בטא 32 יום 13

otorita

New member
בטא 32 יום 13

אני לא כותבת כאן הרבה אבל מבקרת מידי יום ושואבת אופטימיות מהשיחות ביניכן.
אחרי תרומה מס' 1 והיום לראשונה בחיי קיבלתי טלפון מהאחות בו התבשרתי שהתשובה חיובית.
שמחתי לרגע ואפילו לשניים ואז התחלתי לעשות מה שאני עושה תמיד - לחפש מידע באינטרנט.
גיליתי שבטא כזו ביום כזה היא מאוד נמוכה ובבת אחת יצאה לי הרוח מהמפרשים.
איך למרות כל מה שעברתי, למרות כל מה שעשיתי - אפילו זה לא מצליח לי.
מודה ומתוודה שאני שוקעת ברחמים עצמיים משולבים בכאב בלתי נסבל ובתחושה גדולה של אי צדק.
מישהי מכירה אולי מקרים של בטא נמוכה כזו שהתפתחו לתינוק מחייך בסופו של דבר?
(או לחילופין - מישהי מכירה מגדל גבוה שאפשר לקפוץ ממנו...?)

אשרת 1972

New member
זוכרת בפורום פוריות סיפורים על ילדים

מבטא של 12 את יכולה לחפש שם שרשורים בעניין הזה , חבל לקפוץ מהמגדל תבדקי הכפלות בעוד יומיים תקווי לטוב אנחנו נחזיק כאן אצבעות ואם נצטט את הרופא שלי - כל תשובה מעל 10 היא חיובית וצריך לקוות לטוב , מחזיקה אצבעות לעדכון מעולה עוד יומיים .

לא להתייאש עדיין

יש מקרים של השרשה מאוחרת. תמשיכי עם התמיכה ותבדקי בעוד יומיים מה קורה. שיהיה לך בהצלחה.

לירן 34

New member
חשוב לראות אם יש הכפלת בטא בצורה תקינה,

לפעמים יש הריונות שמתחילים מבטא נמוך ומתפתחים תקין. אל תאבדי תקווה.

מיה2013

New member
נקווה לטוב ולהכפלה יפה

מוקדם להתעצב ..

המון בהצלחה אנחנו מחזיקות ידיים

otorita

New member
תודה בנות.

העצב קצת חזק ממני, אבל אני מנסה לתת לו מקום ולהתנער ממנו בד בבד. כנראה שאורך היום יהיה כאורך השבועיים האחרונים אבל אני עדיין מקווה להיכנס לסטטיסטיקת הניסים. מחר בצהריים אעדכן. תודה על התמיכה.

הי הי הי!!!

מה פתאום לקפוץ?? ומה פתאום לא מספר מעודד.
יש משהי כאן בפורום שהתחילה מ25, אחרי יומיים 125 ויש לה שני שקים עם דופק!!!
האלווווווווו!
שאף אחת כאן לא תספיד! אוי ואבוי.

אז אגיד לך מה הבעיה.... שהמידע הזה לא עולה מספיק בפורום (בכל אופן לא בשנה האחרונה שאני בו...)
וכן דווקא שיתוף המידע הזה נותן תקווה.....המון תקווה
בכלל אני אישית מרגישה שאנחנו לא מספיק שומעות על החיוביים בטיפולים וההצלחות וחבל......
אז תודה ששיתפת גם אם זה מידע של מישהי אחרת

האמת, שאני מסתובבת כבר כמה ימים

טובים עם המחשבה שצריך לעשות עדכון קולולוש, כמו בפורום פריון.
זה מעלה את המוטיבציה ברמות, זה נותן כח, זה נותן תקווה, זה מציף קצת מידע וסטטיסטיקות למעלה. זה מכוון, זה מעצים, זה מגבש וזה משמח.... שכחתי משהו??
פשוט אני כל הזמן תוהה אם הייתי לוקחת על עצמי את ה"תיק" הזה, אם אני אעמוד בו, ולכן לא ממש הצעתי את זה בינתיים...

אכן שאלה.... מצד שני הפורום שלנו לא פעיל כמו פורום פוריות אז זה לא כזה גדול.... ואולי נגלה כאן גולשות סמויות שזה ידרבן אותן לקחת חלק?

פנדה30

New member
בלת"ק-מוקפאים?

כי לפעמים מוקפאים מתחילים מבטא נמוכה יותר.
הזרקת פרגניל/אוביטרל? כי אם לא, זו בטא חיובית. אמנם לא מאוד גבוהה, אבל זו בטא , והיא שלך, וזה אומר שאת בהריון.
ועכשיו אין אלא להחזיק אצבעות חזק חזק (כולנו יחד) ולקוות שתהיה הכפלה מהממת, ושתהפכי לסיפור שנוכל לספר עליו בפעם הבאה שמישהי תשאל על הריון מבטא 32...

בהצלחה! תעדכני!

otorita

New member
בהמשך למה שאמרה איילת

מבטיחה לעדכן בכל התפתחות, מקווה מאוד להתפתחות טובה. מחר בצהריים אדע (לפחות כיוון).
צודקת איילת בעניין הסיפורים הטובים. היומיים האחרונים עברו עליי בחרדות שלא ידעתי כמותן וכל תגובה כאן חיזקה וחיממה לי את הלב יותר ויותר. בלי קלישאות.
כולנו מחפשות אורות קטנים של HAPPY END כשאנחנו במקומות הנמוכים שהנסיבות יכולות להביא אותנו אליהם וזה בדיוק המקום.
סגירות מעגל טובות יכולות לתת המון תקווה למי שעדיין לא ברור לה המצב, אני יודעת שהתעודדתי עד מאוד.
אז תודה וכן בנות יקרות, מקווה לבשורות טובות לכוווולן.

אמן!!!! מחזיקה אצבעות

אספר לך בסוד שהמתח להכפלת הבטא גדול באותה המידה גם כשהערך רב יותר......והאי ודאות נמצאת שם עד בדיקת הדופק.....בחיי....

ברור שגם אחרי אבל לא רוצה כבר להלחיץ אותה עם כל הפחדים והשדים שמתרוצצים לי בראש

otorita

New member
טוב. באמת שרציתי לסיים ב happy end

אבל החיים זה לא מה שאת בוחרת. הבטא עלתה רק ל-48 וזה אומר הכל. החלטתי לא לקפוץ מהמגדל אחרי הכל אלא לזקוף ראש ולהתחיל את הפעם הבאה. תודה לכן על הכל. אמשיך לעדכן ולהתעדכן.

עוגי555

New member
חיבוק ממני! אני מאוכזבת איתך...

הייתי נורא אופטימית בשבילך, חברתי התחילה מבטא יותר נמוכה...
גם אני חוויתי הריון כימי. כל העניין השפיע עליי מאוד לרעה.
כרגע בפני סבב חדש... הבוחות מגיעים, כמה שזה נשמע הזוי.
הצלחה לך יקרה!

רגעעעעע!!!!! הבטא לא חייבת להיות מוכפלת

פי 2 אלא מ-1.5 וזה בדיוק ההכפלה שלך (בדקתי במחשבון עכשיו, נשבעת לך). אל תתיאשי ואל תספידי ובטח לא להפסיק תמיכה. בבקשה ממך, בבקשה תעשי בדיקה נוספת ביום חמישי. אחותי התחילה עם בטא 18 שנורא מנג'ס על הזיבלונים בימים אלה, אז לא להתייאש.
מחזיקה לך את כל אצבעותי ואת לבי.

למעלה