בטור הזה

janejungle

New member
בטור הזה

נראה לכם שהיא תשיר רק שירים מהחדש או שיהיה קצת יותר מעניין, אני הולכת לראות אותה באמסטרדם ויהיה מבאס אם יהיה רק מהאלבום ה... נקרא לזה... מה לעזאזל?!?! הזה?

רעוּת

New member
למה, דווקא בדכאון עושים מוזיקה טובה יותר

ע"ע ג'ופיטר
. לי נראה שהיא סתם גרועה.

shiray

New member
גם את תהיי באמסטרדם?!?!

ואת יכולה לקרוא קצת בעמוד הזה בפורום, נועה פרסמה סטליסטים מההופעות שהיו עד עכשיו, והיא בדר"כ עושה מתוך האלבום האחרון 5-7 שירים ככה.... השאלה היא כמה היא עושה גם מהביקיפר :(...

janejungle

New member
כן גמאני באמסטרדם!!

שורה ראשונה כיסאות 66 ו65 בואי להגיד שלום, מהביקיפר ומאמריקן שתשיר כמה שמתנגן לה, אבל מהחדש.... פליז טורי גט אוף ט'ה מטאפוז מדיקטשן!!!!

shiray

New member
%^$%₪%₪^₪^₪%^₪^$%#%@

אנחנו קנינו תוך ממש כמה שעות ואנחנו אמצע שורה 16..... וזהו, שלפחות מההופעות האחרונות, זה מה שמשתנה יותר- הכמות מביקיפר ואמריקן דול פוסי על חשבון שירים ישנים.... ולגבי הדכאון, היא יום חותכת ויום גורמת לקהל לחתוך פחות או יותר...

janejungle

New member
הללויה פור ט'את, יאללה מה עושים באמסטרדם?

נפגש לאיזה קופישופ??

shiray

New member
חחחחח אנחנו חננות מדי, יותר בכיוון צ'יפס ומיו

noosh

New member
יותר בכיוון צ'יפס. או פנקייק.

אני לא אוכלת מיו.

janejungle

New member
אז אני מניחה שסיבוב ברחוב החלונות האדומים

לא בא בחשבון...
אגב, אולי יהיו כרטיסים לשורה 1 במיטאנדגריט...

noosh

New member
ברור, נבוא לקווין לטיפה ונגיד לו

היי סמית'ייייי |שרמנט| ריממבר אס? |שרמנט| ווי אר פרום יזראל! היר, לוק אט אאור שירטס! ווי מייד יו וואן אולסו!!!! |נותנים לו חולצה שהכנו מראש|. וול, לוק אט דיס! אאור טיקטס אר סו פאר אוואי! יו נואו האו טורי לייקס א היי פריקוונסי אודיינס... וואט דו יו סיי, גיב אס א טיקט טו דה פרונט רואו, יה דה רייט-פיאנו סייד? |שרמנט|" ואז הוא יאהב אותנו וייתן לנו כרטיסים. יאי!

janejungle

New member
תגידי גם לכם זה בe ticket

שלנו זה ככה ואין לי מושג אם צריך להחליף

shiray

New member
עזבי אי טיקט, זה אי טיקט מכוער...

כבר האי טיקט של הטיסות יותר חינני... ולא נראה לי שצריך להחליף, אחרי ששילמנו עליו עוד איזה 5 יורו "דמי משלוח" או כמה שזה לא היה

למעלה