בטא 8

בטא 8

אוף אני כל כך מתוסכלת!!! נמצאת כבר כ-9 חודשים בטיפולים לילד שלישי, יש תאומים בבית. אז בטיפולים לילדים הראשונים עשיתי 4 סבבים בסך הכל ש-3 מתוכם הניבו הריון, אחד כימי, הפלה בשבוע 7 ובאחרון הריון תאומים תקין. עכשיו שוב מנסה להרות וכבר סבב חמישי, בראשון סבב מוקפאים- כימי, עוד החזרה של מוקפא- שלילי, ועוד שני סבבים של טריים שהסתיימו בשלילי. והיום קיבלתי בטא של החזרה חמישית- גם של טריים- תוצאה בטא 8!! לא יודעת אם לקרוא לזה שלילי או כימי, בכל מקרה טוב זה לא. אני פשוט לא מבינה איך בניגוד לפעם הקודמת זה שוב ושוב לא מצליח!! לפני הסבב הזה גם עשינו פיפל והפעם גם החזרנו בלסטוציסטים. וזה כבר סבב שלישי ברצף בלי מוקפאים!! יש עצות/תובנות?
דרך אגב, אני אחרי ניתוח קיסרי וכבר עשיתי היסטרוסקופיה לשלול הידבקויות.

shoosh101

New member
בדקת פעם קרישיות יתר?

כשיש כמה הריונות כימיים ו/או הפלות, זה משהו שכדאי לבדוק אותו. גם כישלונות חוזרים זה משהו שמחשיד לבעיית קרישה, אם כי את עדיין בתוך הסטטיסטיקה (אמנם 5 שליליים זה ממש לא כיף, אבל עדיין נחשב תקין ולא חריג).

כן

כבר בדקתי אחרי הכימי וההפלה שלפני ההריון הקודם והכל תקין. עשיתי בירור הפלות חוזרות.

orile32

New member
מה הסיבה לטיפולים?

אם יש בעיית זרע קשה שווה לשקול מיון זרע.
בנוסף, אצל מי ביצעת את ההיסטרוסקופיה? רופא מיומן זה מאוד חשוב. כבר קראתי על מקרים בהם התפספסו מחיצות, הידבקויות וכיוצ״ב.
בהצלחה ומקווה שהסבב הבא יהיה המנצח!

אכן בעיית זרע

ועשינו מיון זרע אצל ברטוב במרבית הסבבים, כולל זה שבו נכנסתי להריון התקין וגם בחלק מהאחרונים. עשיתי היסטרוסקופיה ניתוחית אצל גולדשמיט שפתח כמה הידבקויות בכניסה לרחם ואמר שמלבד זאת חלל הרחם נצפה תקין.

orile32

New member
אני מנסה לחשוב מה עוד...

בדקת את בלוטת התריס לאחרונה? נוגדנים?
צליאק?
אולי שווה לנסות סבב עם סטרואידים.
לגבי המוקפאים - שינוי פרוטוקול יכול לעשות פלאים (ועדיין מוקפאים זה בונוס...).
אולי לעוד בנות יהיו רעיונות...
מאחלת לך המון בהצלחה, וכמובן חיבוק.

תודה

האמת לא בדקתי בלוטת התריס, אף פעם לא היו לי בעיות עם זה. איזה נוגדנים? מה צריך לבדוק? זה יכול להסביר כשלונות חוזרים?
דוקא אני תמיד לוקחת דקסמטזון עד השאיבה בגלל פרוגסטרון גבוה.
לגבי מוקפאים- בעבר היו לי, בפעמים אחרונות עם אותו פרוטוקול אז בחלק מהסבבים באמת היו מעט עוברים, פעם אחת בגלל שנשאבו יחסית מעט ביציות לעומת בדרך כלל ופעם אחת כי היתה בעיה עם הזרע באותו חודש, אבל גם בסבב האחרון כשדוקא היו יחסית הרבה עוברים (8) אז גידלו לבלסטוציסטים את כולם, נשארו רק 3 ששרדו עד השלב הזה והרופא היה די בטוח שלא יקפיאו את האחד שלא הוחזר. כך שכל פעם יש משהו אחר...

orile32

New member
אבטיח מתוק העלתה רשימת בדיקות

לדעתי תתחילי מהבדיקות הללו.
ואולי גם אם הכל יהיה תקין שווה לנסות סבב עם סטרואידים (אגב כשאת בודקת עם הרופא תשאלי לגבי האופציה של החלפת הדקסמטזון לפרדניזון).
המון בהצלחה

מצטערת לשמוע את מה שאת עוברת

אני עכשיו אחרי 4 כימיים, לא מוסברים...
וזה התוכנית טיפול הבאה שלנו... קלקסן 80 ופרדניזון 10 מ"ג אחרי הביוץ...
פיפל או קצת לפני קבלת הווסת או ממש בימים הראשונים של הווסת-טרם הוחלט
ותמיכה של פרגניל ואוביטרל כל כמה ימים אחרי ההחזרה...
אולי אם לא ניסיתם משהו מזה שווה לנסות...
&nbsp
מה היה בהריון שהצליח? עשיתם משהו מיוחד?
&nbsp

מצטערת גם כן בשבילך

זה כל כך מתסכל ששוב ושוב זה משתבש... בסבב האחרון עשינו פיפל לפני.
בהריון שהצליח עשינו מיון זרע פעם ראשונה. אבל גם אחרי עשינו ולא עזר...
אבל אצלך מדובר בעצם בהפלות מוקדמות, עשית בירור לזה?

אז אולי זה עניין של סטטיסטיקה

ואולי כן יש עוד בדיקות ששווה לבדוק..
תפקודי בלוטת התריס ונוגדים לבלוטת התריס, נוגדנים לצליאק, כל מיני מחלות זיהומיות, רמות ויטמין D...
מצרפת לך הפניה עם כל הבדיקות שהתבקשתי לעשות, תראי אולי יש לך משהו שלא עשית ותיגשי עם זה לרופא משפחה ותבקשי...

ואני עשיתי את כל הבירור הפלות, הכל תקין... סתם לא מוסברת כבר יותר מידי זמן...

למעלה