בטא חיובית!!!../images/Emo13.gif
בנות אני עדיין לא מאמינה שזה קורה לי.. בדקתי ביום א' בטא והיא הייתה 159 והיום בדיקה שנייה 364 אין מילים לתאר את האושר הזה והלוואי שכל מי שחפצה בהריון תזכה בקרוב לבטא חיובית והמשך הריון תקין... אני עדיין כ"כ מפחדת שלא להתאכזב ויש עוד כ"כ בדיקות לעבור ובע"ה אני מקווה שהכל יהיה מעכשיו בסדר
עברתי מספיק! להזכירכן זה IVF שני שלי (ראשון אחרי הניתוח ), אין ספק שללא הניתוח לא הייתי במקום הזה היום. אתן בנות מדהימות אחת אחת ובלעדיכן לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי ובלעדיכן אני בטח הייתי ממשיכה להתברבר אצל רופאי נשים שלא מבינים כלום באנדו' ומבזבזת את הזמן שלי. אז תודה בנות על הכל
, על העזרה, על התמיכה וגם אם אני לא כותבת פה הרבה רק שתדעו אין יום שאני לא נכנסת לפורום הזה ופשוט מרגישה שאני מכירה פה אחת אחת באופן אישי. ועוד דבר אחרון לסיום.. אני אמנם לא דתייה ולא מתיימרת להיות (בלי שום כוונה לפגוע חלילה) אבל החלטתי שהפעם לפני ההחזרה אני הולכת למקווה, וכך היה, זו פעם ראשונה אחרי החתונה שהלכתי למקווה, וזה פשוט מדהים. יכול להיות שיש משהו בזה אני ממש לא יודעת.. אבל אצלי זה עבד
..אז אולי שווה לנסות..
בנות אני עדיין לא מאמינה שזה קורה לי.. בדקתי ביום א' בטא והיא הייתה 159 והיום בדיקה שנייה 364 אין מילים לתאר את האושר הזה והלוואי שכל מי שחפצה בהריון תזכה בקרוב לבטא חיובית והמשך הריון תקין... אני עדיין כ"כ מפחדת שלא להתאכזב ויש עוד כ"כ בדיקות לעבור ובע"ה אני מקווה שהכל יהיה מעכשיו בסדר