לא...(מתקרב)
A AeroTom New member 16/1/04 #28 YES../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif לא מצאתי אגב של מי זה במקור אז אם אתה יודע... Im on the road again!
YES../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif לא מצאתי אגב של מי זה במקור אז אם אתה יודע... Im on the road again!
A Aero Jury New member 16/1/04 #31 דווקא כתוב באתר מי כתב את השיר לאדם שכתב את השיר הזה קוראים אנואון, שזה אני חושב שם המשפחה שלו. אם אמצא את השם המלא של אותו אדם אז אנסה לעדכן אותכם!
דווקא כתוב באתר מי כתב את השיר לאדם שכתב את השיר הזה קוראים אנואון, שזה אני חושב שם המשפחה שלו. אם אמצא את השם המלא של אותו אדם אז אנסה לעדכן אותכם!
A AeroTom New member 16/1/04 #33 באיזה אתר כתוב? אני בדקתי ב-Rockthisway.de שיש שם פירוט מורחב של כל השירים שלא של הלהקה ואת זה לא רשום. בכל מקרה אתם יכולים עוד להמשיך את המשחק אבל אני פורש עכשיו.שיהיה לכם לילה טוב. See Ya' all tomorrow
באיזה אתר כתוב? אני בדקתי ב-Rockthisway.de שיש שם פירוט מורחב של כל השירים שלא של הלהקה ואת זה לא רשום. בכל מקרה אתם יכולים עוד להמשיך את המשחק אבל אני פורש עכשיו.שיהיה לכם לילה טוב. See Ya' all tomorrow