תגובה לאוקסימורון....כשמו כן הוא....
אדון אוקסימורון ממש לא אהבתי את התגובה. אני ממש לא מתגרשת סדרתית. יתרה מכך - אני ממשפחה של זוג הורים שטפו טפו טפו נשואים באושר ועושר כבר יותר מ 30 שנה, ואין לנו אנשים גרושים במשפחה גם המורחבת. אצלנו אין דברים כאלה וכולם נשואים באושר. לי קרה מה שקרה ואל תשפוט אותי לפני שאתה יודע. אני באה מרקע הכי בריא בעולם ולא קל לי אישית ולמשפחה שלי עם הסטטוס הזה של גרושה. ולמרות הכל לא איבדתי אמוןן במוסד הנישואין ובטח שלא בזוגיות. הבחירה בידיי - אני יכולה לעצור הכל ולחזור לבעלי שחי אי שם בחו"ל ולהנות מהחיים, ויכולה לגמור הכל ולחזור לבעלי הראשון שמוכן לתת את חייו בשביל זה. העניין הוא אצליי שאני לא רוצה לחזור אחורה וסגרתי פרק נוסף בחיים, ואם לא טוב לי בזוגיות אני קמה והולכת. תקרא לי פזיזה - אז כן, הייתי פזיזה בפעם השנייה. התחתנתי אחרי חצי שנה של הכרות, הייתי מאוד פזיזה אולם גם מאוד בטוחה שזה היה הגבר הנכון. וכן - אני מתכוונת לעצור בגירושים האלה ובפעם השלישית לחיות עם הגבר הנכון לי. הספיק לי פעמיים להתגרש. לא מאחלת לך לעבור מה שאני עוברת.... למראית עין אני יפה ונחמדה וחמימה ומצליחה מאוד בעבודה שלי ואף אחד לא יודע מה באמת אני סוחבת איתי אבל בפנים אני נבולה, פרח מת ללא שמחת חיים. זה לא תענוג מבחינתי להתגרש והחיים שלי ואני עצמי לא כזו שתהמר על החיים שלה יותר מדי. הספיק לי!!!!!! משום מה נראה לי שטעיתי בכתובת.... חשבתי שזה פורום של אנשים נחמדים וחביבים, אנשים מנוסים שעברו בחיים ויכולים לייעץ כי אחרי הכל הנושא רגיש ואני לא פותחת אותו בפני כל אחד,עם זרים יותר קל לעיתים. כנראה שטעיתי ויש כאן גם אנשים משועממים שהמקום הזה נותן להם ריגושים .... רק עצה לי אליך אוקסימורון - לעולם אל תדון אדם עד שתגיע למקומו! לעולם!