בטא שלילית

shirzon

New member
בטא שלילית../images/Emo7.gif

היי בנות, קיויתי מאוד אך הייתי מוכנה לגרוע מכול - עדיין אין יותר מבאס מלשמוע את הקול העצוב של האחות שאומרת "אני מצטערת"..-לא משנה כמה הכנתי את עצמי לתשובה שלילית עדיין פינטזתי על תשובה חיובית- כי לפנטז מותר לא?( ואני הרי אחרי לפרוסקופיה) קצת עצוב אבל לפחות אני בבית( מקוררת) ובטח מחר כבר הכול ייראה יותר טוב ופחות שחור. הקרחון שלי לא שרד- זה המוקפא האחרון ועכשיו ממשיכים הלאה- יום א' כבר יש לי תור לרופא שלי.

ha1231

New member
צר לי לשמוע על השלילי../images/Emo201.gif

תאספי כוחות ותמשיכי לטיפול האחרון והמנצח.
החלמה מהירה

גל 4

New member
עצוב עצוב...../images/Emo201.gif

אבל את נשמעת לי חזקה ואופטימית!!! קבלי חיבוק וחיזוק!!

אוי חמודה../images/Emo201.gif

הפנטזיות האלו כל כך מוכרות ...( אני בלי חצוצרות ועדיין מקווה לנס טבעי
) ואי אפשר לשלוט בהן. אבל לא רחוק היום בו הפנטזיה תתממש והחלום יהפוך למציאות עד אז

היי מתוקה

מצטערת לשמוע על השלילי ושולחת לך חיבוק. גם אני כמו דוב דוב בלי חצוצרות ומפנטזת שאולי בכל זאת... הכל מותר מאחלת לך שבקרוב תבשרי לנו בשורות משמחות בנתיים קבלי חיבוק ותתחזקי נשיקות

ר ו מ י ה

New member
מצטערת כל כך ../images/Emo201.gif

מכירה היטב את ההכנה למשמע השלילי, כמו גם את התדהמה כאשר האחות מבשרת שזהו אכן שלילי. תמיד יש את התקווה והאכזבה כואבת באותה המידה. מקווה שהיום הכל נראה טיפלה יותר אופטימי ושקיבלת כבר את הפרוטוקול לטיפול המנצח
המון הצלחה ותרגישי טוב עם הצינון הזה.

שירזון יקירה../images/Emo24.gif

באמת עצוב וכואב לקבל שלילי אבל תמיד צריך לשמור על אופטימיות ואני שמחה לראות שיש בך את זה ("ובטח מחר כבר הכול ייראה יותר טוב ופחות שחור"). עכשיו נפתח דף חדש, טיפול חדש, התרגשות חדשה, ציפיה חדשה והלוואי הלוואי סוף משמח ביותר
מחזיקה לך אצבעות
בהצלחה

למעלה