בטוח שאין כאן

בטוח שאין כאן

עוד מישהי / מישהו בסטטוס שלי... נשואה בשנית..... ובהליכי גירושין פעם שנייה..... תענוג..... אני חדשה - הגעתי לפורום הנכון?! יש כאן צעירים בשנות ה 20 - 30?

זהו.החלטתי.

אם תישארי פה מספיק זמן,הכינוי שלך אצלי הוא גברת "רוס גלר"... ויהי מה.מתגרשת סדרתית,הה? שטויות.העיקר שאת עקבית.../tapuzforum/images/Emo8.gif אה כן,וולקאם/tapuzforum/images/Emo140.gif

תגובה לאוקסימורון....כשמו כן הוא....

אדון אוקסימורון ממש לא אהבתי את התגובה. אני ממש לא מתגרשת סדרתית. יתרה מכך - אני ממשפחה של זוג הורים שטפו טפו טפו נשואים באושר ועושר כבר יותר מ 30 שנה, ואין לנו אנשים גרושים במשפחה גם המורחבת. אצלנו אין דברים כאלה וכולם נשואים באושר. לי קרה מה שקרה ואל תשפוט אותי לפני שאתה יודע. אני באה מרקע הכי בריא בעולם ולא קל לי אישית ולמשפחה שלי עם הסטטוס הזה של גרושה. ולמרות הכל לא איבדתי אמוןן במוסד הנישואין ובטח שלא בזוגיות. הבחירה בידיי - אני יכולה לעצור הכל ולחזור לבעלי שחי אי שם בחו"ל ולהנות מהחיים, ויכולה לגמור הכל ולחזור לבעלי הראשון שמוכן לתת את חייו בשביל זה. העניין הוא אצליי שאני לא רוצה לחזור אחורה וסגרתי פרק נוסף בחיים, ואם לא טוב לי בזוגיות אני קמה והולכת. תקרא לי פזיזה - אז כן, הייתי פזיזה בפעם השנייה. התחתנתי אחרי חצי שנה של הכרות, הייתי מאוד פזיזה אולם גם מאוד בטוחה שזה היה הגבר הנכון. וכן - אני מתכוונת לעצור בגירושים האלה ובפעם השלישית לחיות עם הגבר הנכון לי. הספיק לי פעמיים להתגרש. לא מאחלת לך לעבור מה שאני עוברת.... למראית עין אני יפה ונחמדה וחמימה ומצליחה מאוד בעבודה שלי ואף אחד לא יודע מה באמת אני סוחבת איתי אבל בפנים אני נבולה, פרח מת ללא שמחת חיים. זה לא תענוג מבחינתי להתגרש והחיים שלי ואני עצמי לא כזו שתהמר על החיים שלה יותר מדי. הספיק לי!!!!!! משום מה נראה לי שטעיתי בכתובת.... חשבתי שזה פורום של אנשים נחמדים וחביבים, אנשים מנוסים שעברו בחיים ויכולים לייעץ כי אחרי הכל הנושא רגיש ואני לא פותחת אותו בפני כל אחד,עם זרים יותר קל לעיתים. כנראה שטעיתי ויש כאן גם אנשים משועממים שהמקום הזה נותן להם ריגושים .... רק עצה לי אליך אוקסימורון - לעולם אל תדון אדם עד שתגיע למקומו! לעולם!

מייקי73

New member
קצת הומור עצמי וקריצה לא יזיקו

בטל שלא בתקופה הזו. אוקסי לא צחק עליך ולא דן אותך. הוא צחק איתך. כך גם אפרסקי מתחתיי. אם יש משהו כן מעורר בפורום הזה זה ההומור והיכולת של האנשים בו לצחוק (גם על עצמם) ברגעים הכי מסריחים שלהם. תרגעי, תקראי מחדש את הדברים בטון אחר, ותנסי גם לצחוק על עצמך, אולי תמצאי שזה הטיפול הכי טוב עבורך כרגע.

גברת גלר יקרה.....

מקבל את העצה שלך בשתי ידיים. אני האחרון שדן פה אנשים,ויתרה מכך,קורא לאחרים שלא לעשות זאת על סמך פוסט כזה או אחר. מחר אני קופץ לשוק בטירה וקונה לך מראה ענקית לסלון. אבל היום אני אתן לקרוא שוב את ההודעה שלך : "בטוח שאין כאן עוד מישהי / מישהו בסטטוס שלי... נשואה בשנית..... ובהליכי גירושין פעם שנייה..... תענוג..... אני חדשה - הגעתי לפורום הנכון?! יש כאן צעירים בשנות ה 20 - 30? " כנראה שהתת מודע שלך פרץ החוצה ומכל הדברים בעולם שיכולת לכתוב ולהציג את עצמך בחרת להציב פרוז'קטור ענקי על עיניין הנישואים והגירושים בשנית.... לעזור לך לנחש מה פרויד היה אומר על זה ? ועל התגובה שלך ? אז על מה בדיוק רצית שנגיב לך.....? לענות לך עיניינית עכשיו ? את לא תתחתני עוד הרבה זמן רק בגלל הפחד להיכוות ולהתגרש בשלישית. כי מה שמפחיד אותך עכשיו זה הטייטל ולא האקט עצמו. גם רוס העדיף להישאר נשוי לרייצ'ל רק בשביל לא להיות הגרוש הסידרתי של החבר'ה....
אני ממש לא שופט אותך,ואת האקסייט שלי שואב ממקומות אחרים לחלוטין. אני לא מקנא בך,ומבטיח לך שאת לא מקנאה בי.... פה זה פורום.כל מי שכותב פה משהו שילמד לקבל תגובות מכל קצוות הקשת. אם את לא יכולה לעמוד בחום,אל תיכנסי למטבח. תנסי פורום "ליטופי אגו בצהרי היום". כאן יש (בין היתר...) אנשים אמיתיים,עם דעות אמיתיות,ותובנות לא רעות.גם אם לא תמיד רואים את זה בהתחלה. ממליץ לך בחום להישאר בסביבה ולספוג קצת. עכשיו פחות חם במטבח שלי את מוזמנת לחצילים ממולאים בבשר כבש ברוטב ספייסי.

