בטא

מצב
הנושא נעול.

FASHLOOK

New member
בטא

בטא
קיבלתי בטא חיובית 175 11 יום אחרי החזרה אני מאושרת האם ערך זה לא מעיד על הריון מרובה עוברים?

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בטא
קיבלתי בטא חיובית 175 11 יום אחרי החזרה אני מאושרת האם ערך זה לא מעיד על הריון מרובה עוברים?

הרשי לי להיות הראשונה שמברכת אותך במזל טוב ענננק
לפי מה שקראתי כאן (וקראתי הרבה) ממש אי-אפשר לדעת עד האולטראסאונד. שוב מזל טוב

anguly

New member
מזל טוב!

בטא
מזל טוב!
זו תוצאה יפה - אבל לא ניתן ללמוד ממנה על מספר העוברים אפשר לשער לפי ההכפלה בבדיקה הבאה - אבל גם זה לא ודאי אין ברירה צריך לחכות לבדיקת אולטרסאונד מחזיקה אצבעות שיכפיל ויפעם ויגדל 9 חודשים בבטן עם סוף מאושר.

FASHLOOK

New member
תודה לכולכם../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

מזל טוב!
זו תוצאה יפה - אבל לא ניתן ללמוד ממנה על מספר העוברים אפשר לשער לפי ההכפלה בבדיקה הבאה - אבל גם זה לא ודאי אין ברירה צריך לחכות לבדיקת אולטרסאונד מחזיקה אצבעות שיכפיל ויפעם ויגדל 9 חודשים בבטן עם סוף מאושר.
תודה לכולכם

העין ה 3

New member
מזל טוב!

בטא
מזל טוב!
בשורה נהדרת לכבוד חנוכה. מכירה את ההרגשה מקרוב, שכן בדיוק בחנוכה לפני 4 שנים גם אני קיבלתי תוצאה כזו (דומה מאוד - 172). וכמו שכבר כתבו לך - אין שום דרך לדעת את מספר העוברים עד לבדיקת האולטרסאונד.

MIF2004

New member
הי והמון ../images/Emo49.gif

בטא
הי והמון

קודם כל ה-מ-ו-ן ה-מ-ו-ן
לבטא הנהדרת ! לגבי גובה הבטא לדעתי זה לא אומר כלום, לי בד"כ הבטא יחסית גבוהה, ועד היום כשהריתי זה היה רק עם עובר אחד. שיהיה המשך הריון קל ומשעמם !

מצב
הנושא נעול.
למעלה