בטוסיק

ohevyam

New member
בטוסיק

בזמן האחרון התחלתי לחשוב שהייתי רוצה לתת למישהי לזיין אותי בטוסיק. שימו לב גברים יקרים, אני גבר והדגשתי "מישהי". אם מישהי מנוסה בזה היא מוזמנת לפנות

gidionline80

New member
זה

לא אמור להיות כואב אם יודעים איך וזה מין ונילי למתקדמים

יש

יש בזה המון שליטה. האשה מאחור שולטת בכל תנועה ותנועה וביכולתה להכאיב או לענג כרצונה. האשה היא השליט המוחלט במצב הזה. ואגב, היא יכולה גם להאט או להאיץ א הגמירה

מה זה טוסיק. אצל ילד זה טוסיק.

אוהב-ים, פשוט תגיד שאתה מחפש אחת שתביא לך בתוחס. אבל עכשיו ברצינות, אני מאמינה שתהיה לך יותר הצלחה אם תתן יותר פרטים על עצמך ועל מה אתה מחפש באישה.

תוחעס...

בטוסיק

זה בדיוק כמו פעם ראשונה אצל אישה תמצא משהיא שאתה סומך עליה ותעשו את זה לאט לאט הרבה שימון הרבה חרמנות תתחילו באצבע (רצוי בלי ציפורן) לאט לאט יש זמן לא חייבים לכבוש את רומא ביום אחד

בהצלחה

אל תופתע אם אף אחת לא תפנה
ככה זה... בנות לרוב לא פונות. ובתחום בכלל...היחס של בנים-בנות הוא לא פרופורציונאלי בכלל.

ברור

זו עוד בעיה... הרבה וירטואליות. חזקות במילים ודמיונות. כשזה מגיע למעשים - נאדה.

03lior

New member
ידידי בהצלחה

ותהנה ואל תתפלא איפה היית עד היום חחח ותקשיב לאלה שאומרים לך זה לא כואב זה מהנה אבל את רומה לא כבשו ביום לך על זה שבת שלום

אלIהים

New member
יש צעצועים

דו כיווניים, כך היא נהנית גם מגירוי פיזי אצלה. ולמה רשמתי? כי זה עוזר לנשים שאיתי להתגבר על המבוכה, בקיצור עם האביזר הנכון, תוכל לעשות זאת כמעט עם כל אחת. בהצלחה

חופ שיה

New member
המלצה עבורך:

תתחיל לתרגל את החור הבתולי שלך (אם הוא בתולי) עם צעצוע מין המיועד לחדירה אנאלית ואז יהיה יותר נעים, קל, זורם לבחורה, גם ונילית, לזיין אותך ולך יהיו פחות חששות ויותר זרימה טובה כשתפגוש את האחת שתרצה לעשות איתך סקס כזה. גברים בתולים אנאלית, זה לא שוס גדול ! מניסיון. :) אני לא חושבת שסקס כזה (במיוחד אם הוא ראשוני) מתאים לסטוץ או מפגש חד פעמי. בפנטזיות זה יכול להיות נהדר, בפרקטיקה זה מסורבל יותר וממש לא זורם בכייף. בקיצור, תתחיל להתאמן לבד ולחקור את החור הזה בעצמך קודם כל.

למעלה