ההריון שלי התחיל מבטא 13 (הוא אמנם לא התפתח אבל זה לא קשור לבטא הנמוכה). בעיקרון הבטא אמורה לגדול פי 1.5 לפחות כל יומיים. ממה שקראתי בפורומים הרבה בטות נמוכות היו רק הריון כימי אבל יש גם דוגמאות אחרות (גם גלי galauli התחילה בבטא 13 והיא בהריון). מבינה את המתח והצפייה שאת חווה עכשיו אבל אין ברירה אלא לחכות לבדיקה הבאה וגם לזו שתבוא כמה ימים אחריה באופטימיות זהירה. מחזיקה לך אצבעות
בטא 28.... היא עלתה!! אני מאוד מתרגשת.... אני יודעת שזה עוד די נמוך ובשלב מתקדם מאוד... אבל אני שמחה מאוד. תודה לכולכן על העידוד, שמאוד מאוד עזר לנו, ואני מקווה שנמשיך לעדכן חיובי...
להכפלה נוספת ועוד אחת ועוד אחת ולהריון עגול, רגוע ושקט של 9 חודשים שלמים. מכירה את המתח ואת ההמתנה הקשה. רציתי להזכיר שהיו לנו כאן בפורום כמה בנות בזמן האחרון, שעברו לפורום שכן, עם בטא נמוך - ונשארו שם. מחזיקה לך אצבעות.
בטא 28.... היא עלתה!! אני מאוד מתרגשת.... אני יודעת שזה עוד די נמוך ובשלב מתקדם מאוד... אבל אני שמחה מאוד. תודה לכולכן על העידוד, שמאוד מאוד עזר לנו, ואני מקווה שנמשיך לעדכן חיובי...
איזה אושר שמחה נורא בשבילך ושהלוואי שהבטא תכשיל ותשלש את עצמה !!! אני ממשיכה להחזיק אצבעות חזק חזק להכפלה אז תעדכני ברגע שאת יודעת ותהיי רגועה זה חשוב!!! יום מקסים