בטא חיובית!!!

rinat043

New member
בטא חיובית!!!../images/Emo13.gif

בנות אני עדיין לא מאמינה שזה קורה לי.. בדקתי ביום א' בטא והיא הייתה 159 והיום בדיקה שנייה 364 אין מילים לתאר את האושר הזה והלוואי שכל מי שחפצה בהריון תזכה בקרוב לבטא חיובית והמשך הריון תקין... אני עדיין כ"כ מפחדת שלא להתאכזב ויש עוד כ"כ בדיקות לעבור ובע"ה אני מקווה שהכל יהיה מעכשיו בסדר
עברתי מספיק! להזכירכן זה IVF שני שלי (ראשון אחרי הניתוח ), אין ספק שללא הניתוח לא הייתי במקום הזה היום. אתן בנות מדהימות אחת אחת ובלעדיכן לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי ובלעדיכן אני בטח הייתי ממשיכה להתברבר אצל רופאי נשים שלא מבינים כלום באנדו' ומבזבזת את הזמן שלי. אז תודה בנות על הכל
, על העזרה, על התמיכה וגם אם אני לא כותבת פה הרבה רק שתדעו אין יום שאני לא נכנסת לפורום הזה ופשוט מרגישה שאני מכירה פה אחת אחת באופן אישי. ועוד דבר אחרון לסיום.. אני אמנם לא דתייה ולא מתיימרת להיות (בלי שום כוונה לפגוע חלילה) אבל החלטתי שהפעם לפני ההחזרה אני הולכת למקווה, וכך היה, זו פעם ראשונה אחרי החתונה שהלכתי למקווה, וזה פשוט מדהים. יכול להיות שיש משהו בזה אני ממש לא יודעת.. אבל אצלי זה עבד
..אז אולי שווה לנסות..

מזל טוב

איזה אושר שמחה לשמוע להמשך ארוך עגול משעמם ותקין מיליון חיבוקים זהירים... המון ברכות איזה בשורה טובה שיהיה במזל טוב

galim29

New member
מזל טוב.. נפלא../images/Emo140.gif

לא מבינה עדיין בבטא אבל נשמע נפלא... שימשיך ככה.
ולגבי המקווה - שום דבר לא מזיק ולהיפך, גם אני לא דתיה ורחוקה מזה מאוד אבל יש דברים שנסתרים מאיתנו והיהדות היא עולם בהחלט נסתר ומופלא... יאללה, תתחילי לפזר את האבקה... יש פה תור

luli74

New member
שיהיה בשעה טובה- וכמובן מזל טוב!../images/Emo57.gif

מאחלת לך היריון עגול ומשעמם!

קרנון32

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

איזה יופי איזו שמחה!!! שיהיה הכי נעים וקל והמון בהצלחה!! הודעה שניה של הריון בשבועיים האחרונים... כן ירבו!!!

Yada2

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif

מחזיקה אצבעות ל-40 שבועות משעממים.

זואילי

New member
קולולווווווווווווו ../images/Emo24.gif

איזו הודעה משמחת! שימשיך תקין, עגול ומושלם
נושמת עמוק את האבקה שפיזרת, כן ירבו הריונות בנות הפורום

rinat043

New member
בנות תודה, תודה, תודה אתן מדהימות!!!

זה כ"כ מחמם את ה
תודה לכל הברכות והאיחולים
ואמן שאני אפתח פה שרשור של הריונות של כל בנות הפורום שחפצות בכך
. ושוב אוהבת את כולכן

הגולשת3

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב! זה פשוט נפלא

מאחלת לך הריון תקין ומהנה כהכנה לאמהות נעימה ומוצלחת
מאד מעודד לשמוע על הצלחות לאחר ניתוח וטיפול באנדו!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה אושר

rinat043

New member
תודה בנות אתן מדהימות../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

sheronher

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מזל"ט ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך הריון תקין,עגול ובריא
תשמרי על עצמך ועל החיים שמפעמים בתוכך
ותישארי איתנו

למעלה