בטא קטן מ-2

סנונית 1

New member
המון תודה לכולם ../images/Emo140.gif

ולא היום לא היה יום חדש והדמעות לא נעלמו והרצון להתחפר מתחת לשמיכה נשאר והכאב גדול. דיברתי עם ד"ר ברקוביץ שאמר שלאור השיפור המשמעותי בזרע ולאור העובדה שההורמונים גורמים לביציות שלי להיות מגורגרות ובלעדיהם הביציות שלי חלקות נלך על הזרעה טיבעית מעקב ללא הורמונים והזרעה, מקווה להצליח למרות שאני כבויה עכשיו. בהזדמנות זו אני רוצה לברך את כל ההריוניות החדשות, מאחלת הצלחה לכל הנשאבות וחושבת על כל אחת ואחת מכן רק שלא מוצאת את הכוחות להגיב להודעות. תודה אמיתית לכולכן/ם תודה מיוחדת לנועם שבהודעה שלך עטפת אותי בחום וברוך, תודה.

רחל5

New member
אמרת הזרעה על מחזור טבעי?

רק רציתי לעודד אותך - אני בסוף שליש ראשון של הריון, אחרי הזרעה על מחזור טבעי אצל ד"ר ברקוביץ'. טיפול מומלץ ביותר, מבחינתי (הסבל קטן, יחסית, והסיכונים מופחתים). את יודעת שגם אצלינו בעיית הזרע היא כזו שמצריכה, בדרך כלל, IVF. ובכל זאת... אני מהמרת על הסוס הזה!

דנה121

New member
סנונית יקרה ../images/Emo14.gif

כל כך קשה לשמוע על השלילי שלך, ויותר קשה לשמוע אותך כואבת. את שמחבקת ומחזקת פה את כולם, וכל הזמן שמחה. את כרגע כבויה, וזה ייקח עוד כמה ימים עד שתתאוששי, ובכוחות מחודשים תתכנני את הטיפול הבא. אני שמחה שיש שיפור בזרע ויש לך סיכוי לעשות את זה אחרת. אני מאחלת לך מכל הלב קודם כל שתתאוששי ותתחזקי, ויותר מכל בהצלחה בטיפול הבא. דנה

למעלה