ובהמשך לתשובתי תראו מה קרה...
כתבתי סתם תגובה ספונטאנית לשאלה של בן על "חידון אבירי הג´די" למרות שאני אף פעם לא קראתי או הבנתי למה בדיוק הכוונה. התכוונתי או לשאול את בן או בהזדמנות לחפש ולקרוא ביתר פרוט. ידעתי שזה שאוב גם "ממלחמת הכוכבים" של לוקאס אבל לא התעמקתי באמת בכוונתו של בן בשאלותיו. עניתי סתם וזהו. כאשר סיימתי היד שלי משכה את העכבר לכוון מעלה לראות סתם מה יש שם מעניין. סקרים , כבר עניתי , צ´אט, לא בא לי, חברים, לא רוצה, קישורים , לא רוצה, לוחות אופס מה זה??? פתאום ראיתי מאמרים. אמרתי המממממממממ..... מעניין מאמרים ,על מה מאמרים בוא נראה מה יש פה מממממ....יאמי יאמי... ומה אני רואה? "שאמבאלה קונג-פו ואבירי הג´די"... נו...מה תגידו? נכנסתי והתחלתי לקרוא. על מה? כמובן על אבירי הג´די. הגעתי בדיוק למקום שהייתי צריכה באותו רגע. הייתה לי שאלה ומשהו לקח אותי לתשובה. זאת רק דוגמה קטנה למשהו שאני מאד מאמינה בו. אני מאמינה ששום דבר בחיים שלנו לא מקרי. (גם הדברים הרעים שקורים וגם הטובים). שבכל דבר יש הזדמנות ובכל דבר יש מטרה שבאה ללמד אותנו משהו.היקום מספק לנו על צירי התנועה שלנו דברים, שבאותו רגע תואמים את היכולת שלנו את הצרכים שלנו להתמודד איתם ולהשתפר ולהפוך לאנשים טובים יותר בשביל עצמנו ובשביל הסביבה. מה שאנחנו עושים עימם זה כבר תחום האחריות שלנו, הבחירה שלנו והיכולת שלנו. זהו. רציתי לענות על השאלה ותראו מה קרה. קרה משהו שבעצם התהוותו הוא הוא התשובה לשאלה. ולא התשובה עצמה. אבל זה רק חלק קטן לדעתי מה"force" כולו.