בטא.. /8 (לא ידעתי איפה לשרשר אז..)

חבובי

New member
בטא.. /8 (לא ידעתי איפה לשרשר אז..)

שלום לכולן. ביום שישי עשינו בדיקת הריון שהיתה שלילית ונוראית.... בכיתי בהיסטריה, ולא הצלחתי להירגע. כ"כ ציפיתי, כ"כ קיוויתי.... והאכזבה.... ביום ראשון עשיתי בדיקת דם (סתם כי היתה לי הפניה ולא כי חשבתי שיהיה משהו שונה), ובצהריים התוצאות: בטא 13...... מה זה אמור להיות? האחות (המקסימה יש לציין) אמרה לי בזהירות שאמנם זה נמוך אבל עדיין מתיחסים לזה כאל הריון (?!?), ונתנה לי הפנייה לבדיקה חוזרת מחר (יום ג')... יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה, כבר כמעט שבוע, שהיתי בטוחה שאלה סימני מחזור (והבנתי למה כולן קוראות לה מכשפה....) וזה מלחיץ אותי... מה זה אומר בטא 13? זה נמוך מידי, לא? יש סיכוי שזה יעלה? יש קשר בין היום שבו עשיתי את הבדיקה (אם אני לא טועה זה היה לפני האיחור או באותו יום שהיתי אמורה לקבל)? ומה פשר הכאבים? אני דואגת... (להזכירכן, אני שבועיים אחרי ביוץ שהתרחש בעקבות איקקלומין + גלוקופג'.)

אפרסקה

New member
זה אמנם קצת נמוך אבל היו הריונות ש

שהתחילו ככה, אני זוכרת פה מהפורום! מקווה ומחזיקה אצבעות שזה יעלה ויעלה ויעלה ויעלה...
תעדעני ומקווה לזמל טוב ולקולולו!!!

s h i r a 3 0

New member
הי. ובכן, זה מסוג הדברים שאליהם לא

כל כך הכינו אותנו. בטא נמוך מ-10 הוא תשובה שלילית. בטא גבוה מ-10 הוא תשובה חיובית אבל נמוכה, ולכן האחות היתה מאוד זהירה. עכשיו צריך לקוות ולהזחיק את כל האצבעות, שהוא יכפיל את עצמו כל יומיים, ויתחזק, ויגדל ויהפוך להריון של 9 חודשים עגולים ויפים. בעקרון זה סימן לכך שיש כנראה התחלה של השרשה, כי כשהעובר משתרש הוא מתחיל להפריש את הבטא. אז נחזיק לך אצבעות ונקווה שתספרי מחר רק דברים טובים. על הכאבים אני לא יודעת. אולי מישהי אחרת כאן תדע להסביר.

טיפטיפ29

New member
גם לי היה כזה...

זה לא אומר כלום, ייתכן שהכל בסדר אצלך, אבל אצלי הבדיקת דם הראתה בטא 12 ואחר 24, כלומר הכפיל את עצמו וגדל במהירות עצומה, אבל כל בדיקות השתן הראו שלילי, בסוף הסתבר שזה היה הריון מחוץ לרחם. באותה תקופה שחיכיתי שהבטא יעלה היו לי דימומים, אחר כך הבנתי שזה היה בגלל שהשילייה לא קיבלה את מה שהיתה צריכה, כי ההשתרשות היתה מחוץ לרחם. הגעתי למיון מרוב היסטריה וסקרנות, כי רציתי שהם יבדקו אם יש משהו בתוך הרחם וזה היה בשבת, והרופאה שהיתה שם אמרה לי שמאחר והיא לא רואה שק (זה היה רק בשבוע 4, כך שעדיין לא ממש יכולים לראות, גם אם יש הריון תקין) והדמומים והבטא הנמוכה, לא מבשרים טובות. אני כמובן סרבתי להאמין, כי איך זה יכול להיות, לא מספיק שאני עוברת טיפולים, עוד תהיה לי הפלה? לי זה לא יקרה, אבל בסוף הסתבר שהכל יכול להיות, וזה היה מחוץ לרחם. זה הכי מרגיז שאנחנו לא מחוסנות משום אסונות שבדרך, ואת זה למדתי בדרך הקשה. אבל שוב, הכל יכול להיות ואם הבטא עולה זה סימן טוב, כאבי בטן יכולים להיות הכל, גם סימן לא טוב, וגם ייתכן שזה עוד סימפטום של הריון. אז תחשבי חיובי, בכל מקרה אנחנו כאן בשביל לתת
גדול גדול.

