דתי מותר להתנדב ביום כיפור כי מדובר בבטחון שלנו, של כלל הציבור ולא רק של הציבור ה"חילוני"

איפה המתנדבים ?

הכל נחמד ויש רצון לעזור . אבל כל זה קורה אחרי שפרצו . וגם זה נגמר אחרי כמה ימים. לפני כיפור יצאה הודעה לתושבים שמחפשים מתנדבים והרב גבריאל גולדמן דבר בבית הכנסת . אבל הפועל התנדבו רק שבעה אנשים.(חמישה מאנשים אילו כבר פועלים מידי ערב כשלוש שבועות ) אולי זה לא ברור לכמה אנשים אבל פלילי גורר לפיגועים. מדוע 5 מתנדבים 3 שומרים בשכר ורבשץ צריכים להתמודד עם המצב ? איפה כל 50 במתנדבים שנרשמו ? במצב של היום, במידה ולא תהיה התנדבות מסיבית לאורך כל הזמן , מחולקת לפי שכונות .( התנדבות של תושבי השכונות כדי לשמר על בתיהם ) צריך לקחת בחשבון שגל הפריצות והגנבות ימשיך ונקווה שלא נגיע לפגיעות בנפש.

רצינית10

New member
נו,באמת היכן הם?

מה קורה בישוב? אם חשוב הביטחון-עשו למענו! האם מקבלים גם גימלאים ונשים?

חבל להכפיש

אפי יקר, למה להכפיש כבר אחרי יום הכיפורים. אני מכירה אישית מאוד איש שלא התפלל עם הציבור את כל נדרי, כי בחר מיוזמתו לשמור. שתהיה לך שנה נפלאה, שרה פוקס

תשובה לשרה פוקס משם ועדת בטחון

אפי לא מכפיש אף אחד. אבל האם השמירה היתה מתואמת ? האם היה לו ציוד ( מכשיר קשר , משקפת ) אנחנו בשמחה נקבל מתנדבים . למעשה אנחנו מחפשים מתנדבים לערב חג ולחג משעה 17.00 עד 02.00 . אבל לא נראה לי שמכל קהילת כפר אדומים יתנדבו לשמור על הבתים שלנו בקושי 7 תושבים. גבי אפרת ועדת בטחון

ilove2

New member
תשובה לועדת הביטחון בשם השם

אפי דווקא כן הכפיש להעביר דעות וביקורת סבבה במיוחד עם הם נכונות אבל הוולגריות והשפה רק מייצרות אנטי

עזוב את התרוצים של האנטי

עזוב את התרוצים של האנטי.אני לא רואה אנטי אני רואה חוסר רצון ומודעות למה שקורה. אנחנו מדברים על עובדות בשטח. אני עדין מחפש בתנדבים לסוכות. בו נראה מה יקרה . אם אנחנו לא נשמור על עצמנו אף אחד לא ישמור עלינו. ביום כיפור לא ראינו לא משטרה ולא מג'ב. אז את/ה מוזמן להתנדב. אני לא מבין איפה כל 50 המתנדבים שנרשמו ל "שומר הכפר" גבי אפרת השם ועדת בטחון.

ilove2

New member
שחרר אותנו מהפקודות שלך

האם אתה יכול פעם אחת לכתוב משהו בלי להתלהם כפר אדומים לא צריך שריף כמו גבי האחד והיחיד שינזוף כל הזמן ובכל נושא שחרר אותנו מהפקודות שלך ולא צריכים שתשמור עלינו בלי טובות

../images/Emo18.gif נא לעצור כאן!

לא היתה שום התלהמות במה שנכתב. אלא הזמנה למתנדבים שנרשמו לבוא לעזור בחג. אין שום צורך ללבות אש סתם. אם יש לך עניין אישי עם מישהו, זה לא המקום לסגור אותו. הודעות שימשיכו בכיוון הזה יימחקו. תגובות לעצם העניין בלבד.

פקודות ? חמוטל לא למחוק

מזה מתלהם ? מה זה שריף ? את/ה מוזמנים להחליף אותי בועדת בטחון. ומי את/ה שמדברים בשם כפר אדומים ? אתם מסוג האנשים שאוהבים לבכות ולא לעשות דבר ? אפילו את/ה לא מסוגלים להזדהות בשמכם . אני רק מקווה כאשר יגיע היום ויפרצו לכם את הבית או הקרוון לא תגיע לתלונן על שאין שמירה בישוב..

אפי136

New member
ilove2

את\ה רוצה לדבר אני מוכן אבל רק כאשר יופיע שמך המלא ולא לתסתתר מאחורי כינוים

anatkr

New member
אמת ולא הכפשה

שרה היקרה, אני לא רואה פה הכפשה ומה כל העניין הזה של אחרי יום כיפורים(בלי הטפות מוסר)?! כל מה שאפי כתב היא אמת לאמיתה ולא הכפשה. ושתהיה גם לך שנה נפלאה וללא הכפשות כמובן גם מצידך.

ויסקאש

New member
ואני מכיר ...

זה מכיר דתי ששמר וזה מכיר חילוני שלא היתפלל.. אני אישית מכיר רבש"צ חסר אונים בערב יום כיפור שמנסה למנוע את הגניבה הבאה (או הפח"ע הבא ח"ו),מבקש עזרה מהקהילה (למרות שזה אסור ! ) ונתקל באדישות גורפת. אנשים היתגייסו למשימה (לחלקם היה לא נח שהם לא בתפילה) אנשים טובים בכפר אדומים - אין כאן הכפשה, כן יש כאן הבעת צער על האדישות וחוסר הפירגון לרבש"צ ולאנשים טובים שנתנו לכל המיתפללים שקט נפשי בזמן בקשת רחמים.. חג שמח

מצטרפת לעניין האסיפה

עושה רושם שהכלים שהמערכת נותנת לרבש"ץ די מוגבלים. בלי קשר לפירגון או לא פירגון, מערכת ביטחונית שבנויה על מתנדבים שנענים לsms? זה לא רציני. לפחות שהיו מפעילים את כיתת כוננות, שעל הנייר אמורה להיות מיומנת ומורגלת בעבודה בשיתוף פעולה. נראה שהכל זה פתרונות בין הטיפות, ואולי באמת צריך להחליט שבזמן חירום מקצים יותר משאבי תקציב לעניין כדי לתת לרבש"ץ עם מה לעבוד. תקציב למה? אולי לתגבור שמרים בשכר? אולי לביטוח לכיתת כוננות? אני באמת לא מבינה בזה, אבל עם כל הביטחוניסטים פה ביישוב - בטח מישהו יכול לגבש תוכנית. ואפרופו כל הביטחוניסטים פה ביישוב (אם זה כוחות הבטחון למיניהם, פוליטיקה וכו') - לא נראה לי בושה לזרוק איזה מילת השפעה על מישהו במעלה סולם הפיקוד כדי לקבל טיפול יותר טוב בבית שלך.

ועוד משהו

למה יש תחושה שאנחנו לבד בעניין הזה? האם זה ההרגל לפתור הכל לבד? מה קורה עם המועצה? אולי אפשר לדרוש עזרה בעניין הזה?

למעלה