בטא קטן מ-2

zamzam

New member
סנוניתוש אני מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

חשבתי עלייך היום וכל כך קיויתי לשמוע ממך בשורות טובות. נותר לי רק לחבק אותך חיבוק גדול ולהיות איתך בצער, וגם אם הדרך שלנו קשה ומאכזבת בסוף זה יצליח

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif סנונית ../images/Emo14.gif

כואב לי לקרוא על השלילי שלך, ועוד יותר כואב לדעת כמה שזה מרסק אותך
. אנחנו רוצות, מדברות, מתפללות ומקוות אבל למציאות יש דרכים משלה, המציאות נושכת. את צודקת, יש כאלה שמצליחות במכה ראשונה, ויש כאלה שחוטפות עוד מכה ועוד מכה עד שמצליחות. המכות האלה כואבות, במיוחד בגלל שהן נוחתות על המקום הכי כואב בנשמה. צודקת יפתי, העולם אכזר, העולם לא פייר כשמסתכלים עליו מגובה הרחם הפרטית שלך, ונכון לרגע זה אין לך נקודת מבט אחרת. אז שולחת לך עוד חיבוק ועוד חיבוק ועוד מילים של אהבה למקום הזוועתי הזה שנפלת אליו. אבל שולחת גם חבל, וסולם ומדרגות לטפס חזרה למקום גבוה יותר.
נועם

שושא

New member
שולחת חיבוק ענק

אניכל כך מצטערת לשמוע וכל כך מזדהה עם ההרגשה שלך עד שזולגות לי דמעות ותקוע לי משהו בגרון .. אבל יש חבל שמחכה לך בקצה המנהרה וכדי להגיע אליו צריך כנראה קצת יותר להתאמץ אז תעזרי כוח תנסי לשכוח ולקום בבוקר עם חיוך ותקוה ענקית שבקרוב מאד הבטא תהיה חיובית

elad04

New member
לא להישבר סנוניתי מותר לעצור ובטח

לבכות אך להרים את הראש ולהמשיך קדימה. הרבה אהבה... ובהצלחה

nuli 25

New member
סנונית היקרה../images/Emo14.gif

אני קוראת את ההודעה שלך והלב נצבט עם כל מילה. אני שולחת לך המון חיבוקים לעידוד ומקווה שבמהרה תקבלי את כרטיס חברת המועדון הנכסף.

ziziub

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gifענק ואוהב, בפעם הבאה

את תצליחי בטוח, נכון שזה לא מנחם (מי כמוני יודעת), אך אל תתיאשי יקירה,חזקי וראי רק את הטוב והמשיכי הלאה אל הטיפול הבא שיביא לך את ההריון הנכסף. נשיקה וחיבוק דב - סיגלי

זהבית א

New member
ליבי איתך

אין מילים שיכולות לנחם, לצערי כולנו חוינו את ההרגשה המזופתת הזו. נשאר לנו רק להתחזק לפעם הבאה כי אין ברירה אחרת. חברה שלי אומרת לי כל הזמן כל הכבוד לך שאת לא מתיאשת ויש לך כוחות להשיך הלאה, ואני אומרת לה איזו ברירה יש לי, זה לא שיש לי כוחות אלא אין לי ברירה, בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך, לבכות זה בסדר גמור, אבל חיביים להמשיך הלאה, שולחת לך שק מלא כוחות מחודשים, ומי יודע אולי בפעם הבא הנבטא תפתיע (הלואי)

מם 1971

New member
ליבי איתך ../images/Emo24.gif

כל כך מוכר, כל כך כואב ואין באמת איך לנחם רק התקווה , התקווה שבפעם הבאה זה יצליח
אז שולחת לך חיבוק ענקי
ומקווה מכל הלב שהאור יגיע אליך במהרה

Galit29

New member
סנונית רק עוד קצת להמשיך ולחתור

אין מה להגיד כשההרגשה היא זיפתית, אבל את בעצמך רואה איך העיניינים מתחילים לאט לאט להסתדר

14me

New member
יקירתי,

מצטערת כל כך בשבילך, משתתפת בכאבך , מאחלת לך הלוואי הלוואי וזאת תהיה התוצאה האחרונה השלילית ומי יתן ובפעם הבאה תודיעי לנו על הודעה משמחת. *לפי מה שאנו קוראות בפורום כנאה שכן יש לנו סיכוי וזה יקרה גם לנו מבטיחה לך , יבוא יום והוא יגיע שאת תודיעו לנו שאת בהריון, מחבקת אותך חזק חזק חזק
.

יולי 154

New member
אוי סנוניתוש

כל כך קיויתי ביחד איתך... תני לעצמך את הזמן להיות עצובה, אבל אני בטוחה שבעוד כמה ימים הכל ייראה אחרת והתקווה תחזור. אני אמשיך להחזיק לך אצבעות לפעם הבאה! בינתיים קחי
ענק ממני! אוהבת,

חגיתלה

New member
סנוניתוש ../images/Emo7.gif איתך

את כל כך צודקת. אין לי מילים שיכולות לנחם אותך. תצעקי, תבכי, תצרחי. תוציאיהכל. שולחת לך מליון חיבוקים ויחד איתם קרן
לימים טובים יותר. כשתרגישי מוכנה תטפסי לך חזרה במעלה הסולם.

elian5

New member
סנוניתוש , ההרגשה מוכרת... ../images/Emo24.gif

רגע אחד
למעלה , רגע שני
למטה, אני שולחת לך חיבוק גדול , והלוואי שזה יצליח בפעם הבאה

בולה101

New member
סנוניתוש אחותי לסירה../images/Emo24.gif

אוףףףףףףףףףףףףף. כמה שזה נמאס לשמוע את התוצאה המעליבה הזו. סנונית מתוקה. אני מקווה שהיום את מרגישה קצת יותר טוב והצלחת להתאושש. היום הראשון את בטח יודעת הוא הכי קשה ועצוב. הכל נראה לך שחור. אני מקווה שהיום את מצליחה כבר לראות נקודת אור קטנה שתגדל ותגדל עד לתוצאה המיוחלת. כל כך מבינה את האכזבה שלך. מחבקת אותך חיבוק אוהב מכאן ואומרת לך שליבי איתך. מקווה שזה השלילי האחרון שנשמע כולנו.

למעלה