לפני האפיקומן ../images/Emo155.gif עוד קושיא...
עוד קושיא...
(בסוף עוד תצטערי על זה שענית...
...) קודם כל - הבדיקה נקראת פיפל- כמו אנשים? וחוצמזה- עושים את הבדיקות בקופ"ח? אם לא- איפה, כמה זמן המתנה, וכמה היא עולה?... זהירות, נראה לי שעד פסח אני במצב קושיא...
...
לפני האפיקומןכמה תשובות-זהירות ארוך
בקשר לביופסיה אני מציעה לך להתעקש ולדרוש זאת ולבקש באותה הזדמנות גם פיפל שזוהי מין סריטה שעושים לרירית ודגרמת לה להשתקם ויש מחקר של דר ברש שמראה על עליה משמעותית בהשרשה אחרי הפיפל זה נכון שהרופאים לא ששים לא לפיפל ולא לביופסיה לפיפל כי אין עדיין תוצאות משמעותיות ולביופסיה כי לרוב התוצאה היא לא חד משמעית והם לא יכולים להעזר בה אבל מה שלא מזיק אולי יועיל במקרה של הפיפל ובמקרה של הביופסיה אולי תהיה תוצאה שחשובה להמשך ואם לא אז מה טוב.אני עשיתי גם את הביופסיה וגם את הפיפל אצל הרופא הפרטי שלי תמורת סכום ממש לע משמעותי. בקשר לתמיכה אין משמעות לביוץ מפני שפרוגינובה מונעת ביוץ ולכן גם אם את מהלא מביצות אנחנו כולם מגיעות לאותו מצב בחודש של פרוגנובה אני תמיד מתחילה עם התמיכה ביום של השאיבה זאת אומרת כשהתורמת נשאבת אני מזריקה(כל אחת והעבודה שלה) וממשיכה עם התמיכה עד לשבוע ה12 של ההריון אלא מה ??? בקשר לרמות הe2 והפרוגסטרון-לפני ההחזרה הפרוגסטרון צריך להיות נמוך וה2e צריך לעלות כדי הוא יעלה את מקבלת אסטרוגנים אם בצורת פרוגנובה או מדבקות או אסטופם-וזה בעצם רקורה במחזור רגיל כשהזקיקים גדלים הם מפרישים אסטרוגן. הפרוגסטרון לעומת זאת חס וחלילה שיעלה כי אז נוצר ביוץ והרירית עלולה להתפרק.. אני נשלחת לעשות את הבדיקה הזאת פעמיים לפני שאני מוכנה לנסיעה וכמובן גם בדיקה של הריריתאני מקווה שמגיע לי אפיקומן??![]()
(בסוף עוד תצטערי על זה שענית...