צוקה1

New member
היי חבובי קודם כל מזל טוב על הבטא

נכון -זוהי בטא נמוכה אך כבר קרה שגם מבטא כזו צמחו עוברים חמודים ובריאים כך שיש בהחלט מקום לתיקווה . מחזיקה לך אצבעות לבטא מכפילה ומשלישה ומצפה במתח לבשורה שכן גם את עשית זאת.בהצלחה-צוקה

חגיתלה

New member
חבובי

מזל טוב על הבטא. כמו שכבר אמרו פה כבר היו מקרים מעולם. לאחרונה היו כאן כמה... וחוץ מזה יש קשר בין היום שבו נעשתה הבטא לתוצאה. אז מחזיקה לך אצבעות שיכפיל וישלש יעלה ויתעגל ל9 חודשים נהדרים. מחכה לעדכון.

hyb

New member
קודם כל מזל טוב על הבטא

דוקא לאחרונה היו כאן בפורום מקרים של בטא נמוכה שהלכה וגדלה כך שיש תקווה!!!!! מחזיקה לך אצבעות שהבטא תכפיל ותגדל להריון עגול בהצלחה!!

אפרת12

New member
אני מכירה אחת בטא 13 (או אולי זה

היה 17
) היום היא כבר בת יותר מחצי שנה. תעשי בדיקה חוזרת - אני מחזיקה לך
להכפלה

פּוֹנְג

New member
מי אמר שאין חצי הריון? ../images/Emo4.gif אבל

לא מזמן הייתה כאן גלי... משהו שההריון שלה התחיל כך ועכשיו היא חברה קבועה בפורום הריון אחרי טיפולים. אז שום דבר עוד לא סגור, וכל עוד הבטא היא מעל 10 אז את בהריון. מאחלת לך מחר צמיחה של הבטא.

חבובי

New member
תודה על התגובות המעודדות ושאלה...

קודם כל אני חייבת לציין שהתעודדתי... אם זה מהעובדה שעדיין זה יכול להמשיך טוב, או מהעובדה שגם אם חלילה זה לא יקרה, אז לפחות הגוף שלי עושה סימנים של "הי, את כן יכולה להיקלט..." אז אני אופטימית. ושאלה נוספת: הכאבים לא מפסיקים! הם הולכים ובאים: לפעמים חזקים ולפעמים פחות ולפעמים נעלמים לגמרי... כאבים בבטן התחתונה, שמתגברים מאוד כשהשלפוחית מלאה. האחות במרכז לבריאות האישה אמרה לי אתמול שזה יכול להיות כל דבר, ושהיא לא רוצה שדר' ויסמן יבדוק אותי "בדיקות גניקולוגיות מיותרות" אז שאני אחכה ואם זה לא יעבור אני אלך לרופא נשים שלי. אז קבעתי תור היום ליום א' הבא (!!!!!) מה אני אעשה אם הכאבים לא יעלמו עד אז? כמה זמן לחכות? מה לעשות? (אני חייבת לומר שהסיפור על ההריון מחוץ לרחם מלחיץ...) תודה לכולן!!!

יציואפי

New member
בטא 12

לא רוצים לדכא אותך, אבל היה לנו בטא 12, שהכפילה את עצמה כמעט ( 23 במקום 24) וכו'. זה הגיע ל- 400+ ובסוף היה דימום והפלה שהרופא שלנו הגדיר אותה הריון כימי

neta2

New member
זה נמוך אך זה הריון.

מעל 10 זה הריון. וזה נמוך באמת. אבל עם כמות האצבעות שמוחזקות פה יש סיכוי גדול מאד שבעוד יומיים זה כבר יוכפל. יש סיכוי שיעלה ויש סיכוי שמדובר בהריון כימי (כי זה באמת נמוך). בואי נחכה לתוצאות בעוד יומיים. בינתיים

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif הי חבובי, מתפללת בשבילך

ורוצה לשאול אם קיבלת כוריגון? (מתישהוא) בכל אופן את בהריון כל עוד לא תדעי אחרת... לא מפסיקה

חבובי

New member
לא קיבלתי כוריגון

קיבלתי רק איקקלו' וגלוקופג' (אני פוליציסטית) ועשיתי מעקב זקיקים ו"תזמון יחסים". מחזיקה לעצמי אצבעות..... ומקווה שהכאב הזה כבר יפסיק...

לי מ ו ר

New member
מחזיקה לך אצבעות

ובשביל האופטימיות, ביום שבת האכלתי תינוק מדהים, שהתחיל בבטא 17. הכל יתכן, והכל אפשרי. בינתיים האצבעות משולבות חזק חזק

למעלה