בטא נמוכה כמה זמן צריך לחכות במידה והבטא ממשיכה להיות נמוכה ומה המשך הטיפול שצריך לבצע
מ מודאגת מאוד10 New member 23/3/04 #1 בטא נמוכה כמה זמן צריך לחכות במידה והבטא ממשיכה להיות נמוכה ומה המשך הטיפול שצריך לבצע
מ מודאגת מאוד10 New member 23/3/04 #2 שכחתי הכוונה שייש הכפלות אך הם איטיות עשיתי אולטרסאונד ורואים הריון אבל אני לא מבינה מה יכולה להיות הסיבה לכך
שכחתי הכוונה שייש הכפלות אך הם איטיות עשיתי אולטרסאונד ורואים הריון אבל אני לא מבינה מה יכולה להיות הסיבה לכך
B Big Mama 1 New member 23/3/04 #3 תלוי באיזה יום ומה מידת הסטייה לפעמים זה לא מכפיל כל כך טוב אבל פתאום מסתדר ולפעמים לא תתני עוד קצת פרטים, יהיה יותר קל לענות לך. אם בא לך תשלחי מסר.
תלוי באיזה יום ומה מידת הסטייה לפעמים זה לא מכפיל כל כך טוב אבל פתאום מסתדר ולפעמים לא תתני עוד קצת פרטים, יהיה יותר קל לענות לך. אם בא לך תשלחי מסר.
נ נועם@בת New member 23/3/04 #6 קשה לענות כשאת לא נותנת שום נתון מספרי. מה היו תוצאות הבטא ובאיזה ימים. האם נראה שק הריון, דופק? האם זה מתאים לגיל ההריון? תחזיקי מעמד נועם
קשה לענות כשאת לא נותנת שום נתון מספרי. מה היו תוצאות הבטא ובאיזה ימים. האם נראה שק הריון, דופק? האם זה מתאים לגיל ההריון? תחזיקי מעמד נועם
פ פּוֹנְג New member 23/3/04 #4 אני חושבת שאם הבטא נמוכה ולא מכפילה את עצמה כמו שצריך אך עולה, צריך לבדוק אם יש שק הריון ואחר כך דופק ואם לא ( ) אז לחכות שהיא תתאפס.
אני חושבת שאם הבטא נמוכה ולא מכפילה את עצמה כמו שצריך אך עולה, צריך לבדוק אם יש שק הריון ואחר כך דופק ואם לא ( ) אז לחכות שהיא תתאפס.
O orel06 New member 23/3/04 #5 יקירתי נסי לצרף קצת יותר פרטים אולי מס' בטא??? או באיזה יום את נמצאת לאיחור הווסת וכו'???