בטא שלילי..

ניצנים

New member
בטא שלילי..

היי, אחרי שתיפסתי אתמול על כל הקירות האפשריים קיבלתי תשובה של בטא שלילית. ברשותכן,הייתי רוצה לשאול מס´ שאלות: בתאריך 19/5/02 אותר ביוץ (ע"י ערכה) בתאריך 26/5/02 שבוע לאחר הביוץ הייתי אמורה לעשות בדיקת אסרודיול ופרוגסטרון אך מכיוון שלא הייתי בארץ עשיתי אותה אתמול 29/5/02 כ10 ימים לאחר הביוץ. התוצאות: אסטרודיול- 825 פרוגסטרון - 45.83 האם הערכים לא גבוהים מידי בהתחשב בעובדה שאני אמורה לקבל עוד 4 ימים? האם התרחש ביוץ? האם עדיין יש סיכוי להריון הוא שבדיקת דם 10 ימים אחרי הביוץ היא מהימנה? (כמו כן יום לאחר הביוץ התחילו לי רגישות בפטמות שנמשכת עד היום?) חשוב לציין כי החודש לא היו טיפולים! אז... מה דעתכן?

ניצנים בוקר טוב

לפי הפרוגסטרון נראה שבייצת . אם אין אף בעיה נוספת (בעיית זרע וכדומה) כי ציינת שלו עברת החודש טיפול, וכמובן אם עשיתם מה שצריך
סביב הזמן של הביוץ , אז ישנו סיכוי שתיהי בהריון, לא במאה אחוז כמובן , אבל סיכוי ישנו. תאזרי בסבלנות , כי 10 ימים אחרי הביוץ זה עדיין מוקדם לבדיקת הריון, תחזרי על הבדיקה שוב כשאת שבועיים אחרי הביוץ , אז תקבלי תשובה אמינה יותר.
דנדוש

נועם@בת

New member
ניצנים, בדיקת הריון 10 ימים אחרי

ביוץ אינה מהימנה מספיק. אם בתאריך 19/5 הערכה הראתה עליה בLH, זה לא אומר שזה היה ביוץ, רק שהביוץ צפוי ב36 השעות הקרובות. בכל מקרה, גם אם עברו 10 ימים אחרי ביוץ, חכי עוד 4 ימים ואז תבדקי. פחות מ14 יום אחרי ביוץ, לא שווה להסתכן בבדיקה, ועדיף בדיקת דם ולא מקלון. ערכי הבדיקה שבוע אחרי הביוץ מאשרים שהיה ביוץ. לגבי רגשיות בפטמות, האם זאת תופעה חריגה אצלך? לפעמים (ואני לא רוצה להשלות) זאת תופעה אופיינית לתחילת הריון, אבל לא חושבת שהיא מתחילה יום אחרי הביוץ. שיהיה בהצלחה
נועם

למעלה