בטון מוחלק, ביצוע

fatNjazzy

New member
בטון מוחלק, ביצוע

היי יש לי קיר ברוחב של 220 ס"מ על 270 ס"מ. אני רוצה לשים שכבה של בטון מוחלק על כל הקיר. 1. ברוצוני לדעת איך אוכל לבצע זאת בצורה כזו שזה יהיה חזק, כלומר שלא כל מכה תפוצץ אותו? 2. איך אוכל להחליק אותו כמו בתמונה המצורפת? 3. איזה בטון להישתמש, והאים להניח אותו כמו טיח? תודה רבה.

אלבה

New member
תגובה

לא נראה לי שאפשר לעשות את זה על קיר קיים- כנראה רק ביציקה.

מדוע בטון ? בטון מקבל פיצוצים,

קיימים היום חומרים רבים המשמשים לצביעה ואפשר לקבל את אוטו האפקט גם מבחינת הצבע וגם הטקסטורה. יום נפלא...

fatNjazzy

New member
את יכולה להמליץ לי על משהו כזה?

אולי קצת לפרט? תודה רבה.

ישנה חנות של צבעים וטייח מיוחדים

באזור ראשון לציון ע"י קניון הזהב, השם פרח לצערי. גם בחנויות של אייס והום-סנטר אפשר לראות צבעים בעלי אפקטים מיוחדים, אני מציעה ללכת לראות - אין כמו מראה עיניים. אני מציעה גם להתייחס לעובדה שחלק מהצבעים/טייח דורשים ידע וקשה לבצעם לבד, וחלקם לא רחיצים ותיקונים מתקבלים לא יפה - כל זאת לברר בחנות המוכרת . יום נפלא...

לאו דוקא, אם כי המרקם של הסטוקו

הוא חלק ומבריק, קיימים היום סוגים רבים של אופציות הכוללות מריחת צבעים הנותנים אפקטים ומרקמים שונים האחד מעל השני. אני מציעה לטרוח ולהגיע לחנות, אין כמו מראה עיניים. יום נפלא...

fatNjazzy

New member
הייתי בנירלט

מה שהיה להם להציע לי זה שליכט אקרילי שהוא ממש ממש גרידי, טקסטורה חזקה מידי. והיה גם וגה שהוא גם מאד חזק. אשמח אם תכווני אותי לחנות בראשון לפחות ברמת הכיוונים, כי אני אלך שם לאיבוד. תודה רבה

fireman

New member
זה מבוצע ביציקה עצמה.....

מעבר לקבלת הטקסטורה החלקה, ניתן להוסיף לבטון צבעים מסויימים לקבלת גוון.... פרוייקט בולט שהדבר נעשה בו כעת הוא פרוייקט הקמת תחנת רכבת האוניברסיטה בבאר שבע שם יצקו בטון בגוון מיוחד.

למעלה