בטא שלילית

שחר רו1

New member
בטא שלילית

נכון שהנמכתי ציפיות לאור האיכות הנמוכה של העוברים ובכלל כל הסבב הזה שנראה כמו חלום רע, עדיין בשניות שנכנסתי לאתר קיוויתי שאולי ברחם שלי העוברים יהפכו למצטייני נשיא.
אז אחרי שחזרתי למציאות רוצה לעדכן שמבעוד מועד קבעתי תור לרופא שלי בעוד 3 ימים כדי לראות מה יש לו להציע ומה דעתו על מה שהיה וחוץ מזה קבעתי תור לעוד שבוע וחצי לד"ר חסון המקסים שאצלו עשיתי את הסבב הקודם ושעובד עם אסותא רמת החייל. יצרתי אתם קשר ושמחתי לשמוע שבמידה וארצה לחזור לשם רק אצטרך לשלוח את הבדיקות שחידשתי כי לא היו בתוקף.
מנסה להתנחם בכמה ימי שקט ללא הורמונים ותמיכה מגעילה.
מבינה מכן שאי אפשר להמשיך ישר לסבב נוסף, אבדוק גם עם הרופא, למרות שבאמת שבתכלס הסבב הזה לא נחשב (ככה הצלחתי לשכנע את בעלי שמת כבר לפרוש לפנסיה בכל הקשור להבאת ילדים).
עשה טוב לשתף

haych

New member

מכירה את זה שלמרות שנראה שהכל לא הולך עדיין יש לנו שמץ של תקווה...
בכל שלילי אני אומרת לעצמי - "אבל איך נתת לעצמך לקוות? למה שהפעם התוצאה תיהיה שונה?" ואז זה דווקא מנחם אותי שיש לי את התקווה הזאת, שהשליליים האלה לא *לגמרי* מדכאים אותי. שהרוח מנצחת.

מצויין שיש לך כבר תוכנית להמשך, להיות בעשייה נותן כח. ולהיות בלי תמיכה זה בכלל פינוק :)

mevugeret1975

New member

גם כשמנמיכים ציפיות עדיין השלילי כואב ומתסכל. מתבאסת יחד איתך, גם אצלי שלילי מלפני שבוע.
לי היו עוברים מצטיינים ועדיין שלילי, אז אפילו אין את מי להאשים..אופס, שכחתי-43.5.
טוב שיש לך לאן להמשיך (וחשוב-עם מימון).

ולמה לא כדאי לעשות שאיבות עוקבות (חודש אחרי חודש)?
ד״ש לבעלך מבן זוגי-הדעה שלו בעניין לא שונה

שחר רו1

New member
לדעתי הקופה לא תאשר לי

שאיבה חודש אחרי חודש. בעניין האשמה, בימים האחרונים אני בהשלמה עם זה שמה לעשות הביציות שלי כבר לא משהו בכלל ואולי זה בכלל לא קשור למעבדה באלישע. אקבל החלטה איפה אני ממשיכה אחרי שאפגוש את הרופא הנוכחי שלי.

איגי84

New member
אמרו לך שהקופה לא תאשר שאיבות חודש אחרי חודש?

אני עשיתי שאיבות חודש אחרי חודש. אני לא יודעת בוודאות שהקופות מאשרות דבר כזה כי היה לי אישור מראש ל-4 שאיבות, אז לא הייתי צריכה לבקש אישור לזה מהועדה. מה שאני כן יודעת, זה שהרופא שלי לא ידע שיש לי כבר אישור (אני זוכרת בודאות שהוא לא ידע כי הוא מילא לי טופס בקשה חדש באותה פגישה) ואמר שזו לא בעיה לעשות עוד שאיבה מיד.

