בטא - האם הריון כימי

מצב
הנושא נעול.

niki933

New member
בטא - האם הריון כימי

בטא - האם הריון כימי
לצערי לאחר הפריה בעזרת תרומת ביצית (3 עוברים) הבטא ביום 12 היתה 92, ביום 14 - 212, ביום 16 ירדה ל 204 ויום אח"כ ירדה ל 92. האם בודאות הריון כימי? האם יתכן שעובר אחד בכ"ז נקלט? האם להפסיק תמיכה? ניקי

בשום פנים באופן לא...

בטא - האם הריון כימי
לצערי לאחר הפריה בעזרת תרומת ביצית (3 עוברים) הבטא ביום 12 היתה 92, ביום 14 - 212, ביום 16 ירדה ל 204 ויום אח"כ ירדה ל 92. האם בודאות הריון כימי? האם יתכן שעובר אחד בכ"ז נקלט? האם להפסיק תמיכה? ניקי
בשום פנים באופן לא...
בשום פנים באופן לא להפסיק את התמיכה. אני רוצה להאין שבכל זאת עובר אחת בכ"ז נקלט. תתיעצי אם הרופא שלך לגבי התמיכה. המון המון בהצלחה.

לעשות שוב בדיקה כדי לראות מגמה.

בטא - האם הריון כימי
לעשות שוב בדיקה כדי לראות מגמה.
וכמובן להתייעץ עם הרופא.בהצלחה

אדוינה

New member
ניקי,מחזיקה אצבעות חזק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בטא - האם הריון כימי
ניקי,מחזיקה אצבעות חזק

הלוואי ועובר אחד לפחות נקלט!

גולה1

New member
מחזיקה אצבעות שלפחות אחד נקלט

בטא - האם הריון כימי
מחזיקה אצבעות שלפחות אחד נקלט
אל תפסיקי על דעת עצמך תתיעצי ברופא. מקווה שאת בהריון.

צוקה1

New member
חלילה -לא להפסיק תמיכה

בטא - האם הריון כימי
חלילה -לא להפסיק תמיכה
מיקי אפשר שכמה עוברים נקלטו אך אחד או שניים לא שרדו ולכן הירידה בבטא מקרים כאלה יש לא מעט אז תאזרי בסבלנות וקצת אופטימיות ומחכה לעידכון משמח מחזיקה אצבעות בהצלחה צוקה

niki933

New member
תודה על התגובות

בטא - האם הריון כימי
תודה על התגובות
לצערי זה לא הריון ועל פי הרופא הפסקתי את התמיכה. מקווה לבשורות טובות יותר..

כל כך מצטערת לשמוע. מקווה שאת

תודה על התגובות
כל כך מצטערת לשמוע. מקווה שאת
מחזיקה מעמד. יש כאלה שנכנסו להריון בפעם השנייה. אז תהיי חזקה ותמצאי את הכוחות ותמשיכי הלאה בכוחות מחודשים. שבת שלום

צוקה1

New member
צר לי כל כך- ../images/Emo24.gif

תודה על התגובות
צר לי כל כך-

היי מיקי את בדרך הנכונה-זו הייתה רק חזרה גנרלית לקראת המופע הגדול מכל
. מאחלת שבפעם הבאה יהיה הריון תקין. בהצלחה צוקה

צוקה,לא מכירה אותך

צר לי כל כך-

היי מיקי את בדרך הנכונה-זו הייתה רק חזרה גנרלית לקראת המופע הגדול מכל
. מאחלת שבפעם הבאה יהיה הריון תקין. בהצלחה צוקה
צוקה,לא מכירה אותך
אך אוהבת את הכתיבה האופטימית שלך,,את מצחיקה אותי ותודה על כך...

ניקי

תודה על התגובות
ניקי
תתנחמי בזה שזה הצליח זאת אומרת להכול תקין אצלך, זה רק ענין של זמן... מאחלת לך שיצליח בפעם הבאה..

niki933

New member
תודה לכולם

כל כך מצטערת

מאחלת לך שהפעם הבאה יהיה לך הריון תקין
תודה לכולם
זה באמת מעודד לדעת שיש אנשים שמשתתפים בצערך וגם מבינים אותו. סה"כ אני באבל. לא יודעת איך אוכלים את זה.. מקווה לטוב.

בריזה1

New member
../images/Emo201.gifניקי יקרה

תודה לכולם
זה באמת מעודד לדעת שיש אנשים שמשתתפים בצערך וגם מבינים אותו. סה"כ אני באבל. לא יודעת איך אוכלים את זה.. מקווה לטוב.
ניקי יקרה
הגדרת את זה נכון, זה כמו אבל, ככה אני הרגשתי גם אחרי הפלה וגם אחרי כל שלילי שקיבלתי והיו הרבה כאלה. אבל מסתבר שיש לנו כוחות שאנחנו לא מודעים לקיומם ואחרי תקופת הבכי והייאוש פתאום רואים שוב את נקודת האור, צוברים כוחות וממשיכים.אני מקווה מאוד מאוד שבפעם הבאה זה יצליח.

אדוינה

New member
מצטערת ניקי ../images/Emo201.gif

תודה על התגובות
מצטערת ניקי

זה ממש בלתי נסבל,להיות שם ואז כבר לא.
האור היחיד,זה העובדה שבכל זאת הרית.מקווה שהפעם הבאה זה יצליח לגמרי!

SIGAL40

New member
להיות תמיד אופטימיים

בטא - האם הריון כימי
להיות תמיד אופטימיים
אני תמיד מזכירה לעצמי ש- ח י י ב י ם להיות אופטימים. מקווה שהטיפול הבא שלך יניב הריון מוצלח וקל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה