בטחון שדה?

HaDaS KuTcHeR

New member
מודיעין אלקטרוני,

מודיעין חזותי ומודיעין גלוי זה בטח לבדוק שאתה לא איזה קומוניסט או משהו לפני שהם מזמנים אותך למבחנים...

HaDaS KuTcHeR

New member
התחקיר הבטחוני נערך אחרי

המבחנים הראשוניים והראיון האישי... התחקיר הבטחוני הוא הרבה יותר מקיף ויש בו גם את השאלות שיש בדף הזה... הם כנראה לא רוצים לבזבז זמן על אנשים שהסיווג שלהם בכלל לא מתאים לחיל...

אני לא חושב שזה העניין,

בגלל שהם משקיעים משאבים רבים במיונים, הרבה לפני שהמתמיין מגיע לשלב התחקיר הבטחוני - זה בדר"כ מגיע בסוף.

HaDaS KuTcHeR

New member
נו..זה מה שאני אומרת..

הם לא רוצים לבזבז את המשאבים האלה על אנשים שיגיעו לתחקיר הבטחוני (שמתבצע בסוף התהליך) ויגלו שהסיווג שלהם לא מתאים...וכל המאמץ היה סתם... אז הם שולחים את הדף הזה- מבררים את הדברים האלה קודם ואז שולחים זימונים למבחנים הראשוניים...

אז אני אומר שאני לא חושב שזה נכון,

כי ברוב, אם לא בכל המקרים, המיונים הם לפני התחקיר. למה שזה יהיה שונה. זה הטיעון שלי.

nusaka

New member
אממ אני קיבלתי את זה היום : ]

קיבלתי את המכתב הזה היום ... צבע לבן היה לי צו ראושן פלני חודש וחצי ..אני כיתב יב =\ יש לי אזרחות זרה ואני דובר שפה שניה שפת אם =\ קיצר זה עניין אותי מה זה בכלל ? =\ מודיעין ? או משהו אחר ? כי חבר שלי (היה לוצו ראשון לפני שנה) לא קיבל את זה ויש לו אזרחות זרה והוא גם דובר עוד שפה...

GammaRay

New member
בזבוז משאבים..

חח לא נראה לי שעל חבר שלי בזבזו את כל המשאבים שלהם(גאמא,חבצלות,שחקים,מודיעין רוסית,אלקטרוניקה..). ורק אז נזכרו לשלוח לו את הטופס.

LiranViper

New member
גם אני קיבלתי ואין לי אזרחות זרה או

או שפת אם. גם פתחתי דיון למטה כי לא שמתי לב שיש דיון קיים (אפילו הרצתי חיפוש ומשומה לא העלה תוצאות רלוונטיות.. מוזר אולי טעיתי במילה כלשהי בשדה חיפוש) אשמח גם לדעת עוד מידע.

LiranViper

New member
אה.. וגם שלי לבן.

אז סיכמנו שזה טופ סיקרט וזה למינימום רמטכ"ל אני מבין?

2inaroad

New member
כל מי שמתעניין בזה שייכנס

1. מישהו העלה פה את הטופס הלבן הזה והוא זהה לירוק שקיבלתי שנה שעברה. 2. מקבלים אותו בד"כ עולים מבריה"מ. 3. תעשו חיפוש בפורום מתגייסים של "פרש" תחת השמות: "תפקידים מועדפים" ו- "טופס ירוק". תקראו את כל התוצאות, ואז תהיו חכמים יותר. 4. למי שאין כול לעשות את הנ"ל- הנה סיכום: זה תחילת מיון מסווג שכן קשור לשפות זרות. מי שמתאים ע"פ השאלון מקבל המשך. 5. זה לא קשור לחמ"ן, נקודה.

thebestdw

New member
אבל.......

נולדתי בישראל וגם ההורים שלי נולדו פה, אני לא דובר אף שפה זרה.. חוץ מאנגלית (ברמת בית- ספר). קשה לי להאמין שאני ממוין לשפות זרות או משהו שקשור למודיעין מכיוון שיש לי פרופיל 97. ועוד דבר, אם זה זימון ליחידה מסויימת/זתפקיד מסויים, אז למה הם שואלים אותי לאן אני רוצה להגיע בצבא?

LiranViper

New member
אתה מתמיין לפרוייקט גאמא במקרה?

אם כן אז אולי מצאנו קשר אם לא אז באמת שאין לי מושג כי לא ידוע לי על מיון אחר שאני מצוי בו. יש פה מישהו אחר בפרוייקט גאמא? אם כן שיגיד אם הוא קיבל כזה ..

thebestdw

New member
לא, לא עד כמה שידוע לי.

נכון לעכשיו הדבר היחידי שאני ממוין אליו זה צוות אוויר.

2inaroad

New member
קראת את כל תוצאות החיפוש?

אם כן, היו שם כמה שכתבו על אופי מיוני ההמשך ומה הם כללו. ואחד גם כתב השערה טובה בנוגע ליחידה (להתרכז בקריאת כל התוצאות). הם כתבו, לא אני, אני רק קיבלתי את הטופס שנה שעברה ולא היה לי המשך לזה. למה שואלים- כדי להכיר אותך, אני יודע מה?

למעלה