בטא

מיקי491

New member
בטא

שלום בנות יקרות, הרבה זמן לא כתבתי והשתתפתי אבל כל הזמן התעדכנתי ומאחלת לכל ההריוניות והיולדות המון מזל טוב ולבנות שעדיין בתהליכים, אל ייאוש זה בסוף מגיע. אני כאמור אמא לפעוט בן שנה ו-9 מתרומה ראשונה בפדיוס. לאחר ניסיון נוסף של מוקפאים שלא צלח, החלטנו על תורמת נוספת ולפני 11 יום בדיוק החזרנו 2 עוברים טריים. לבקשתם עשיתי בדיקת בטא היום לאחר 11 יום והתשובה יצאה 32. האם זה לא נמוך מידי? הרופא שלי ביקש ממני לעשות שוב בדיקה ביום ראשון כי זה מוקדם מידי. האומנם? תודה וסליחה על האורך...

ענבלית70

New member
בשעה טובה

אכן נמוכה, אבל אני מכירה לא מעט הריונות שהתחילו גם מבטאות נמוכות יותר. בהצלחה

שמחה שלא התייאשת... נדמה לי שזאת היתה הודעתך האחרונה לאחר השלילי הקודם....
המשיכי לבדוק הכפלות, האם בדקת גם פרוגסטרון?
מחזיקה אצבעות להמשך תקין
איילת

מיקי491

New member
בטא שנייה

אופף, ביצעתי היום שוב בדיקת בטא והתוצאה לא טובה היום הוא היום ה-13לאחר ההחזרה והתוצאה הגיעה רק ל-43.מה עושים במצב כזה? להספיד נכון???

קשה להגיד בטא אמורה להכפיל את עצמה לפחות באחד וחצי, חשוב לדעת אם את מקבלת תמיכה פרוגסטרונית מספקת. יש רופאים שהיו מנסים לנוסיף תמיכה. שווה להתייעץ עם הרופא

מיקי491

New member
אני אדבר איתו היום בערב. המון תודה על התשובות המהירות, איילת

מיקי491

New member
עדכון

ובכן, דיברתי עם הפרופסור שלי והוא אמר לי שאכן התוצאה לא טובה אבל בכל זאת מבשרת על הריון וכדי שנרגיש שלא פספסנו משהו, לבצע שוב בדיקה ביום חמישי. שוב מתח אבל גם תקווה מחודשת...

מיקי491

New member
מעדכנת

היום קיבלתי את התשובה שהבא ירדה ל-11 וכמובן שאין הריון. באיזה שהוא מקום כבר ידעתי בלב שזה לא זה אבל עדיין מאוד מאוכזבת. שוב צריך לאסוף את הכוחות כדי לנסוע לקפריסין פעם נוספת )מתכוונת לחכות כחודש). אני לא יודעת אם זה נקרא הריון כימי או משהו אחר, בכל מקרה גם החזרה זו מאחורי.

למעלה