בטא 10

יעליק27

New member
בטא 10../images/Emo4.gif

אחרי כל כך הרבה זמן של ציפיה זה מה שאני מקבלת? אני צריכה לעשות עוד בדיקה ביום חמישי אבל אני כבר יודעת שבשלב הזה התוצאה היתה צריכה להיות הרבה יותר גבוהה, ועוד עם הדימום החזק הזה... אוף!

einav8

New member
אוי יעליק ../images/Emo5.gif

באיזה יום עשית את הבדיקה? ביום ה-12? המון המון
... אוף...ההמתנה.... מאחלת שיכפיל ישתלש ויבעט. בהצלחה

שרון321

New member
לא יודעת מה להגיד

נותר להמשיך להתפלל ולקוות. מה שכן, הבטא שלך ממשיכה לטפס בכל טיפול..

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בתקווה הקטנה שעוד קיימת, אני מאחלת לך תוצאה רצויה ושולחת לך חיבוקים הלוואי שתתבדי.

sab sab

New member
../images/Emo4.gif אוף! איזה תוצאה מעצבנת...אבל

בכל זאת יש תקווה שהבטא תעלה,לא? אני בכל מקרה מחזיקה לך
חזק חזק חזק

לי מ ו ר

New member
אוי יעליק

כל כך חכייתי לראות מה קורה איתך. כוססת את ציפורני יחד איתך עד יום חמישי. בינתיים שולחת לך

שיט!

זה כל כך לא פייר ולא מגיע לך! הרי מגיעה לך בטא 100 לא??? אני לא יודעת מה להגיד חוץ מלנסות להיות אתך ככה דרך המקלדת הזאת והמילים האלו. בחודש הבא את תהיי בהריון!ואולי אפילו בחודש הזה. מה זה הבטא הזאת? את עם תמיכה? אולי עוד יש תקווה!

bapi

New member
יעליק חמודה ../images/Emo24.gif

אני כבר כמה ימים במתח איתך
מחכה לראות את התוצאה אני לא יודעת איך להגיב
נראה לי שבינתיים לא נדע עד לבדיקת הדם הבאה. ממשיכה להחזיק לך אצבעות
אולי עוד יהיו הפתעות - הלוואי
דרך אגב, חסרת לי במפגש היינו צריכות הדגמה של נקודות לזירוז המכשפה...

יעליק27

New member
באפי../images/Emo23.gif

מאוד רציתי להגיע להמפגש, הוא יצא הפעם רחוק מידי בשבילי אבל המפגש הבא אני מקווה לא יהיה בהפרש זמן גדול כך כך! אני מאוד מתוסכלת מהתוצאה, אני באמת רציתי תוצאה חד משמעית אפילו לכיוון השלילי רק לא עוד לחכות! אבל כנראה מישהו שם למעלה רוצה שאני אדע מהי סבלנות ועל כן מה שנותר לי הוא לחכות וכמובן להשתמש בשתי בהבדיקות הביתיות שקניתי כדי להפיג את המתח מחר על הבוקר! מקווה להיות יותר חד משמעית לכאן או לכאן כבר מחר! ועוד יותר מקווה שזה יהיה לכיוון החיובי כמובן. באפי, מקווה שאצלך הכל בסדר, לא שמעתי עידכון ממך המון זמן. מחזיקה גם לך אצבעות!

יעליק27

New member
קיבלתי את תגובתו של פרופ' רונאל

הוא אמר למרבה הפלא שאחרי שבועיים הערכים של הבטא צריכים להיות 100 ומעלה הבטא שלי היא לדבריו לא יכולה להיות הריון. אז זהו נחרץ דיני
בכל זאת אני אעשה בדיקה ביתית כי אני באמת כבר לא יכולה להתרכז בשום דבר ויש לי לימודים וקשה לי מאוד להתרכז
הולכת לישון מבועסת נורא
, לילה טוב וכולן

bapi

New member
../images/Emo12.gif נראית לי קצת תמוהה

ההחלטיות שלו לגבי בטא 100 הרי אנחנו מכירות כ"כ הרבה סיפורים פה שהתחילו מבטא הרבה יותר נמוכה אני בעד לחזור על הבדיקה עוד יומיים לילה טוב

יעליק27

New member
../images/Emo4.gifאני יודעת, חשבתי על כל אלה

שהתחילו מבטא 17 או 13 וכו'... שהיום הן בהריון או כבר חובקות את ילדיהן. בכל אופן, כבר בוקר ועשיתי את הבדיקה הביתית, ושוב פעם בילבול
, ישנו קו שני אבל הוא מאוד בהיר (על גבול הפאטמורגנה, אם כותבים את זה כך)
אני שוב פעם מחכה
, למחר לעשות עוד בדיקה וליום חמישי כדי לקבל תוצאה סופית ואמינה. עכשיו זה זמן התפילות,
אז אם לא נמאס לכם ממני תחזיקו אצבעות
, רק עוד יומיים... יום טוב לכולן

sigal78

New member
אמנם באיחור אבל עדיין

ממשיכה להחזיק לך
מדובר בחג חנוכה על ניסים ,לא? אז אולי יתרחש כאן איזשהו נס בשבילך.....!!!! באהבה סיגל

למעלה