Rtitan

New member
../images/Emo13.gif יקירתי, תהיי רגועה עם אוקסימורון...

דעתו זחוחה עליו ומסיבות טובות אני מקווה - אבל רק להשכלה כללית, הבחור נמנה על האנשים היותר טובים ורגישים שיצא לי לפגוש גם אם וירטואלית. אל תתני לרושם הראשוני שקיבלת מההלצה שלו להשפיע על דעתך עליו - את תבחרי אם טובים השכנים בעינייך אם לאו, זה עניין סובייקטיבי שלך - אבל אוקסי? אדם ואנושי בלמלוא מובן המילה. (ואתה ליצן שלי אתה לא עונה למסרים - תיצור קשר כי שריון ליורשים מצאתי - אבל חליפות אני צריך גדלים כדי לדעת אם זה מתאים!!! ושתדע שיש מעילי רכיבת חורף של אלפיין-סטאר וסקורפיון ב750 שקל (כלומר 200$)).

הגעת למקום הנכון...

כנראה בזמן הלא נכון מבחינתך. את עדיין עסוקה בכעס/רחמים עצמיים וכו'... תפני קצת מקום לחוש ההומור - לרוב זה מה שמחזיק אנשים מעל המים. ברוכה הבאה לאחלה מקום.

ye44

New member
את יודעת שפעם שלישית

את גיים אובר
פזיזות מין ה
קחי אוויר תתחילי להשקות את עצמך ולבנות שוב את חייך מבלי להיות אובססיבית לזוגיות ואת טיפוס אובססיבי
את חושבת שמישהו הסתכל לכיוון שלך אחרי גרושין מ"ס 3 תוך עשור וחצי ? ואז באמת תהי בבעיה ! לגבי הפורום אם את מחפשת חום תעמדי ליד התנור במטבח אם את מחפשת חברים את מוזמנת להישאר וללמוד לקבל תשובות לכאן או לכאן גם אם לא ימצאו חן בעינייך אז צאי מהריגשי שלך והרחמים העצמיים וולקאם טו דה קלאב

ממש לא בעיה

אני צעירה ויתרה מכך נראית הרבה יותר צעירה מגילי.... ממש מגוחך שאני צריכה להגיד נראית יותר צעירה מגילי... נראה לי שהפעם הפוסל במומו פוסל.... הפורום לצעירים, לא?! אם כך מקומך אינו כאן....

Rtitan

New member
הדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות...

אבל זה עובר כשמגיעים לשם

NoaModiin

New member
העיקר שאת נהנית ../images/Emo13.gif

את מוזמנת להצטרף. טווח הגילאים פה לא מוגדר.. יש בני 20 +, 30+ ואפילו 40+
עושה רושם שהפעם השניה ממש תענוג...

WinWin8

New member
ברוכה הבאה.

[ככה זה עובד, בני מחזור קודם מברכים את המצטרפים החדשים] אל תיפול רוחך. אני ,שעברתי את זה פעם אחת [, בינתיים ,עוד חזון למועד] מבין איזה תקופה לא פשןטה שאת עוברת. את יכולה להתנחם בעובדה שיש כאלה שלא מוצאים חתן בכלל והנה את מצאת פעמיים ועוד היד נטויה. הבנתי גם שילדים אין אז אולי זה קצת יותר מלהפרד מחבר. מאחל לך שבפעם האה תעשי בחירה שתחזיק לכל החיים באושר ובעושר עד עצם היום הזה.

תודה רבה רבה

אתה באמת קול שפוי כאן.... אולי זה הכל חדש לי כאן אז אני עוד לא בעניינים ולא מכירה את הציניות של האנשים כאן. ילדים אכן אין וזה באמת מקל על החיים כרגע, למרות שילדים זה מבורך..... אבל בעתיד בע"ה לגבי החתן - נכון, אמר לי הבוס שלי פעם שהעולם מלא ברווקות שמשתוקקות להתחתן וללבוש שמלת כלה וכבר לא משנה להן מי החתן, רק לא להישאר רווקה והן לא מוצאות ואני ב"ה תודה לאל מצאתי פעמיים ומחזרים אף פעם לא חסרו לי וגם כיום לא חסרים לי. החכמה היא ליפול על האדם הנכון, זה הקושי........ אני מבינה שאתה גרוש טרי ובטח גם לך יש פצעים וצלקות, ואני מאמינה שאתה צעיר. אני מאחלת גם לך למצוא את האישה הנכונה לך ולחיות באושר ועושר, אמן....

אכן הספקת הרבה..

יש כאן בגילאים שלך, יש צעירים יותר יש צעירים פחות, העיקר שהנפש צעירה.. ברוכה הבאה :)

למעלה