בטא קטן מ-2

סנונית 1

New member
בטא קטן מ-2 ../images/Emo7.gif

אז מה יש להגיד כשרואים תוצאה כזאת. המסך מחשיך והלב נשבר, מתרסק! הייתי היום בהרגשת ריחוף הנה אני הולכת להיות שמחה, הפעם זה חייב להצליח ואני אראה בטא יפה, אפילו לא חשבתי על ניסוח הודעה רק על הקמת משפחה והמילה משפחה טעמה כדבש. אז עכשיו נדמה שיש מועדון יוקרתי של נשים הרות, הורים לילדים שמשום מה אין לי כניסה אליו ואפילו 40 זריקות בבטן לא שיכנעו את המנהל, שדי לסבל וגם לי מגיע להיות חברה. ויש כמה חברות טובות שהחזיקו אצבעות ותגידו שזה מוזר אבל אני מתביישת פשוט מתביישת להגיד זה שוב נכשל, נכשל, נכשל, נכשל. ואני שהרגשתי את העוברים שהחזירו שרתי ודיברתי אליהם והייתי הכי אופטימית שבעולם שאף אחד לא יגיד לי שמחשבות חיוביות עוזרות- בולשיט! יש כאלה שהולך להן ויש כאלה שנכשל! אז עד מתי? סנונית שהיום חושבת שהעולם אכזר.

גולה1

New member
הלוואי והיו לי מילים לנחם אותך

אך אין לי. אני מצטערת בשבילך ומבינה אותך מאוד מאוד. מותר לך לבכות מותר לך לכעוס על כל העולם, אבל את צריכה מהר מאוד להתפקח ולחשוב חיובי כי אין ברירה יש לנו מטרה ונשיג אותה!! חזקי ואימצי. ליבי איתך.

העולם באמת אכזר...(לצערי../images/Emo70.gif)

ונסתרות דרכי האל... אבל, גם זמנך יגיע! עוד קצת סבלנות
שרון

blessed

New member
אוי סנונית מתוקה

אני לא יודעת מה להגיד ואיך לעודד אותך. כ"כ עצוב לי שפשוט איבדתי את המילים. אני שולחת לך חיבוק חזק חזק ובוכה יחד איתך.

chompi XL

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif סנונית יקרה

צערך מציף את נשמתי, כמה קיוותי בישבלכם...... אוףףףףףףףףף מקווה שדמעות העצב שלך יהפכו בקרוב לדמעות שמחה

neta2

New member
סנונית יקרה,

אני באמת ככ מצטערת
אוףףףףף. בוכה איתך ונזכרת עד כמה אני התביישתי לומר שוב ושוב שזהשלילי. ואני יודעת שאולי זה לא ינחם כעת, אבל זה יקרה חמודה! זה יקרה!! ואת תהיי אמא מופלאה.

חבובי

New member
מצטערת בשבילך...../images/Emo14.gif

מקווה שתמצאי את הכוח ותמשיכי הלאה....... ישירות לפעם המוצלחת באמת!!!!

רוית ב

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gifמצטערת כל כך../images/Emo24.gif

תנוחי ותאזרי כוחות לטיפול המנצח האחרון שעומד מולך. בסוף זה חייב להצליח ואת תשכחי אני מבטיחה

תקווה281

New member
סנונית,

זאת אני שעזרת לי כ"כ המון במידע על ברקוביץ.אני בטוחה שזה יצליח לך בקרוב, כי מגיע לך הכי בעולם

אלה 2

New member
../images/Emo7.gifאיתך... נורא כואב ומאכזב../images/Emo7.gif

אין מילים. באמת עד מתי?

תולו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

והמון המון חיבוקים נוספים. כואבת בשבילך

סנונית יקרה../images/Emo7.gif

אין לי מילים, הרי כולנו היינו שם ועדיין לא מתרגלים לכשלון, המר והקשה הזה. אני יודעת שעכשיו את לא רוצה לשמוע שיהייה בסדר אבל אני חייבת לומר שיהייה בסדר פשוט כי יהייה, חייב להיות אם לא הפעם אז בפעם הבאה.

Big Mama 1

New member
לא נכון?!?!?! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

די כבר! כל כך קיוויתי להודעה אחרת ממך. היום העולם באמת אכזר, מחר אולי הוא יהיה קצת יותר רחמן ויחוס עלינו.

אפרסקה

New member
סנוניתוש מתוקה שלי ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

בימים כאלה, ולנוכח הודעות כאלה, אני נשארת נטולת מילים. כמה קשה, כמה כואב, כמה לא הוגן. שולחת חיבוק ועוד אחד ועוד

פליאה 4

New member
נותר רק ../images/Emo24.gif כ"כ קיוינו בשבילך

סנונית אני מאוד מבינה אותך ועד כמה קשה לך היום אבל מחר יגיע יום חדש עם תיקוות חדשות וממשיכים לחתור בסירה כי יש לך מטרה להקים משפחה מותר גם לעשות הפסקה זה נותן המון כוחות שיהיה לך בהצלחה ובפעם הבאה מאחלת אני לך שתבשרי לנו בשורות טובות אמן

עצוב לי לשמוע ושולחת לך ../images/Emo24.gif

הכי גדול שיש!!! כל כך קיויתי בשבילך שהחודש הזה הוא שלך....לא נורא, כנראה צריך סבלנות יותר ממה שיש לנו....אבל בסוף זה יגיע ובגדול!!!

למעלה