בטא 9-

לולי283

New member
בטא 9-

הי בנות,
אני אחרי הפלה טבעית בשבוע 7+ כמה ימים, וגם ככה בשגרה אני מאותגרת מחזור שכזו (מחזור מאוד לא סדיר עם ביוץ שלעיתים זקוק לעזרה בשביל להגיע), ולכן מחכה בקוצר רוח להתחיל שוב לנסות כי לוקח המון זמן בשבילי להסדיר את המחזור ולהרות (אני בסוג של טיפולים לייט) ולכן הייתי מרוצה שההפלה הייתה מהירה ולא כואבת ושהרופא אישר שאין שאריות ברחם שבוע אחרי תחילת ההפלה, אבל עשיתי בטא שבוע וחצי לאחר תחילת הדימומים ויצאה לי בטא 9!! ואני שואלת אתכן- מה לעזאזל??? הרופא מתעקש לעשות בדיקת דם נוספת עוד שבוע. זה יכול להוביל לאיזשהו סיבוך? אם לא אז תוך כמה זמן הבטא העיקשת הזו תרד? ושאלה אחרונה כשאומרים שאמור להגיע מחזור ראשון 4-6 שבועות אחרי הפלה אז מתכוונים לאחרי סיום הפלה, כלומר אחרי שהבטא מתאפסת או שסופרים מתחילת הפלה?
תהיו חזקות, הריונות בריאים ושמחים לכולן!

היי לולי

אני לא מומחית גדולה אבל אני יכולה לומר לך שאני קיבלתי מחזור לאחר ההפלה שהיתה לי בשבוע שבע, אחרי שבועיים, לגבי הבטא 9 , לדעתי את צריכה לעשות שוב בדיקת דם ולראות שהבטא התאפסה לגמרי ( בטא שלילי) ואז להתחיל מחדש את "הטיפולים לייט"
מאחלת לך בהצלחה והריון הבא תקין ומשעממם

מקוםבלב

New member
בוקר טוב לולי,

קודם כל ,בלי לחץ.
בטא 9 היא כבר כמעט בטא מאוזנת .רק שצריך לחזור על התוצאה על מנת לוודא שהאיזון מוחלט.
מתחת ל5 התוצאה בסדר.
כך שאת ממש שם וסביר להניח שהבדיקה הבאה תראה את זה.
מתי היתה ההפלה הטבעית?
כמובן שאם הבטא לא תרד ,אז יצטרכו לבדוק ולהחליט מה עושים.
הווסת אמורה להגיע בין 4-6 שבועות מיום תחילת ההפלה,וכמובן שהבטא צריכה להיות מאוזנת.
חיבוק

לולי283

New member
הי תודה על התגובות...

ההפלה התחילה לפני כמעט שבועיים ובאמת שהייתה מהירה יחסית אז זה קצת הפתיע שהבטא עוד לא שם יחד עם מה שרואים באולטרסאונד והדימום שנגמר כבר לפני שבוע. מקווה שבאמת השבוע הבטא תהיה קטנה מספיק ואוכל לשים את ההריון העצוב הזה מאחוריי...
תודה לכן!

למעלה