בטא שנייה

באסה.....
אבל.... זה מראה שהגוף יכול לקלוט הריון וזה נהדר!
מה ההנחיות שנתן לך הרופא?

נכון זה מבאס....
תשמעי מה יש לרופא להגיד, סביר להניח שיגיד לבדוק עד שהבטא תתאפס....
וכמובן שיש תכנית מגירה....
חיבוק

עינב333

New member
תודה

יקירהעל החיבוק העידוד והתמיכהזה כל כך חשוב הפורום הזה!!!

מצטערת על השלילי אבל היה פה משהו

היתה תגובה. יהיה בסדר. חכי לפיצוי. העוברים לא היו משהו.

עינב333

New member
תודנ

רק שאין לי כוחות נפשיים שוב לטיולים ולאיסופים האלו ולמתח הנפשי של ההמתנות...

מיקי491

New member
גם לי קרה

היי, אני כל כך מבינה אותך עברתי בדיוק את אותו התהליך לפני כשבועיים. הבטא הראשונה שלי היתה 32 והשנייה 43 ולאחר מכן ירדה ל-11.מאוד מבאס כי כבר חושבים ומקווים שיש משהו אבל באמת היה רק כנראה לא התפתח. מאחלת לך מכל הלב שהבאסה תהיה האחרונה לפני ההצלחה הגדולה !!!

עינב333

New member
הבאסה בהחלט תהיה אחרונה..

כי אין אפשרות כלכלית להמשיך...תודה ובהצלחה

עינב... אנחנו לא מכירות , רק מכאן, לא יודעת מה מצבך המשפחתי וכו' אבל...
עכשיו לא מתייאשים ולא חושבים שלילי.... זאת לא הפעם האחרונה, דברי עם הרופא תראי מה הלאה.
אני תמיד הזכרתי לעצמי למה נכנסתי לתהליך והרצון העז שלי להיות אמא
אני יודעת ששום דבר לא מנחם כשחוטפים את הבומבה בפרצוף אבל אנחנו לביאות ואת תראי שתמצאי את הכוחות להמשיך ואנחנו כאן לעזור לך
(אני בטוח כאן ומשאירה לך דלת פתוחה)
חיבוק
איילת

עינב333

New member
לא, אנחנו לא מכירות.. ואחרי שיחה עם הרופא..

אבל מודה מעריכה ומוקירה את התמיכה..
אז הרופא ביקש להפסיק את התמיכה וביום שני לעשות שוב בדיקה (כמובן אם לא אדמם עד אז..)
הוא ביקש שנשב ביחד ונעבור על הדוח ואם יהיה צורך "אסמוך עליו שיעשה הכל בשביל הצלחתי". והוא לא שכח לציין שאני בין היחידות שלא הצליחו לו.. והרסתי לו את הסטטיסטיקה..
בינתיים פניתי לאורית ממנור. ותשובתה היתה שפיצוי יהיה רק על פי בקשת הרופא. בכל מקרה גם אם כן, "המשלוח" הבא יהיה רק בנובמבר, ומתורמת אחרת..

מודה ומתוודה - שכל עוד אני "בתוך" העניין הייתי רוצה לעשות זאת כמה שיותר מהר, אני לא יודעת אם יהיה לי כוח לעבור את הכל מחדש. הכי קשה לי זה ה"טופס טיולים" הזה שצריך לעבור בין אסותא - לאסף הרופא - ובחזרה לאסותא. אני לא מצליחה להבין למה אנחנו המטופלות צריכות לעבור את זה כשאנחנו משלמות מספיק כסף לחברה פרטית.
שוב - אם זה לא יהיה בדרך של סוג של פיצוי, אני לא מסוגלת לעמוד בזה גם כלכלית שוב

מוכנה לבוא איתך לאסף הרופא גם מיקה מהטיול לשם

דווקא יכול לתת לך אויר לנשום ההמתנה ונשמע לי מוזר שאין עד נובמבר...
תשאלי את אשרת מה הרופא שלכם אמר לה על הסטטיסטיקה (את אותו הדבר...) ומסתבר שהסטטיסטיקה היא לא שתי החזרות....
שבי עם הרופא שלך ותעברו טוב טוב על הדוח, משנה לך שזה לא מאותה התורמת?

עינב333

New member
תודה - את מקסימה!!!!!!!!!!

גם לי נשמע מאוד מוזר שאין עד נובמבר.. וממש לא משנה לי מי התורמת.
הבנות באסף הרופא מקסימות, אבל הטרטור הזה בין אסותא - אסהרפ - אסותא הוא מאוד מביך.. בעיקר לבנאדם שמאוד אוהב את הפרטיות והדיסקרטיות שלו.. ואילו בטרטור הזה צריך להחזיק "בלון גז" שאמנם מוסתר בשקית ניילון לא ממש אטומה, אך ברור לכל מה היא מכילה..

כרגע אני מאוד מבולבלת מאוכזבת וכואבת.. ברור שאשב עם הרופא שלי וגם התור אליו ארוך מאוד, אך כרגע לא יודעת לגבי ההמשך (המתנה מורידה לי אנרגיות, לא מגבירה אותן)

אשרת 1972

New member
אני הראשונה שהרסה לו את הסטטיסטיקה

והצליחה רק בפעם השלישית , מבחינתי הסטטיסטיקה היא סטטיסטיקה אני תמיד הייתי אינדיוידואלית ולכן הסטטיסטיקה היא לא בשבילי מחזיקה לך אצבעות , יכולה לאמר לך שהוא אכן עשה מה שהיה יכול עבורי עם מנור וקיבלתי הנחה יפה , מקווה שתעדכני על הצלחה בפעם הבאה .

עינב333

New member
הי אושרת

דיברתי עם מנוראורית אומרת שאכן אקבל פיצוי אך רק לאחר פנייה של הרופאתודה לךובהצלחה

למעלה