בטא 25

מצב
הנושא נעול.
בטא 25

בטא 25
עוד שבוע בטא 0! כל כך מצחיק לשמוח שהבטא יורדת. אבל השמחה עצומה. כל ההריון נפל לבד, עכשיוהבטא יורדת לבד ובצורה משמעותית. יש סיכוי שתוך חודש אני אוכל להתחיל טיפול חדש? הלוואי. אנחנו מתקרבים לט"ו בשבט חג נטיעות. מקוה שיהיו נטיעות רבות גם ברחמינו

העין ה 3

New member
גם אני עברתי את "השמחה" הזאת

בטא 25
עוד שבוע בטא 0! כל כך מצחיק לשמוח שהבטא יורדת. אבל השמחה עצומה. כל ההריון נפל לבד, עכשיוהבטא יורדת לבד ובצורה משמעותית. יש סיכוי שתוך חודש אני אוכל להתחיל טיפול חדש? הלוואי. אנחנו מתקרבים לט"ו בשבט חג נטיעות. מקוה שיהיו נטיעות רבות גם ברחמינו
גם אני עברתי את "השמחה" הזאת
זה היה לפני שנה וחצי (הפלתי בדיוק בט"ו באב) ואני זוכרת את השמחה כשהבטא ירדה לחלוטין. אני חושבת שהתחלתי טיפול ביום ה-21 שאחרי המחזור הראשון שאחרי ההפלה (והרופא שלי הוא מאלה שמאוד מקפידים לא להתחיל טיפול ללא הפסקה) ז"א בערך 7 שבועות אחרי ההפלה.

רחל5

New member
ראיתי את הכותרת ו'תבלבלתי ../images/Emo10.gif

בטא 25
ראיתי את הכותרת ו'תבלבלתי

לרגע חשבתי שעברו כבר כמה שבועות מההודעה העצובה ועכשיו זו הודעה שמחה. למעשה, במצב הנתון, זו הודעה טובה (גם אם לא שמחה). טוב לדעת שהגוף הצליח לדאוג לעצמו ועשה, לפחות דבר אחד, כמו שצריך
מצטרפת לתקווה לגבי ט"ו בשבט.

עמית@

New member
אני בעד נטיעות! ../images/Emo145.gif ../images/Emo144.gif

בטא 25
אני בעד נטיעות!

באמת קצת מצחיק/עצוב לשמוח על בטח שיורדת, אבל בעיקר שהכל הולך ומתאפס לקראת העלייה האמיתית.

MIF2002

New member
שרה

בטא 25
שרה
כנראה שבכל רע יש טוב, וטוב שלפחות ההריון נופל אצלך לבד, אם כבר אז לפחות בלי התערבויות.... ובאשר לט"ו בשבט, אז אני מאחלת לנו גם נטיעות וגם השרשות לרוב השנה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה