בטא.. /8 (לא ידעתי איפה לשרשר אז..)

ginger5

New member
בטא 13

ההריון שלי התחיל מבטא 13 (הוא אמנם לא התפתח אבל זה לא קשור לבטא הנמוכה). בעיקרון הבטא אמורה לגדול פי 1.5 לפחות כל יומיים. ממה שקראתי בפורומים הרבה בטות נמוכות היו רק הריון כימי אבל יש גם דוגמאות אחרות (גם גלי galauli התחילה בבטא 13 והיא בהריון). מבינה את המתח והצפייה שאת חווה עכשיו אבל אין ברירה אלא לחכות לבדיקה הבאה וגם לזו שתבוא כמה ימים אחריה באופטימיות זהירה. מחזיקה לך אצבעות

חבובי

New member
התוצאות!

בטא 28.... היא עלתה!! אני מאוד מתרגשת.... אני יודעת שזה עוד די נמוך ובשלב מתקדם מאוד... אבל אני שמחה מאוד. תודה לכולכן על העידוד, שמאוד מאוד עזר לנו, ואני מקווה שנמשיך לעדכן חיובי...

פּוֹנְג

New member
זה מצויין

הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים, והנה עבר רק יום אחד והיא יותר מהכפילה את עצמה. סבבה.

רוצה לעודד ובגדול!!

התחלתי עם בטא 21 אשר הפכה תוך יומיים ל 61 וכך הלאה וכך הלאה... אז שיהיה הרבה בהצלחה!!

s h i r a 3 0

New member
../images/Emo6.gif שמחה איתך ומקווה מאוד מאוד

להכפלה נוספת ועוד אחת ועוד אחת ולהריון עגול, רגוע ושקט של 9 חודשים שלמים. מכירה את המתח ואת ההמתנה הקשה. רציתי להזכיר שהיו לנו כאן בפורום כמה בנות בזמן האחרון, שעברו לפורום שכן, עם בטא נמוך - ונשארו שם. מחזיקה לך אצבעות.

לי מ ו ר

New member
איזה יופי

האצבעות ממשיכות להיות מוחזקות. בשורוץ כאלה תמיד כיף לשמוע

צוקה1

New member
יייייישששששששששששששששששש!!!!

אישה, אני מאושרת בשבילך מזל טוב ענקי והמשך הריון תקין ואנא עדכני אותנו -צוקה

h i l a l

New member
איזה יופי,איזה כייך../images/Emo65.gif

לשמוע בשורות טובות אז ממשיכה להחזיק את האצבעות ושהבטא תמשיך לעלות גבוה..... המון המון מזל טוב

חבובי

New member
התוצאות!

בטא 28.... היא עלתה!! אני מאוד מתרגשת.... אני יודעת שזה עוד די נמוך ובשלב מתקדם מאוד... אבל אני שמחה מאוד. תודה לכולכן על העידוד, שמאוד מאוד עזר לנו, ואני מקווה שנמשיך לעדכן חיובי...

ליזט2

New member
וואייי מתוקה מ ז ל ט ו ב

איזה אושר שמחה נורא בשבילך ושהלוואי שהבטא תכשיל ותשלש את עצמה !!! אני ממשיכה להחזיק אצבעות חזק חזק להכפלה אז תעדכני ברגע שאת יודעת ותהיי רגועה זה חשוב!!! יום מקסים

יעליק27

New member
מזל טוב חבובי../images/Emo23.gif

שולחת לך אלפי
ים ומאחלת לך הכפלות גבוהות
והמשך הריון קל בריא תקין ובמיוחד במיוחד ארוך
כל הטוב שבעולם ועוד...

חבובי,איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מחזיקה לך
שהבטא תמשיך לעלות,עד שתראי
...

sab sab

New member
מ-ז-ל-ט-ו-ב!!../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

נקודת ההתחלה היא לא חשובה ....העיקר שהבטא עולה ועולה....ממשיכה להחזיק לך
חזק חזק!

חגיתלה

New member
וואווווו!!!!!

מזל טוב!!! בשעה טובה מאחלת לך שתמשיך לעלות ולהפתיע ותתחילי להדביק את כולן פה שנוכל לסגור כאן את העניינים. תעדכני אותנו בהמשך ממשיכה להחזיק לך אצבעות

למעלה