בחצות הליל

Sודית

New member
בחצות הליל

בחצות הליל, לאור נר... ברקע נעימה, שלי ושלך... וגעגועים, לימים אחרים, שידעתי אותך. דימעה של כאב, על אהבה... שאבדה בלב והבטחה... שלא קויימה סליחה.... אמרתי שלעד אוהב... לא ידעתי, שאי-אפשר... רגש להבטיח, אהבה להנציח... אולי שם... בתוך הלב, השאירה סימן שהייתה ואינה ואני כאן ממתינה.... סודית ברגע נוסטלגי

magy

New member
האוריגינאל

שמיני מלמעלה...... בביצוע ברברה סטרייסנד ועוד רבים וטובים..... רק בלילה אפשר למצוא אוצרות כאלה.....

Sודית

New member
מתאים לי....מאד....לבקר טוב....

התעוררתי...לחצתי על כפתור הקומקום, לחצתי על כפתור המחשב...מכורה או לא??? מתרחצ...מכינה קפה...ברקע חדשות... מציצה לפורם...ולא מתאפקת לא ללחוץ על השירים. אך ברברה...חולה עליה...התלבשתי, התאפרתי לקולה... זה מאד נעים על הבוקר, כשהיא ברקע...ת ו ד ה. סודית כבר בעבודה...לומדת מישראל...

maxima

New member
עגועים.............

שנתי מעיני נודדת איכה איני יודעת ציפור לילה צועקת קולך איני שומעת איני שומעת פעמיך בבואך נפשי לשובב מצפה לראות דמותך בבואך לגעת בלב דימדומי שחר עולים קול הציפור נדם געגועי לך אהובי לא ידמו לעולם

magy

New member
שימו את כל האתרים שהדבקתי

במועדפים.......עליתי על אתר מטריף....... כל זמרות העבר......רוזמרי קלוני, שרה ווהן, נינה סימון דסטי ספרינפילד, פטסי קליין, לורטה ליין, ועוד ועוד שמות שכבר שכחתי מהבוקר........ כרגע......שירלי בייסי...... I you go away השיר שלי.........ה מ ו ע ד ף.............(אחריו: my way של פרנקי)

למעלה