בטא? אני?

ginger5

New member
בטא? אני?

את הסיפור שלי כתבתי לפני מספר ימים. התקציר – 12 טיפולים (מתוכם 4 מוקפאים). הטיפול האחרון היה ניסיון לזיפט אך כשבוצעה הלפרוסקופיה גילו אנדו חמור עם המון הדבקויות ומיומות וכך הפכתי מלא מוסברת למוסברת ועוד איך! בכל זאת בוצעה החזרה רגילה של 5 עוברים. כשהתחילו הדימום וכאבי הבטן היה ברור שבפעם ה- 12 אני הולכת לשמוע שלילי. אבל... ביום ראשון: בטא 13 - שמחתי שאולי סוף סוף אני מצטרפת למועדון ההריונות הכימיים. גם אם לא יהיה הריון לפחות יש סימן שמשהו יכול לקרות. ביום שלישי: בטא 36 - עדיין נמוך. מנסה לא לקוות יותר מדי כדי לא להתאכזב. אתמול - בטא 219 - אפשר להתחיל להיות אופטימיים. מרגישה בתוך חלום. לא יכולה להגות את מה שהאחות אמרה - את בהריון! זה פשוט לא נתפס. אז מה היה הפעם שעשה את ההבדל? אולי ד"ר קלדרון - שלא מפסיק להיות אופטימי (טיפול מס. 2 אצלו) אולי יולי - דיקור סיני שהתחלתי החודש (כללית - רעננה) אולי ההשלמה שמסלול האימוץ הוא המסלול בשבילנו והרוגע שהיא הביאה? ואולי ההחלטה להתחיל להשתתף באופן פעיל בפורום הנהדר הזה והעידוד שקיבלתי? תודה לכן על החזקת האצבעות. בטוחה שהיה לזה חלק בהצלחה.... מחר בדיקה נוספת. מטפסת על הקירות מהמתח. מבוהלת מהמחשבה שאולי זה יגמר. מבינה שעדיין כל כך הרבה דברים יכולים לקרות וקשה לי לא לחשוב על זה.

petit choux

New member
ועוד איזה בטא ../images/Emo65.gif

אפשר להיות אופטימיים ועוד איך מזל טוב אני ממשיכה להחזיק אצבעות להכפלה נוספת ויפה

mavim

New member
../images/Emo49.gifGINGER ../images/Emo13.gif זה נתפס, זה נתפס

ברחם שלך מחכה איתך להודעת ההכפלה מחר

ליזט2

New member
מזזזזזזל טוב חמודה מאושרת בשבילך|כן

הצצתי לך בהודעות האחרונות וראיתי את ההודעה שלך על כל הסיפור בהחלט מובן כמה סבלת וכמה עברת אז בהחלט מגיע לך מאוד מאוד אני שמחה בשבילך ומאחלת לך שהבטא תיקפוץ לשמיים גבוה גבוה ושהיה לך הריון ארוך ארוך ומאוד משעמם שיהיה באמת במזל אוהבים אותך מאוד וביייי תהני לך בפורום השכן שלכל המאושרות שיום יבוא וכולנו נמלא אותו אז שיהיה לך יום טוב

אין לך מושג כמה הסיפור שלך מעודד

אותי. מחזיקה המון אצבעות שימשיך להכפיל, ולעלות יפה עד ללידת ילד בריא. תעברי מהר מהר לפורום הריון אחרי, ותגלי שלא פחות נחמד שם...

צוקה1

New member
הוי גינגר גינגר איזה כיף לשמוע

בשורות כאלה .את קולטת ? עשית זאת ובענק. ואיזה רגע מאושר הא? ועדיין מלווה בחששות. אז נמשיך להחזיק לך אצבעות חזק חזק שימשיך מצויין עד הסוף הטוב בהחלט. צוקה שמאושרת יחד איתך ויודעת שאת מגדילה לנו את הסיכויים להצליח

debby12

New member
מנהל
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

על הבשורה המשמחת. מקוה שימשיך להכפיל ושלאט לאט תפנימי שסוף סוף הגיע תורך ותפסיקי לטפס על הקירות [לא חבל על הציפורניים?] מחזיקה לך אצבעות לדברים טובים דבי

neta2

New member
וואו אני ממש מאושרת../images/Emo6.gif

איזה בטא יפה סופסופ. באמת מעודד לשמוע שבסוף זה מסתדר. מאחלת לך המשך קל, הריון עגול ומשעמם - מגיע לך כבר.

גוליגל

New member
את בהריון!

איזה יופי ג'ינג'ר, חדשות טובות כל כך. מחזיקה לך אצבעות לדופק, בעיטות וכולי - בפורום השכן יגידו לך כבר למה לצפות! שיהיה במזל טוב!!!

reg18

New member
מחזיקה לך../images/Emo45.gif כן| כן|

מקווה שהכל יהיה בסדר. שהיהי לך בהצלחה!!!

רועיבת

New member
מזל טוב!!!!

תסלקי את המחשבות ש"אולי זה יגמר" - זה כאן לעוד 9 חודשים! מזל טוב!!!!

שרון321

New member
הסיפור שלך כל כך נגע לליבי

ממש, אני כל כך מאושרת על הבשורה הטובה וממשיכה להתפלל שמעכשיו הכל יילך בקלות. אולי את יכולה לספר עוד קצת על סימנים שהיו יכולים להעיד על אנדו, מחזור מוגבר, כאבים יוצאי דופן . משהו?

ginger5

New member
תודה

שרון, לשאלתך על האנדו, אז אני לא ממש יודעת, מאחר ורק עכשיו התגלה ועוד לפני שעשיתי את שיחת ה "מכאן לאן" עם הרופא הבטא יצאה חיובית. קראתי קצת חומר אז אני מנסה עכשיו לעשות קצת קישורים לסימנים שהיו אצלי. כאבי מחזור - זוועתיים מאז שאני זוכרת את עצמי, דימום ממש לא רציני (אחת הבעיות באנדו היא שהדימום מהרירית שצמחה מחוץ לרחם נשאר לפעמים בחלל הבטן וזה מה שיוצר את ההדבקויות). באולטרהסאונד הטכנאית תמיד התפלאה על צורת החצוצרה אבל האבחנה היתה של חצוצרה מעובה. היום אני חושבת שזה קשור לאנדו. מעבר לזה שום סימנים מיוחדים. תודה על התגובה והמון בהצלחה גם לך

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך הריון רגוע קל מהנה בריא וארוךךךךךךךךך המון המון מזל טוב.

s h i r a 3 0

New member
מחזיקה לך אצבעות. ../images/Emo45.gif

כשראיתי את הבטא, היתה לי ממש צמרמורת. מקווה שיהיה לך הריון רגוע וקל.

למעלה