בטור השני

hasaroot

New member
בטור השני

יושבת ילדה שהיא בעיני מאוד חמודה מכל הילדים שיש בכיתה אני משתגע לשבת איתה ניגשתי אליה היום בשיעור ושנינו ביחד ציירנו ציור ``יפה באמת``, אמרה המורה אבל כל הילדים צחקו נורא מדהים לראות עד כמה דבר שקראתי כשהייתי בן 7 וזכרתי רק בגלל שזה מתחרז, עדין תופס. למי שלא יודע זה אחד מהשירים בתורה שלי ``גם הילד הזה הוא אני``.. אז למרות שהשיר הזה מדבר על אהבת ילדות, גם אני רוצה לצייר איתה ציור, לשבת איתה בשיעור... אבל היא, היא מעדיפה לצייר עם מישהו אחר, או לפחות לא איתי. אלפי שירים נכתבו, מיליוני פילוסופים הסבירו, אין סוף חברים הכי טובים ניסו, אבל לפעמים שיר ילדים תמים ביותר מדבר אליך הכי הרבה. ``יפה באמת!`` אמרה הידידה אבל כל החברים צחקו נורא habarnash אם יהיה לי גבס, זה יהיה כיף נורא, כי כולם ישאלו ``מה קרה? מה קרה?``

orchid

New member
וואי....

ואני חשבתי שאני היחידה שזוכרת את החמשיר המתוק הזה :) טוב לדעת שאני לא היחידה שקשורה לשירי ילדות מטופשים (וכ``כ אמיתיים בינינו)... *רוני* נ.ב אני גם לא היחידה שעדיין קשורה בטירוף לכבש ה-16???

erlich

New member
ממש ממש לא.

אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות...... אני מכור לשירים האלה. והביצועים של דיויד ברוזה, יהודית רביץ, גידי גוב פשוט גדולים מהחיים. אני אוהב את יעל, בעיקר עם צמות, ואת זאת עם הנמשים, ואת זאת עם הגומות, ארז. נ.ב. במיוחד את זו עם הגומות. :)))))

Levinzone

New member
ארז, נעלבתי

אני אוהב את יעל, בעיקר עם צמות, ואת זאת עם הנמשים, ואת זאת עם הגומות, ארז. נ.ב. במיוחד את זו עם הגומות. :))))) אבל אני יעל ואני שלחתי לך תמונה שלי עם צמות, ואתה עדיין אוהב יותתר את זאת עם הגומות?! תתביש

orchid

New member
למרות שאני מעדיפה יעל על גלית...

זה השם בשיר : ) אולי אתם יודעים ואני סתם כותבת את ההודעה הזו לחינם אבל נו מילא... : ) אני אוהב את גלי, בעיקר עם צמות, ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות :) שיר *כ``כ* חמוווווד : )

למעלה