מצטערת לשמוע על השלילי
. אל תמהרי כל כך להאשים את הביציות שלך. היה פרוטוקול שונה אם אני זוכרת נכון - זאת לגמרי יכולה להיות הסיבה. מאחלת לך חוויה מתקנת בסבב הקרוב.

prule

New member
אני ממש מתנצלת...ולגבי חודש הפסקה

זה לא תמיד ככה.
אצלי למשל יחסית זה יוצא חודש אחרי חודש..
זה דורש ממני אומנם הרבה מחשבה ותכנון...אבל זהו...
בנוסף אני מנצלת גם את.ה3 רופאים בשנה שיש לי ולבעלי שזה שרפ...שזה 6 בשנה שרפ
אז יחסית יוצא

שירלי 666

New member
לפי מה שהסבירו לי בחודש הפסקה

הגוף צריך לאזן את עצמו מכמויות ההורמונים שקיבל. ולכן לא ממליצים ברצף להמשיך ללא הפסקה את התהליך.

מפעם

New member

אין מצב להנמיך ציפיות.. זה עובד רק בתאוריה.
חשוב להבין מה קרה, מקווה שתקבלי תשובות מספקות ובינתיים לחזור למה שכבר עבד נראה כמו הדבר הנכון לעשות.
בקשר לטיפולים עוקבים, תנסי לבקש ויש מצב שיאשרו..

שחר רו1

New member
מחמם את הלב שאתן מגיבות ותומכות

אני די לבד בתהליך, החברות שלי כבר לא בעניין של להביא ילדים ולא לגמרי מבינות אותי, תומכות, אבל אין לי חשק לשתף בפרטים. הבן זוג שלי, כמו שכתבתי לא בעניין, אבל מאפשר לי נכון לעכשיו להמשיך לעוד סבב. אני מבינה אותו לגמרי ולא כועסת. אמא שלי ממש תומכת ומחפשת לי כל מני דוגמאות של נשים שילדו בגיל מאוחר, זה מצחיק, אבל גם נחמד שהיא מאמינה בי.
אז אני מוצאת פה מקום להזדהות ולתמיכה וכמובן גם לידע. יש גם משהו בזה שזה אנונימי שמאפשר פתיחות, למרות שתמיד אני משוכנעת שמי שמכיר אותי ונמצא פה מזהה אותי. לא איכפת לי בתכלס, לא מתביישת בשום דבר.
בא לי להמשיך מייד לסבב ולא לבזבז עוד חודש, גם בהחלט אבקש לחזור לגונאל, איכשהו הגוף שלי מגיב אליו טוב יותר ממונפור. בגלל שיש לי עניינים עם סמכות תמיד נראה לי שהרופא יודע הכי טוב ושצריך לקבל את דבריו, אבל אני לומדת שזה לא מדוייק ושחשוב שאני אגיד מה אני חושבת ורוצה. אעדכן אחרי הפגישה עם הרופא בשישי,
תודה ובשורות טובות לכולן.

mevugeret1975

New member
מבינה אותך לגמרי

אני לעומתך מאוד מתביישת מכל העניין. אני מרגישה שאם מישהוא מהחברים או בעבודה יידע-אמות מרוב בושה. זה לא נכון, אני יודעת. לא סיפרתי לאף אחד, רק בת הגדולה שלי יודעת. עצוב, בגלל זה גם התרחקתי מהחברות בזמן האחרון. קשה לחיות את הטיפולים האל, הכל מתרכז סביבם, ואפילו אין עניין בדברים אחרים.

לעניין הורמונים -לא חשבת לנסות פרגובריס?

haych

New member
מצטרפת להמלצה על פרגובריס

יש לה השפעה טובה על השחלות.
אני מגיבה מאוד יפה לשילוב של פרוגובריס עם טיפהל'ה גונאל.
יודעת שגם צילה נמנית על מועדון המעריצים שלה.
תרופה שטן (שורפת בטירוף) אבל עושה את העבודה.

מפעם

New member
גם אני ממליצה על פרגובריס

אצלי במינון זהה לגונאל הכפילה את מספר הביציות.
עם מונופור אין לי הרבה ניסיון אבל פרגובריס זה אותו דבר רק סינתטי ואם גונאל עובד עליך טוב אז סביר שגם פרגובריס

למעלה