בחר לך פרגית...

softy

New member
בחר לך פרגית...

זה זמן מה אני תוהה... למה זה טעמן של הפרגיות הוא כה ערב לחייך?! רוב הזמן < בעוונותי הרבים > אני טועם כל מיני עופות ותרנגולות, לפעמיים גם ציפורים דורסות פה ושם. אל תבינו אותי לא נכון, אני די נהנה מטעמן של התרנגולות, גם כשאני נדרס ע``י איזה עופה דורסת, גם אז אני די מבסוט. רק שלאחרונה הפכתי להיות אנין טעם אפ`ס, פעם אחת טעמתי פרגית, והתמכרתי!! התמכרתי לטעם העדין, לבשר המוצק ולרכות המגע. די קשה לבחור פרגית ראויה מבין שלל הפרגיות שמסתובבות בשוק, אם רצונך לבחור לך פרגית טובה, אין די במבט עיניים, צריך קצת למשש, טפיחה קלה על העכוז, צביטה טובה לבדיקת ריקמת השומן, והעברת יד מלטפת לכל האורך. שים לב, לפעמיים ינסו למכור לך תרנגולת שהתחפשה לפרגית - לעולם אל תקנה פרגית בשק. בדוק אותה ביסודיות קודם! פרגית טובה זקוקה להכנה ארוכה לפני שמשפדים אותה... צריך להזדיין בסבלנות מספקת...רק הכנה טובה תביא את הפרגית לשיפוד מוצלח. סופטי. יו``ר הועדה להורדת גיל הבעילה למינימום.

תרנגול בלול

התרנגולים המקרקרים עסוקים בלתת עצות. אין להם זמן לדברים אחרים. ולכן בנות, חפשו לכן את השתקנים, המסתוריים, את אלה שלא רצים לחברה. אחרת, מה שתקבלו......... פלירטוטי לשון.

softy

New member
אני אישית מכיר...

שועל בלול תרנגולות... שהתרנגולים שם לא מפסיקים לזיין אותו... סופטי יו``ר אגודת על השחיטה.

שרון-ב-

New member
פרגית זו על שום מה ?

על שום שבני ישראל יצאו ממצרים במהירות ולא היה להם זמן לחכות שהפרגית תהפוך לתרנגולת אל יוליך אותך שולל בשר הפרגיות התבלין על גופן מאבד את טעמו המיוחד בשרן רך, מתעכל בקלות, ואחרי חצי שעה שכחת שבכלל אכלת מה גם שהן אפילו לא מתיישבות טוב על השיפוד ופרט חשוב יותר חביבי.... כשהיא - תהיה תרנגולת אתה - תהיה סטייק (וגם לא לעיס במיוחד) אז... אם תזדיין בסבלנות...(בהמתנה לתרנגולת) אולי.. יהיו לך גם ביצים ועד אז...נפנוף קל ונעים שרון מסעדת אווזי

ariegur

New member
סופטי, מצבך הולך ומדרדר

``התמכרתי לטעם העדין, לבשר המוצק ולרכות המגע`` כשאני אומר את המשפט הזה, אני חושב על שדיים. ארשד

למעלה