בטא שמטא

נועם1003

New member
בטא שמטא

מאוד מנסה להתעודד למרות תנאי הפתיחה המבאסים.יום שני שעבר יום 14 (או 13, לא יודעת איך מחשבים) בטא 31. כמה דמעות זרמו למרות שנאמר לי לחשוב חיובי (תרתי משמע).אתמול, שני - יום 18 (או 19) בטא 85, כלומר הכפילה אבל פי 1.6 בערך. הפעם אמרו לי אופטימיות זהירהאמרו לחזור על הבדיקה ביום ראשון בעוד כמעט שבועיים. ועד אז לדחוף הורמונים כרגיל.עברתי את כל מנעד הרגשות שאני מכירה, וגיליתי גם כמה חדשים שלא הכרתי.אם יש לכם סיפורים מעודדים על התחלות קשות עם סוף טוב זה הזמן לשתף...תודה מראש!נ.באני כותבת עם פסקאות ורווחים והכל מצטמק לעיסה אחת כאן...מעניין למה. סליחה אם זה מכביד על הקריאה.

חיבוק....
אני מכירה, לא יודעת מה קורה עם ההריון שלה כי לא עודכנתי מאז השקיפות העורפית....
למה להמתין לבטא כל כך הרבה זמן???? אני הייתי עושה כל יומיים לראות מה קורה, ובטוח הייתי עושה בראשון הקרוב. אפשר להשתגע ככה גם מהתוצאות הלא ברורות וגם מההורמונים....
אני חושבת שרק אחרי בטא חיובית מבינים שההמשך אולי אפילו קשה יותר....
אז שולחת חיבוק ומקווה לטוב
איילת

בטנונית

New member
גם אני בדעתה של איילת. לעשות ביום א הקרוב ולראות מה הכיוון

ועד כמה יש הכפלות.
מחזיקה לך אצבעות

נועם1003

New member
תודה בנות

אני לא יודעת מה הרציונל להמתנה הארוכה-אולי זה תהליך שעדיף להסתכל עליו במאקרו ולא במיקרו. ואולי זה כי הם בחופשה בסוכות (מישהי יודעת?) ולא מעונינים שאקבל תוצאות ולא אדע איך להבין אותן.מבחינת המתח שלי- הייתי יכולה לחכות עוד כמה ימים מהסיבה שכתבתי למעלה, מה שמציק לי בעיקר הוא שבינתיים אני צריכה, אולי לשווא, להלעיט את עצמי בהורמונים כמו תרנגול המיועד לפיטום. הייתי מפסיקה בכיף ומכינה את עצמי כמה שיותר מהר לשלב הבא-מוקפאים.

צודקת לגמרי אני הייתי בודקת על מנת לדעת היכן אני עומדת...
כדאי לבדוק גם e2 ופרוגסטרון....

נועם1003

New member
בינתיים הבנתי

שלא מתקיימות בדיקות דם במהלך חול המועד למעט מקרים מיוחדים כמו שהם קוראים לזה. מצאתי מרפאה במרכז בריאות האישה שכן עושה ואלך ביום ראשון. בעיני אני מקרה מספיק מיוחד (-: לא נראה לי הגיוני למשוך מצב כזה לעוד שבוע. זה לא אנושי. אני מקווה שלא אקבל הטפת מוסר בהדסה וגם אם כן אני שלמה עם ההחלטה למען בריאותי הנפשית. נראה לי שהם יוכלו להבין. רק מדגיש לי כמה חשוב שיהיה טיפול תמיכתי (נפשית) מלווה בכל התהליך הזה כי יש כל כך הרבה הפתעות וחוסר ידע שמוביל להתחרפנות.אגב, הערכים שלי, על אף שהם נמוכים מאוד, כן מופיעים בטבלת הבטות בטווח הנורמה. למרות שאני דואגת ועוברת עלי ימים לא פשוטים אני עדיין מקווה לטוב...תחזיקו לי אצבעות בבקשה.

מחזיקה אצבעות ו....שיקפצו לך. זה הגוף והנפש שלך.....
אני חושבת שבמקום בו יש לנו כל כך מעט שליטה חשוב לשמור על מה שכן ניתן לשלוט....
למה להיות שבוע באי ודאות ולהמשיך עם התמיכה הגועלית אם אין צורך???

נועם1003

New member
תודה!!!

זה מה שחיכיתי לשמוע....שיש גם סיפורים שמתחילים ככה ומסתיימים טוב. תודה שהשקעת בחיפוש.

נועם1003

New member
מעדכנת- דמעות,ולראשונה של אושר (קטן)

אז עשיתי היום בטא והתוצאה .... (תופים) 346 (לפני 6 ימים היה 85). מותר כבר להיות קצת אופטימיים, נכון? תודה על התמיכה מכן, זה כנראה עוזר.

נשמע טוב
ושזה מכפיל את עצמו בכל יומיים...
בדקת ערכי פרוגסטרון? אני יודעת שהדסה לא בודקים....
אני הייתי ממשיכה לבדוק הכפלות לפחות עוד אחת לראות שמתקדמת לקראת ה 1000 (אז מפסיקים לבדוק)
חג שמח
איילת

איזו בשורה משמחת! זה מעולה! בשעה טובה

נועם1003

New member
מבולבלת ודי מחורפנת...אשמח לעזרה

בטא ראשונה 31בטא שנייה 85בטא שלישית 346בטא רביעית לאחר שבוע (אני בשבוע 6) היום 959בדקתי גם אי 2 היום 5365ופרוגרסטרון 88.4מה קורה? כימי? לא תקין? מיואשת והרופא לא פנוי לדבר. אשמח לכל תגובה...גם רעה. כמובן שאתקשר מחר אבל כרגע צריכה לעבור את הלילה איכשהו...

תעשי אולטרא סאונד ותבדקו אם יש שם שק הריון ושהכל בסדר

שבוע אח"כ תבדקי דופק

למעלה